joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Membermina ei tea…ma küll ei soovitaks naistel kükki teha eriti. naiste liigesed pole samasugused nagu meestel.
kui teha siis tuleb jälgida tehnikat ja raskustega mitte liialdada…liiga sügavale ka ei soovitaks.
jalapressiga saaks ka kannikaid koormata kui asetada jalad hästi ette…mu meelest…või kuidas?
joey
Memberju see naistel nati vähem, mingi 1,5 korrutada kehakaaluga
joey
Memberiseasi on kas see on seal lihas või rasv. sinna on küll kerge tulema rasv, aga kuna oled muidu kuiv, siis kahtlen, et sinna nüüd liialt palju rasva on tulnud, et proportsioonid kohe paigast ära. kerekallutustega hakkas mul igaljuhul sinna lihas tulema..sellepärast ma seda ei teegi, mis neist sangadest ikka kasvatan. nii on raske öelda sulle soovitust, kui ei tea täpselt
joey
Memberära tee kerekallutusi küljele, sealt need tulevadki. külgmisi kõhulihaseid tee nagu kõhtu ikka, aga nt keretõstetel parem küünarnukk vasaku põlve juurde jne.
joey
Memberkuidas sa kõhtu treenid, külgmisi kõhulihaseid. ära tee kerekallutusi paremale- vasakule. need kasvatavadki sangu, minul igatahes küll. või kuidas sul asi on?
joey
Memberega jah, see on peamiselt vedelik, mis kehast ära läheb ja tekitab natuke kuivema vaatepildi kui ennem. samas saunas nt võtab keha energiat küll, et selle kuumusega võidelda ja higi eritada, aga selle eesmärgil ei tasu küll rasva põletada, sest põletus on imepisike
joey
Memberma söön 6 tervet muna päevas ja ei pabla selle pärast eriti. need jutud on ka kahtlased, et kolesterool jne, muidugi ta võib tõsta seda, aga see võib olla nii kahjulik mittetreenijatele. kuna tegelen jõutrenniga, siis keha vaja kõige rohke igasuguseid ained võrreldes muu spordiga. küll organism selle munas sisalduva kolesterooliga hakkam saab.
joey
Memberpole küll mõttes igat detaili ära teinud, aga kui on trennipäev ja juba hommikul mõtled, et ahaa täna teen biitsa ja nii iga söögiajal mõtled, et jaa…trenn tuleb järjest lähemale…siis kui trenni hakkad tegema, on nagu super hea vorm sees ja raskused lendavad vuhisedes. aga on olnud mul ka selliseid juhtumeid, kus olen otsustanud trenni päev varem teha ja viimasel minutil ka, siis nagu trenn ei lähe nii hästi kui tavaliselt, raskused on rasked ja tehnika sitt ning pärast olen tusane selle peale. ühesõnaga tahan öelda, et midagi ikka annab küll see, kui mõelda trenn ennem ette ilusti jne, nagu sisestab oma kehale juba ette, et näe, muskel, täna saad vatti…ja muskel kohe vormis ja nõus koostööd tegema
joey
Memberüritan alati mitte üle 2h teha. oleneb ka päevast, mõni trenn lihtsalt nõuab rohkem aega, aga üle 2h ei tee
joey
Memberkiiresti ei kasva, aga kui vaadata mõne kuu taguseid kaale kangil, siis märkad, et ikka on areng toimunud
joey
Memberkas treenid ikka trenni lõpus kõhtu? tee enne kõhuharjutust korralikult sooja kõhule. mul on olnud kui tegin esimese harjutusena kõhtu ja polnud korralikult soe kõtu ja tekkis kramp
joey
Membervadakuvalgu ainus miinus ongi see, et seda saab ainult preparaatidena. seda on muidugi ka piimas, aga seda väga vähe. vadakut saad ainult osta poest
joey
MemberKreatiini kasutamise ajal ei toimu mingit rasvade põletamist, seega tuleks hoiduda rasvastest toitudest.tegelt natukesel määral aitab kreatiin rasvade põletamisele kaasa