joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
MemberD-vitamiin on nahale hea.
joey
Membervara veel selle peale mõelda palju rinnalt surud, ennem tuleb trenni teha ja siis vaadata
joey
MemberJap Hugo boss nii ma ka kirjutasin – Oti toitumise kohta sain infi ekspressist(n.ö eelmisest artiklist)No te kõik väidate, et need artiklid on täiesti kasutud(vb teile tõesti).?
Lugedes seda, et Ott ei joo toidukordade ajal, et erituks rohkem n.ö seedemahla(sülge), tuli mulle meelde üks raamat, kus räägiti tervislikust toitumisest – mitte ainult, mida ja millal vaid ka kuidas.
See küll peen teema aga uurida seda tasuks.
Lühidalt õeldes – ratsinonaalne toitumine ei tähenda ainult õige koostisega toitu, vaid ka seda, kuidas see toit on valmistatud, kuidas seda serveeritakse, söömist kindlatel kellaaegadel, toidu usinat mälumist jms.
No kindlasi keegi naerab selle üle, kui ma ütlen “söömise järjekord on tähtis” aga kui asja uurida, siis see muie kaob. Asi selles, et ei teata milline seedefüsioloogiline tähendus on ühel või teisel söögil või joogil.Arvamus, et seedeelunditele on ükspuha, millises järjekorras toidud serveeritakse, ei ole õige.
ehk räägid veel täpsemalt asja
joey
Memberjust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberkiiremini imendub isolaat. kõige ideaalsem variant oleks peale trenni isolaat. kuid ise soovitaks isolaati kasutama hakata, siis kui oled juba edasi arenenud ja mingi staaz juba. alguses kärab ka tavaline kontsetraat.
joey
Memberminuarsut on õhtul trenn just hea. trenn sehik siis söök ja siis lamp looja. parim taastumine on ju uni. öösel ka sheik et keha nälga ei jääks. minul töötab.mul sama süsteem, aint shaket õhtul ei võta. mulle meeldib
joey
Membervenitamine aitab vähendada liigse piimahappe sattumist lihastesse ja venitades parandad painduvust, et harjutuste amplituut oleks hea. ka taastumisele on venitamine hea. ise venitan tavaliselt peale teatud lihasgrupi treeningut. olen avastanud, et kui venitada seeriate vahel, siis võtab kuidagi poweri ära järgmise seeria ajal. seeriate vahel ma tavaliselt nt biitsale/triitsale raputan lihtsalt kätt nii, et lihas lõpendaks.
joey
Memberma kasutasin seda juba triitsa harjutusena peale rinda ja mõju annab küll hea nii rinnale kui triitsale
joey
Memberei sa ka aru :SEga selle pärast kinni veel panda kui keemiast rääkida.. Ega seal rekaalmi ei tehate et kasutage keemiat…
Milleks siis need artiklidgi siin amazonis steroididest on.. kustutate need ka äkki ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bodybuilding.ee’s saab keemiast rääkida, seal kohe selle jaoks oma foorum. endale küll ei meeldiks, kui siin hakatakse mingi steroidijutu ajama.
joey
Memberparajad multifilmi kangelased juba http://www.myophile.com/images/morphs/klein.jpg
kurjad onud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Membervist nendes juustuvabrikutes on vadak ülejääk, mis juustusse sisse ei lähe. ja see vadak ostetakse kohe ära ja viltreeritakse erinevate meetoditega ära ja valk valmis. parandage mind, kui puusse panin
joey
MemberOskab keegi öelda, kust saaks puhast arginiini???mäletan, et oli mingi artikkel, kus rääkis arbuusist. et arbuus tekitab ka mingisuguse pumbaefekti. loe: http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…43&top=top.lime
ja kui ma ei eksi, siis arahhisepähklites võibolla ka
joey
Memberpakun, et õlad, rind
joey
Memberaga testot on nad ikka täis
joey
Memberhehh…siis peakski ju loogiliselt võttes just toores munas valgusisaldus suurem olema, kui kuumutamisel se väheneb
??? indz`u postitusest loen mina küll välja, et toores munavalges on valgusisaldus väiksem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>njaa, ei oska ma midagi kosta selle peale
-
AutorPostitused