joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberkuidas aru saada, et kolesterooli liiga palju sai pandud. ma panen 3 tervet pannile ja kui neljanda eraldamise ajal kollane katki läheb, siis ka 4 kollast. vahetevahle tuleb samal päeval ka menüüsse maksakaste, kus on ka palju kolesterooli. siiamaani mul mingit tunet küll pole veel olnud et liiga palju kolesterooli
joey
Memberõlgu kaasavaid harjutusi tee võimalikult kerge raskusega, su eesmärk on ikka taastuda, suurte raskuste korral teed asja veel hullemaks
joey
Memberja siis peale trenni kuskil 1,5- 2 h veel üks toidukord. peale trenni võiksid veel lisada valke. ise soovitaks munad iklusti ära keeta, et nende valgustruktuure võimalikutkl palju lõhkuda, et kiiremini imenduks
joey
Memberkõhulihas koosneb väikestest lihastest- nendest ruudukestest ja tänu sellele taastuvad nad kiiremini, sest väike lihas taastub ruttu. niiet pole ta mingi imeasi ühti, kuskil 3 päeva peaks vähemalt andma talle puhkust ma arvan
joey
Memberpeale trenni oleks hädavajalik vadakuvalgu sheik koos süsivesikutega. inimene on võimeline uut toitu sisse saama juba peale 2 tundi, nii et pead ise vaatama. peale trenni läheb vadakust kõht kiiremini tühjaks, siis võiks isegi 1 h pärast sööma minna.
joey
Memberteen neid suht tunde järgi. siis kui tunnen et on taastunud ja valmis vatti saama siis teen, see umbes nii 3-4 päeva tagant. mul on põhiliselt 2 harjutust ja need trenni lõpus. valin 3 harjutuse vahel ja varieerin nii kuis juhuslikult tuju on. teen jalatõsteid, kaldpinnal keretõsteid ja plokil kummardamist. enamjaolöt alustan jalatõstetega. põhiliselt on 20-30 kordused- esimese harjutuse ajal veel rohkemgi. rohkem nagu ei oskagi lisada praegu, ühesõünaga suhteliselt vabalt ja vastavalt tujule, mõnikord kui naks sees annan sellist vatti et pärast ei jaksa kõndidagi
joey
Membernii peabki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Membervalgu bioväärtus on isolaadil suurem- kuni 150 ,kontsentraadil alates 104jast
joey
MemberMine kola seal bodybuilding.com-is ringi.Seal kuskil keegi mainis seda teemat, vist?
joey
MemberSelle rasvaprotsendi kohta ütleks nii palju, et sa ei toida valkudega oma rasvu, vaid lihaseid.
Ideaalne oleks nii, et arvutad oma rasvaprotsendi, siis lahutad selle oma kaalust maha ja saadud kaalu korrutad 2-3ega.
joey
MemberJah, ma andsin kunagi neid oma koerale, et loom ikka suureks murdjaks sirguks. Peaks kõlbama küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krt huumorit peab ikka saama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberkas polnud mitte need kordused ikka kõrgemad, nii 15-20. või mis?
joey
Membermaru odavalt müüvad seal fitleris
oleks pappi ostaks ka 
joey
Memberkui supis on pekitükid, siis need jäävad ka alati pinnale ulpima, liha vajub põhja
joey
Memberkunagi vist Marek Kalmus kommenteeris siukest küsimust ka Fastis. et siis oleks kõige ideaalsem süüa ühes toidukorras aint ühtesid valke, ehk siis näiteks kui sööd kohupiima siis kõrvale piima ja juustu. ja kui liha siis piima mitte kõrvale juua. et siis tuleks päeva jooksul erinevad valgud söögikordade vahel ära jaotada. seda kõike selleks, imendumist soodustada ja mitte kokku segada liiga palju erineva valgustruktuuirga valke.
ma arvan, et selline tegevus jääb juba päris proffide jaoks. tavalisele jõusaalikarule pole see nii oluline. mind huvitaks kas siinsetest on ka seda süsteemi katsetanud
AutorPostitused