joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberkeskmiselt oli vist 5 päeva ja siis on lihas juba tiptop. kuid ise olen avastanud endal, et lihas on aktsioonivõimeline juba neljandal päeval. eks igaüks peakski testima ja valima endale see õige.
joey
Membermina olen kogu aeg arvanud, et sellised poolikud seeriad on sellepärast, et lihast tihedaks ja sitkeks muuta, et tuua välja detaile. kas olen valesti ary saanud
joey
Membereeldatavasti oled ületrennis. kuskil pidi tekkima sul viga, kas taastumises või kuskil. võta aeg maha ja puhka mingi 3-4 nädalat, siis alusta tasapisi uuesti nagu soovitatud ja jälgi enesetunnet. trenni pead minema hea enesetundega ja mõtetega, et nüüd panen nii et maa must
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberkuidas selle proge kiirusega on. tõmbab ka kiiresti?
joey
Memberkrt üritasin seda teist colemani videot ka uppida aga keerasin midagi ###### ja nüüd arvutis video mingi mõni kb rsk ja loobusin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberkus see stv servu asub
joey
Membermul on nüüd juba teine ka olemas, tahaks seda ka kuhugi üles panna. datasse ei hakanud panema, sest siis läheks ikka väga palju aega, mingi 1 päeav ja 16 tundi
joey
Memberteist videot veel tõmban, see saab ka kohe-kohe valmis. ma võin selle ka millalgi kuhugi ära uppida : )
joey
Membermul näitab küll ilusti õige suuruse. ma eriti ei tea ka mis kamm on, aga omaarust sain selle ülesse. kui sealt ei saa siis emulega saab absoluutselt igast staffi, kuid aeglaselt.
joey
Memberno, nüüd peaks üleval olema. kaua uppis, aga läks. see on aadressil ftp://ftp.datanet.ee/incoming/
ja see on .avi fail : )
joey
Membernaistele sobib fitness ideaalselt.
seal colemani uues videos pani mees ikka karmilt, jalapressil oli nii palju kettaid, et tüübid arvutasid neid kalkulaatoriga kokku. jõusaali peremees hakkas juba muretsema, et äkki laguned ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma võin seda videot proovida panna datasse, aga ei garanteeri, et see ka õnnestub. see on nime all “ronnie coleman the cost of redemption”joey
Membersee tüüp kasutas steroide nagu peata kana. ta võttis peale süstimise neid ka veel tablettidena. süstis ka 3 korda nädalas, eks see teeb ikka eriti agressivseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Membermunavalges on nii täiuslik valk, et midagi hullu ei juhtu ka kui seda keeta või kergelt praadida. mingid väärtused küll kaovad aga hullu ei midagi
joey
Membervat, olen sinuga täiesti nõus selles osas. pole nagu mõtet naistel neid meeshormoone sisse süüa, siis läheb juba asi päris jubedaks kätte ära. selles ruhli videos oli see naine jah natuke kahtlane, mees mis mees, ei saanud arugi et naine
joey
Membermu meelest ploki alla surumine. ma küsiks omakorda millised harjutuse mõjuvad sisemisele triitsale
-
AutorPostitused