joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberuisutamine teeb küllalt intensiivselt reie sisemisi, seda rätsepalihast kui seda mõtlesid. vaheta lihtsalt jooksuga ära uisutamine
joey
Memberlisa süsiv rohkem, neid mu meelest nati liiga vähe peale trenni. ja söögikorrana ära 50 gr valku pane, sest kuna see on vadak ja imendumisega pole probleemi, siis võiksid vabalt 30 gr võtta.
joey
Memberproovi poomil surumist
joey
MemberOleksin tänulik, kui te nimetaks toiduaineid, mis sisaldavad liitsuhkruid!kartul, leib, makaronid, riis…ööö, rohkem ei tule hetkel meelde
joey
Memberolen muciga nõus, liiga palju on ka halb.
kuna taimne valk on aeglasema imendumisega kui loomne, siis läheb sealt palju kaduma ja kohale jõuab vähem. peaks ikka eelistama loomset ja arvutama oma valguvajadused loomse pealt
joey
Memberei usu, et täitsa lambist ka on võetud see number. iga inimene on erinev ja see number on keskmine, see võib kõikuda igaühel kas üles või alla. lihtsalt see 30 on välja õeldud, et inimestel tekiks minig aimdus, kui palju ja kuidas. lihtsalt mingi grupp inimesi on kokku võetud ja nende peal katsetatud seda ja siis mingi keskmine välja vöetud. usun, et heade geenidega sündind suur jõusaalikaru võib ka vabalt oma 50 gr korraga nahka panna.
joey
Memberka poomil surumine peaks sisemist rinda tegema, kuid vist mitte väga efektiivselt.
joey
Membermul on ka nii, et just biits ja lailihas ei saa kunagi nii läbi nagu teised lihased (nt rind saab mul absull iga trenn läbi, tee mis tahad). et neid läbi saada, ?okeerin ma neid tihti vahetades harjutusi, järjekordi, kaldenurki jne. mõjub päris hästi algul aga varsti harjub lihas kohe ära ka. katsetasin ka ennem kordustega, aga mulle mõjub paremini kui ma erinevaid harjutusi proovin.
joey
Memberno tee selle kava järgi mingi aeg ja vaata kas tuleb massi juurde või mitte. kui enesetunne on hea peale trenni ja üldse, siis pane edasi. pole su kava üle vaadanud, aga kui pole kindel kas kava sobib, siis võta amazonist üks kava
oktoober 25, 2004 at 7:25 e.l. in reply to: Kas peaks rohkem lihastreeningut tegema? Pepule!!! #41329joey
Memberusun, et kindlasti oleks parem kui teeksid jõusaalis intensiivsemini jalgu, sest jõusaalotreeninguga hakkab rasvapõletus kiiremini tööle. jälgi ka seda, et õhtul toit poleks mitte ainult väherasvane, vaid ka vähe süsivesikurikkas- seda pole sa oma tekstis maininud.
joey
Memberma panen panuse lihase peale, mis seal pekis ikka erilist toimub
joey
Membermul tekkis veel üks küsimus: maks talletab vitamiine onja. kui ma söön loomamaksa, kas siis saan sealt ka suuremas koguses vitamiine, mis sinna on talletatud?kas keegi mu küsimuse ei oska vastata
joey
MemberAga mida siis üldse süüa või kuidas süüa?Ütlete, et ei tohiks süüa kartulit, riisi, makaroni. Aga see ongi ju põhi toit enamikel inimestel. Minul vähemalt küll. Ka väljas süües on tüüpiline, et on praad (mingi liha) ja siis valid kõrvale kas kartul või riis.
Pasta on ju ka makaronitoit. Makaronid, spagetid jms. üldnimetus on ju pasta?
siis jääbki järgi pruun riis. Missugune see veel on? pole juhtunud sellist nägema.
tuleks süüa nii dieedil kui ka massi ajal täisväärtuslikke süsiv ehk needsamad riis, makaronid, kartul, leib jne. ainuke asi, mis tuleb tteha olenevalt oma eesmärkidest on mängida süsiv kogustega ja need päeva peale ilusti ära jaotada- õhtul vähem, hommikul rohkem.
joey
Membernäpp ######

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>