joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberkui ikka haake panna, siis biits ikka mõjutab natuke. mul näiteks oli biitsepsi kõige alumine osa natuke tunda järgmine päev, kui ma kunagi kotti tagusin.
joey
Memberkindlasti ärge kartke neile raskusi panna, see harjutus nõuab seda.
joey
Membercoleman on ise rääkinud et tal on biitseps väga hästi arenenud ja see kasvab tal ilma mingite probleemideta. ta olevat seda isegi kord kuus treeninud
joey
Membertippkulturistidel on vist seesamune magu söömisest nii suur, et paistab välja ja ongi punnkõht. külgmiste kõhulihaste kohta niipalju, et igal kõhulihase harjutusel pane tööle ka külgmised lihased, st näiteks, kui kaldpinnal teed, siis tee niimoodi, et vasak käsi läheb parema põlve vastu. mina neid eraldi ei treenigi, mul on need kogu aeg ühes harjutuses koos.
joey
Memberja jõutõmme lisa ka kindlasti oma kavasse
jaanuar 6, 2004 at 3:25 p.l. in reply to: Kas valku ja kreatiini võib ka koos võtta,yhes segus #35383joey
Membersee on väga kasulik, paremgi oleks lisada veel süsivesikuid ja seda peale trenni
joey
Membervõibolla olidgi need mineraalsoolad, ma ei mäleta ka eriti…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
MemberKas siis ei aita. Ma ei mäleta, kust ma seda lugesin aga igaljuhul see on meelde jäänud kuskilt. Olen vist ikka valel teel olnud.
joey
MemberAga soolad aitavad valkudel imenduda, see on väga tähtis. Samas kui seda liiga palju on siis on ka halb. Ma arvan, et soolasid ei tohiks ikka vist nullilähedale viia, aga vähendada küll.
joey
Memberproovi teda nii oma harjutused ühele lihasrühmale, et algul teed kompleksharjutusi ja viimasteks harjutusteks tee isoleerharjutusi. Algul onja teevad kaasa paljud lihased kaasa ja lõpuks teed lihase peeruks isol harjutusega ja verd teeb ka veel korralikult täis.
joey
Memberõhtul pidigi parem trenni teha olema. kuskil artikklis kirjutas, et parim aeg trennitegemiseks on õhtune aeg.
joey
Memberega see mingi narkootikum pole. Narkotsis on aineid, mida organism ise toodab ja kui neid väljast saada, lakkab organism neid tootmast ja tekitab narkotsist sõltuvust. kreatiini puhul toodab organism ka seda, kuid vahe on selles, et kreatiini hakkab organism ise tootma pärast selle tarvitamist. Niiet kui organism kreatiini tarbimist lõpetab, peaks see sõltuvust tekitama, aga seda ta ei tee ja seega tarbi seda nii kui tahad.
joey
Membersööge kala, kalas on palju selliseid rasvu, mis on head liigestele.
joey
Memberkas sa mõtlesid oma jutuga juuniore. Kui nii, siis kas juba juuniorite seas on steroidide kasutajaid?
joey
Member: )
-
AutorPostitused