joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberkükki, kükki ja veelkord kükki tuleb teha
joey
Membersoovitatav oleks 2-3 tervet muna koos kollasega päevas ja mingi aja vältel üldse munakollasest paus teha. see kolesteroolitõus organismis on ka individuaalne. organism peaks ise kolesterooli tootmise tõpetama kui ta saab seda väljast, mõnedel inimestel aga organism seda ei tee ja ongi kolesterool laes
joey
Membermulle meenutab küll kõige rohkem rotti
joey
Memberõnne ka mu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Membermiks just alati minimaalse soolaga? Ma sain aru, et sool on hea talletab vee lihastes or smt.
mu meelest just vastupidi, et ei talleta vett lihases. sool pärsib valkude sünteesi, peale selle veel tõstab vererõhku
joey
Memberpaari nädala pärast saan 18…190cm/70kg/bic. 37
headel aegadel tegin 62,5kg x 12… äh, tõsiselt!!
Võimatu
…et nagu tõsiselt arvad et võimatu?
ohhh eii!!
see on tõsiselt võimalik, arvestades veel seda et “kangiklassis”(koolis) olend ma käinud keskeltläbi viimased 4 aastat…
ok, ok tegin jah 2 esimest aastat vaid ylakeha, kui aus olla siis vaid käisi ja rinda.
no kuulge, ma ei saanud ju siis oma klassivendadest kuidagi halvem välja näha.
andestage, aga isiklikult arvan väga kurvalt ja nutuselt, et selle nelja aasta kohta on selline tulemus kuidagi, kuidagi kergelt öelda nigel – masendav suisa…
ma arvan, et see võimatu oli ikka rohkem naljaga öeldud

joey
Memberusun, et erilist sa sellega küll ei saavuta. proovi kuidagi ikka teha 5-6 ajal, tee kasvõi trenn hästi lühikeseks või midagi. hommikul tühja kõhuga sa pigem tapad oma lihast kui kasvatad. ühesõnaga ei soovita
joey
Memberoleneb mis sinna supi sisse pandud on. kui on mingid juurviljad aint siis on küll mõttetu supp. liha peab ikka seal sees olema ja parajalt paks ka. kui kodus suppi tehakse saan kogu aeg sugeda, et kõik paksu ära olen võtnud

joey
Memberväga kena foorum ju. juba ammu oli siia ühte korralikku foorumit vaja. 10 punni
joey
Membertestosteroonitase langeb kui minna tühja kõhuga trenni, plus veel adrenaliinitase peale trenni üldse tuleks madal hoida. kui adrenaliin on kõrge siis on testo tase madal. ja enne magamaminekut peaks ka midagi valgurikast sööma, vastasel juhul tõuseb kortisoolitase (ka üks stressihormoon) ja see tapad lihast.
joey
Memberproovi teha iga seeria vaikse hooga ja kontrollitult. niimoodi, et proovid võtta viimast selle vähese raskusega. tunneta lihast, et ta saaks ikka maksimaalselt iga tõmbega. või siis tee harjutusi, mis nõuavad väiksemat raskust-nt rinnale lisa lendamist ja biitsale tee kaldpinnal jne
joey
Memberei tea kas südamele hakkab, aga vigastuste oht on kindlasti suurem kui sooja ei tee ja kindlasti kannatab selle all ka tehnika. mina alustan soojendustega vaikselt juba pool tundi enne trenni. algul vaiksed liigutused ja lõpus venitused ja igale lihasele teen enne õigeid seeriaid ühe soojendusseeria, kus amplituud on väiksem ja pole surmani. sedasi tunnen, et lihas on rohkem võimeline kui tavaliselt
joey
Memberet neid tahkeid, loomseid rasvu tuleks küll vältida, vedelad rasvad aga ei tee hullu. ühesõnaga tahtsin õelda seda, et puhast seapekki ärge nüüd sööma hakake
joey
Memberdatas see pumping iron oli hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberheh, kas see 40 päeva vähe palju pole vä. üle kuu aja…ma ei kujuta ette mis enesetunne peab siis olema. kui mul mingi 2-3 söögikorda on vahele jäänud, siis on juba räbal enesetunne.
-
AutorPostitused