joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberkui jutt juba selleks läks, siis paljuga te jõutõmmet teete
joey
Memberkui vana sa ise oled
joey
Membermina tegin nii, et olin algul tavatoidu peal ja pugisin palju süsiv. Siis tuli lihast normaalselt, sellega olin rahul. Kui aga tuli tahtmine rohkem ja kiiremini lihast juurde saada, hakkasin sheike võtma peale trenni ainult ja hakkas tulema lihast samamoodi nagu alguses tavatoidu peal. Nüüd ma olengi selles staadiumis ja kui tuleb uuesti tahtmine, siis võtan veel rohkem kreatiini ja proteiinisheike.
detsember 9, 2003 at 4:31 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #34960joey
Membermul on küll asi teistmoodi, ei saa kodust kaugele kauaks ära minnagi, sest räme isu tuleb peale, lihtsalt tahan süüa koguaeg. Aga ma tean et see on trennist, sest kui oli aeg, et trenni ei saanud teha olin jälle nagu normaalne inimene ja ei olnud nii suurt vajadust söögi järele.
joey
Memberkrt asi akkab matrix’iks ära minema.. : )))))
joey
Memberpaksuks teeb ka kui liiast palju seda värki on…
joey
Membersool teeb ka paksuks kui seda palju süüa, seal on Na ja kui seda palju on ei hakka enamus neerudesse minema ja läheb kohe naha alla.
joey
Memberherned on head ja oad on veel paremad, ses mõttes et valke ka 22 ja süsiv vähem kui hernestel
joey
Membertahet peab olema, tahe on kõige tähtsam…kui seda pole ei saavutagi miskit
november 29, 2003 at 4:19 p.l. in reply to: Otile: Miks tasub kreatiini tarvitamist võimalikult #34728joey
Memberseda küll, see on täiesti ohutu aga seda kasutatakse hiljem, et anda seda kasvupurset, mis oli varem ja mis hakkab vaikselt ära kaduma. ehk saate aru mida mõtlen…las Kiivikas ise seletab seda värki, ega ma ka eriti ei tea…andsin oma arvamuse.
november 29, 2003 at 1:40 p.l. in reply to: Otile: Miks tasub kreatiini tarvitamist võimalikult #34726joey
Membereks ta umbes ole jah nii, et algul treenid lihtsalt tavatoidu peal või sheik ainult peale trenni, siis sheike juba rohkem ja aja mõõdudes lõpuks trump kreatiin. Aga mõni läheb veelgi üle steroidide peale
joey
Memberühesõnaga need lihased, mis ühel päeval vatti saavad, vii kokku. Ja rinnalt surumisel võid kasutada laiemat haaret, et tric ei koormaks…
joey
Memberminu seisukoht on selline, et tric on koos rinnaga ja bic koos ülaseljaga. Rinnalt surudes ei võta midagi tricepsi nii läbi, et ei midagi peale seda tric teha. See on just hea enne tric (ja bic puhul ka) soojaks teha lihast. Minul igaljuhul küll triitsepsi läbi ei võta…isegi järgmine päev pole tunda. biitsepsi puhul võtab rohkem läbi, aga jõud jääb ikkagi alles.
Kui sa ka teed neid erineval päeval, siis ei saa tric ega bic korralikult taastuda ja teed neid topelt…arengut pole noh.
joey
Membervalk ja kreatiin nüüd küll keelatud ained pole.
joey
Memberületõmme polnud mul just kõige meelsam harjutus, sest see hõlmas nii rinda kui ka triitsepsi lailihase kõrval…aga ma tegin pigem natuke laiema haardega.
-
AutorPostitused