Skip to main content

joey

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,051 through 1,065 (of 1,213 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: USA TOOTED #41128
    joey
    Member

Palusid täiendada… Seda, et sellega panid pisut puusse, et ainult jõutreeningutega tegelevad inimesed kasutavad. Asi selles, et on väääga vähe spordialasid, mis ei sisalda jõutreeningut. Oldu tegu siis ükskõik missuguse füüsilise spordialaga, saalis higistatakse ikka vahel.
    in reply to: USA TOOTED #41120
    joey
    Member

kontsentraadi ja isolaadi vahe on selles, et isolaat on tunduvalt kiiremin imenduv kui tavaline kontsentraat. kui muna bioväärtus on 100, siis isolaadi bioväärtus ligineb kuhugi sinna 150 kanti, kontsentraadil aint 104, seega on vahe päris suur mida sööd ja ka kinldasti annab see ka taastumisel tunda. ühesõnaga aminohappe koostis on kõrgem isolaadil ja imendumine on ka bueno. seda isolaati vist muu spordiala kasutajad vist ei tarvitagi, sest neil pole nii vinget kraami vaja, see ongi rohkem mõeldud jõutrenni tegijatele. seal on suurel hulgal aminohappeid, mis just peale jõutreeningut vaja läheb. ja vist seda isolaati ei tarvitada ka söögikorra asendajana- liiga vinge kraam. täiendage mind kui miski puudu jäi

in reply to: Mix on hea süüa tihedamini ja vähem? #41078
    joey
    Member

tihedasti ja vähe sellepärast, et organism ei hakka omale varusi koguma ehk rasva. organism tahab kogu aeg energiat (eriti veel liikuv inimene) ja kui ta seda ei saa siis hakkab ta varuma naha alla, et saada see energiahulk mida vaja läheb. aga kui süüa tihedalt ja vähe, siis ei teki organismil vajadus enam varuda, sest siis on see energia kogu aeg olemas. ja kui oled veel liikuv inimene siis sellise süsteemi järgi peaks ka kaal hakkama langema. tuleks aint korralik toitumiskava paika panda.

in reply to: Kui palju peavad olema vahed harjutustel? #41006
    joey
    Member

tunde järgi ongi kõige parem, sest see minut või 45 sek on välja arvuattud keskmine treenijatel, et saaksid inimesed teada kui palju umbes peaks see paus olema. igaüks on erinev ja oma ÕIGE aeg tuleb ise leida, olenevalt muidugi eesmärgist. see mu teooria :???:”>

see ka veel, et iga lihas on ju erinev ja neile ei sobi üks ja sama puhkeaeg (näiteks biitsul ja rinnal)

in reply to: Krdi rinnalihased. #40940
    joey
    Member

mul oli ka jama, et just rind ei kasvanud. ülejäänud keha nagu arenes ilusti, aga rinda tuli minimaalselt ja seda üpris pikka aega. samas ei olnud rinna läbi saamine mingi probleem… need alati valutasid järgmine päev, võrreldes teiste lihastega- need ikka iga kord täitsa läbi ei saanud. siis ma mõtlesin, et kui vähendaks koormust rinnal ja ei võtaks nad nii läbi nagu ennem. vähendasin seeriaid ja harjutusi ning oligi hoopis teine asi. rind taastus kiiremini ja tulemusi oli ka näha.

in reply to: Oleks abi vaja. #40939
    joey
    Member

vanus ei loe. aga point on selles, et sellises eas on sul potents niigi hea ja poleks kõige targem kohe hakata proteiini kasutama. kasuta siis, kui tunned, et ei ole enam tulemustega rahul ja tahaks juba midagi enamat.

in reply to: Kui palju peavad olema vahed harjutustel? #40938
    joey
    Member

Kas pausid seeriate vahel peaksid kestuselt erinema pausidest harjutuste vahel? Ja kui, siis mismoodi.

mina teen igaljuhul nii, et kui lähen üle järgmise lihasgrupile, siis teen pikema pausi, et taastada korralikult energia. kui aga järgmiseks harjutuseks on sama lihasgrupp, mis eelmise harjutuse ajal, siis teen tavalise pausi, mis on seeriate vahel.

in reply to: Teooria? #40937
    joey
    Member

mida rohkem sul rasva ja ka lihast peal on, seda kuem pead vastu. lõpuks järjest kõnged vaikselt kuni oled selline peenike kondikaak kuni ei jaksa enam midagi teha, ei tõsta ega kõndida-lihtsalt lebad ja kuulad kuidas energiat hakkad saama juba kontidest ja lõpuks on ainult pea alles ja hammastega saad ainult muru süüa ja natukese aja pärast sured ka täielikult ära. vot…minu teooria

in reply to: Tablettidena…..???? #40901
    joey
    Member

tee selle no1 maitse paremaks siis, lisades kakaod või mida iganes, kuidagi ikka saab ma arvan.

in reply to: surumine #40898
    joey
    Member

kreatiiniga tuleb kinldasti kiiremini aga eks see ole ka individuaalne-oleneb kehatüübist jne jne

in reply to: natuke abi algajatele… #40896
    joey
    Member

ma arvan, et kui tahad nii kaugele jõuda nagu Kiivikas ja Kalmus, siis peab ikka olema fanatt ja huvi asja vastu väga suur. Tavaliselt kui alustatakse, siis kas ei tegeleta sellega maksimaalselt või siis jääb asi soiku natukese aja pärast.

in reply to: mis arvate asjast? #40829
    joey
    Member

kas selle kasutamisega ka lihaste kasv tõuseb?

kreatiin seob lihastes vett ja tänu sellele paraneb valgusüntees. ehk siis teoreetiliselt peaks ka lihaste kasv tõusma.

in reply to: Vitamiinid #40763
    joey
    Member

mul tekkis veel üks küsimus: maks talletab vitamiine onja. kui ma söön loomamaksa, kas siis saan sealt ka suuremas koguses vitamiine, mis sinna on talletatud?

in reply to: Biitseps vs triitseps #40761
    joey
    Member

neil lihastel on eri ülesanne, niimoodi ei saagi võrrelda. kui aga triits oma massiga biitsuga ära vahetada, siis põhimõtteliselt peaks triits olema tugevam.

in reply to: valusad lihased- palun abi? #40759
    joey
    Member

nii juhtub kui üle pika aja täie rauaga panna. mina soovitaks need biitsud täitsa rahule jätte nii, et ei tee neile mingied erilisi koormusi. ainult proovi tihti venitada ja söö korralikult, küll nad ajapikku taastuvad

Viewing 15 posts - 1,051 through 1,065 (of 1,213 total)