joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberlõuatõmmet ikka teen, seljapäeval. väärt harjutus mu meelest, hea lailihase tegija
joey
Membermina tegin nii: 1. seeria 15kordust, 2. seeria 10kordust, 3. seeria 6 kordust. iga kord lisasin 5 kilo
joey
Membervalku gaseeritud joogiga segades pead vaatama kahte asja:1. et sa oleksid kuskil vannitoas, köögis vms kohas, mida on kerge puhastada pärast;
2. et teisi inimesi läheduses ei oleks.
point selles, et gaseeritud jookide loksutamisel eraldub suuremates kogustes gaasi, mis tekitab ?eikeris mõnusa rõhu ning lõpuks topsikul ka kaane pealt viskab. tegin kodus sügisel nii, pärast oli terve köök valgulöga täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas, kui on sul ?eiker nii kindlalt ja hermeetiliselt kinni, et seda mingi jõud lahti ei löö, siis palun. arcticu spordijoogiga on muidu hea, ei ole gaase sees ega midagi.
see pidi maru hea vaatepilt olema. oleks kõvasti naerda saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberõige. kuid seda ei saa võtta nii, et täpselt nii palju ja kõik. iga inimene in erinev ja mõni võib võtta rohkem kui 30g, teine aga vähem. see 30 on siuke keskmine number, kuhu peaks umbes pidama jääma
joey
Memberjust. ja kui veel arvestada, et vadakuvalk, mis on kiiresti imenduv ja raisku läheb organismis vähe, siis võid üle võtta lihtsalt. liiga palju võttes võib isegi imendumist takistada
joey
Membervalk on kahjulik alles siis, kui seda üle võtta. jõuisaalitreenija vajab kõige rohkem valke päevas, nendel võib vahest isegi päevakogusest puudu jääda. kui aga mingit trenni ei tee, siis võidakse valke küll rohkem võtta, kui keha vajab ja see on kahjukik
joey
MemberKusjuures see on väär, et seks tõstab testosterooni. Tegelikult ta hoopis soodustab lihaste lagunemist tänu suurema hulga kortisoli eritumisele. Seksiga kaasnev hea asi on aga vaimne rahulolu, mida tekita kellegi lähedasega koosolemine. See heaolutunne kompenseerib mingil määral kortisoli eritumist.nja, võimalik. see on küll uudis…aga kust täpsemalt lugesid seda, tahaks rohkem teada.
joey
Memberseks ju tõstab testo taset, mis on hea lihaskasvuks, halb ta küll ei ole. alkoholiga on nii, et see viib kehast kõik vajalikud ained välja ja mõtle ise kui halb see lihasele on- katabolism ja mitte vähe. sellepärast soovitataksegi enne joomist süüa midagi vitamiinirikast ja valgurikast. suitsetamine on halb selles mõttes, et see ajendab veresooni ja trenniinimene tööta endale täiega vastu niimoodi. lisaks võtab keha palju energiat, et võidelda organismi sattunud nikotiini eraldamisega, see energia võiks samahästi minna lihase ülesehitamiseks
joey
Membersiis tekib küsimus, kuidas Ott saab tai kanega kasvada, kui need ei tööta. arvan, et pole sel tai kanel midagi häda. fitleri omad on loomulikult paremad värgid, aga kui mina vaatan Otti ja tean, et ta kasutab tai kanet, siis minul iskilikult küll ei teki mõtet, et tai kane on jama ja ei tööta … küll ta töötab kui vaja
joey
Memberkui on kõhul piisavalt lihast, paistavad need ka kõrgema rasvaprotsendi alt välja
joey
Member180cm 85kg 19a
joey
Memberma kõverdan ka käed, et saaks triits spetsiaalselt, aga samas annab ka tunda väga hästi rinnal. see on mul rohkem triitsa harjutuse eest, mitte rinna.
joey
Membervastupidi ikka
joey
Memberjust löögi võtab kinni, aga olen tähele pannud, kui taastada rind käed jne täielikult ära, siis on löök jälle tugev ja kiire
joey
Memberkunagi sai päris agaralt kotti taotud ja noh võin öelda, et pideva harjutamisega saab enamvähem asja käppa. tegin nii raskustega poksi kui ka varjupoksi. raskustega annab sitaks jõudu juurde, aga sellest üksinda ei aita, tuleb omada ka tehnikat. kui ma koti tagumise maha jätsin jõutreeningute pärast, siis vahetevahel saab ikka poksikotile matakas kirja pandud. ja selle aja jooksul, kui ma olen jõutrenni teinud, on lõõgitugevus metsikult kasvanud. alati löön nukid ära ja kui kaua taguda, siis tihti on randmed ###### pärast. tehnika ja kiirus on küll mingis mõttes kahanenud aga jõud on küll kasvanud, nüüd taon lihtsalt, et ära ei unustaks seda asja ja lihtsalt lõbus on mõnikord poksikott läbi materdada.
siin üks video, kus tüübid teevad nalja ja ja üksteist outi lõõvad
-
AutorPostitused