joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Membervähh, krt see ei ole ilus ju enam. kuhu jäävad detailid ja proportsioonid
joey
Memberbarbell, kas see sinu muskel avataris?ikke
joey
Memberma kunagi bodybuilding.com’ist lugesin, et isolaat nii kõrge väärtusega, et ei oleks soovitatav muidu süüa, et peale trenni. aga noh, ega ma ka seda asja täpselt tea
joey
MemberAga proovi juua iga päev 2 liitrit piima , minuarvates natuke palju. Kusagilt olen lugenud , et ei ole mõtet seda piima üle 1 l päevas lahmida… miks ? – põhjust ei mäletaaktivist vist rääkis selle kohta-et kahjustab mao limaskesta või midaig
joey
MemberKas isolaati on hea tarbida ka mitte treeningu päevadel?see vist ei olnud soovitatav. ikka peale trenni
joey
Memberbiitsepsile harjtuste peale kokku 8 seeriat, mis on kõik 15 korduselised, triitsaga sama. randmetele superseeriast saan nii aru, et randmepainutused pealt- ja althaardes- kordamõõda, lõpetad pealthaardega ja kohe althaardega ja et neil mõlemal oleks kokku 3 seeriat
joey
Memberon võimalus, et tehakse kord nädalas päeva kus lubatakse endal ükskõik mida sisse süüa ja siis ülejäänud nädal on karm dieet. ehk see aitaks. pole rohkem sellise taktika kohta uurinud.
joey
Memberah, ei ole juhtunud sellega midagi, söö rahus. paar shaket võid ikka võtta ja kui tekivad kahtlased kõrvalmõjud siis viska minema. võid ka kassi või koera peal algul katsetada- kui elama jäävad, siis pole hullu.
joey
Membertrenni kohapealt soovitaks- korralik/põhjalik soojendus ja kui juba soojenduse ajal tunned, et ei saa hästi vormi sisse, siis ära tee üldse seljale ega jalale midagi. siis soovitaks tõusvaid raskuseid- et esimene seeria kerge raskus, teisel raskem jne. siis kui teed alaselga (jõutõmmet ja erit kang turjal kummardamise puhul), siis jälgi hoolega tehnikat. ja kui tunned harjtutuste ajal või peale seda väikest valu, siis lõpeta harjutus, sest vastasel juhul teed asja veel hullemaks.
joey
Membererilist mõtet pole munavalget toorelt panna. esiteks salmonella ja muna valguehitus on väga tugev, isegi kuumutades jääb valguehitus suht tugevaks.
joey
Memberkuskil 20 aastaselt hakkab reeglina tulema juurde suuremas koguses rasva, sest kuskil selles eas enam inimene ei kasva ja energiat hakkab üle jääma. niiet arvestage, et te siis endale liiga ei tee
joey
MemberKas jõutõmmet teen enne trapetsit?Kumb on parem, kas õlakehitusi teha eest kangiga või tagant kangiga?
võid vabalt enne trapetsit teha. trapetsit saan mina teha kõige mugavamalt ja effektiivsemalt eest
joey
Membervõib täitsa olla küll, et teed üle. kui ma avastasin, et rinna saab valustaks väga kergelt järgmiseks päevaks, siis mõtlesin, et mis ma ikka nii palju harjutusi teen talle ja vähendasin neid. nüüd rind areneb tunduvalt paremini ja rinna läbisaamiseks piisab mul isegi kahest harjutusest, kuid siiski on mul praegu 3 harjutust. igaljuhul proovi, katseta
joey
Memberminu meelest suht viisakas kava. mina ise teeks jõutõmmet trenni alguse poole, siis trapetsi harjutuse vahetaks ära õlakehitustega (kang lõua alla teeb liiga palju deltat), ma küll ei tea kuidas sul ülarinnaga on (enamikel siiski ülarind vähem arenenud kui alarind) aga teeks kaldpinnal surumist esimesena.
joey
Memberalguses võib lihast tulla päris lõbusasti, kuid mida aeg edasi seda rohkem tahavad lihast koormust saada ja jääd ajahätta. soovitan ise algul üldist keha kava teha ja hiljem hakkad rinda ja neid, mis sul mahajäänud on eelistama.
AutorPostitused