joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberkreatiini kasutamise aitab ka natuke rasvade põletamisele kaasa, ja annab ka jõudu. samas soovitaks ainult proteiini kasutada, sest alguses pole vaja hakata kohe kasutama kreatiini, saab ka muidu
joey
Memberno ma ei tea kuidas nende nimetus on. olen kuulnud et sangadeks kutsutakse. no ńeed asjad mis puusadest üleval pool on. ma tegin ka kunagi neid kere kallutamist ja siis läksidki need “sangad” sitaks suureks ja lõpetasin selle kama ära
joey
Memberminu meelest treenib kere kallutamine ühele ja teisele poole rohkem “sangasi”, mitte aga kõhulihaseid. minul hakkasid küll sangad rohkem kasvama. külgmiste kõhulihastel pole mingit kunsti mu meelest. nt mina teen jalatõsteid, et suunan põlved ühele poole ja siis teiselke poole. ja keretõstetel samamoodi, et kord küünarnukiga ühele ja siis teisel poole põlve. niimoodi võtab läbi nii külgmised kui keskmised kõhulihased, niiet mul vähemalt pole vajagi eraldi keskmiseid treenida, iga kõhutrenn saavad mõlemad.
joey
Memberminul kadus raks, kui ma toetusin teise käega vastu seina ja olin natuke kummargil. varem või hiljem lõpevad need raksud vigastusega vms
joey
Memberüks asi on proteiin ja teine proteiinisheik. kui mõtlesid proteiinisheiki, siis on sul jah õigus- algul saab ka ilma nendeta hästi arenetud, hiljem tasuks nende poole vaatama hakata
joey
Memberraksusi tuleks trenni ajal vältida. harjutuse sooritamise ajal ei tohiks läbi käia ühtegi raksu liigeses. siis tuleks harjutusi vahetada. mul oli ka samamoodi, et lendamise ajal käisid raksud, siis hakkasin küljele lennutamist ühe käega tegema ja asi ka paranes
joey
Memberma võtsin ka kunagi kreatiini huvi pärast, et mis kraam ta on. võin õelda, et üks parimaid asju nii taastumisel kui ka trennil. jõudu ja lihast tuli küll väga kiiresti. trenni lõpus oli selline tunne, et teeks veel 2 tundi otsa.
joey
Membervõta rasv maha ja tee kõrgemaid korduseid võimalikul intensiivselt
joey
Memberma arvan, et see hoiab ära küll mingid kataboolse protsessid aga suur energia läheb seedimisele ja see võib trennis uimaseks teha. aga kui võtta siis võtta natukene ja rasvata piima
joey
Memberkui tahtmist on, saab ka kodus suhteliselt normaalselt tehtud. ma ise teen ka kodus kõik, mul on hantlid, kang ja plokisüsteem, kõhupingid ja muu sellise leiutad ise. peamine mida vaatam peaks on see, et raskusi jätkuks ja liiga kergeks ei jääks.
joey
Membermina arvan, et see on selle pärast, et kui pole ennast korralikult välja maganud ja organism veel magab, siis ei ole ka isu. Mul oli kunagi samamoodi, et hommikul lihtsalt sundisin ennast sööma. Aga kui suurendasin unetunde ja ärkasin reipana, siis läks ka toit hommikul nagui õlitatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberseda ka, et kui süda on kehv ja trenni teha palju ei tohi, siis olen kuulnud, et südat säästab kui jood natuke alkoholi enne trenni….mingi klaasike veini või paar sõõmutäit õllet. pidi hoidma südant ja aitama ära hoida südamehaigusi…..seda ma küll ei tea kas see paika ka peab aga vähemalt teate.
joey
Memberkülm du??, jääauk või lumme hüpata on eriti kasulik, sest see aitab ära hoida veresoonte lubjastumist….vot
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Membervapsee, 50 g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minul küll see 200 g uimaseks ega uniseks ei tee, mõnikord hommikuti vahest jääb kõht veel tühjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah rasva on tulnud küll ja sellega hakkangi tegelema suvel vaikselt. ütleme nii et ma sööks küll muud staffi rohkem aga kui pole võimalik siis millegagi peab ju läbi ajamajoey
Memberei tule eriti palju seda kui ühel söögikorral 200 gr (kuivainena), kolm söögikorda pudruga ja sinna juurde kah midagi näsida. kartuleid söön ka veel peale selle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused