joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Membermilline on üldse su trennikava. proovi teha kord nädalas, ega biits koormust saa teistel päevadel (nt seljapäeval). lihas läbisaamiseks soovitan varieeri biitsatrenni erinevate harjutustega jne. ja ega sellel tihedal lihase mõõtmisel eriti kasu pole, sest lihas ei tule ju nii kiiresti. mõõtmine peaks olema teisejärguline, esmatähtis on ikka muutused, mis peeglist näed.
joey
Memberpaned kaks kaigast ühele pinnale ja hakka suruma. on ka teisi võimalusi.
joey
Memberminu jaoks on parim 4-st kuni 6-ni. kui teha hiljem, siis pole seda jummi sees enam, ju olen ära harjunud tegema kella neljast.
joey
Memberja ka lahja kohupiim ning lihtsalt piim (väherasvane)
joey
Membermis seda poomi ära aretada pole. ise nikerdasin küll midagi valmis ja kärab mulle küll
“>joey
Membermina pole küll kuulnud, et see südamele halvasti mõjub. ei saa arugi miks ta peaks. aga olen lugenud seda, et kui süda nõrk, siis on kasulik enne trenni võtta tiba alkoholi. see nagu ei koorma südant liiast.
joey
Membernii võid lihtsalt üle treenida ja kasvamine aeglustub. õla all mõtlesin seda, et õla viid rinna trennile
joey
Memberisiklikult arvan: rinda teed liiga palju, triitsa ja biitsa vähe. ise vähendaks rinnaharjutusi ja tooks sisse õla.
joey
Memberhuumori mehed seal kandis siis
“> aga tee sina trenni proteiiniga ilusti ja mehed näevad kuidas kasvad, siis hakkavad ka võtma. või veel parem saada nad siia amazoni lehele ja las loevad siinseid artikleid või midagi. ega jah, neid on liiga palju, kes treenivad paraku valestinovember 13, 2004 at 1:14 p.l. in reply to: Kerge rinna päev? vähendada seeriaid või raskust? #41992joey
Membermina olen nii aru saanud, et see kerge ja raske rinna trenn on jõu tegijatele. massile sobib ka täielikult kord nädalas
joey
Memberväiksena on kõik sellised pisikesed kondikud. kui tuleb murdeiga, siis hakkavad eeldused välja lööma. olen lugenud teiste tippkulturistide kohta, kes on väitnud, et olid ka kunagi väiksed ja nõrgukesed
joey
Memberkui olen hauge, siis küüslauk on minu parim sõber, soovitan
“>joey
Membervitamiinid-nagu ta väitis
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberjulm elukas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Member363kg tegemas kükki ( pilt )1136kg tegemas jalapressi ( pilt )
HULL
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hull jah, video oli veel hullem- see oli ikka täis maru värk
-
AutorPostitused