Skip to main content

joey

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 931 through 945 (of 1,213 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: pepu prinki #47658
    joey
    Member

mina ei tea…ma küll ei soovitaks naistel kükki teha eriti. naiste liigesed pole samasugused nagu meestel.

kui teha siis tuleb jälgida tehnikat ja raskustega mitte liialdada…liiga sügavale ka ei soovitaks.

jalapressiga saaks ka kannikaid koormata kui asetada jalad hästi ette…mu meelest…või kuidas?

in reply to: naise keha #47657
    joey
    Member

ju see naistel nati vähem, mingi 1,5 korrutada kehakaaluga

in reply to: sangad #47599
    joey
    Member

iseasi on kas see on seal lihas või rasv. sinna on küll kerge tulema rasv, aga kuna oled muidu kuiv, siis kahtlen, et sinna nüüd liialt palju rasva on tulnud, et proportsioonid kohe paigast ära. kerekallutustega hakkas mul igaljuhul sinna lihas tulema..sellepärast ma seda ei teegi, mis neist sangadest ikka kasvatan. nii on raske öelda sulle soovitust, kui ei tea täpselt

in reply to: sangad #47593
    joey
    Member

ära tee kerekallutusi küljele, sealt need tulevadki. külgmisi kõhulihaseid tee nagu kõhtu ikka, aga nt keretõstetel parem küünarnukk vasaku põlve juurde jne.

in reply to: sangad #47588
    joey
    Member

kuidas sa kõhtu treenid, külgmisi kõhulihaseid. ära tee kerekallutusi paremale- vasakule. need kasvatavadki sangu, minul igatahes küll. või kuidas sul asi on?

in reply to: pusa #47416
    joey
    Member

ega jah, see on peamiselt vedelik, mis kehast ära läheb ja tekitab natuke kuivema vaatepildi kui ennem. samas saunas nt võtab keha energiat küll, et selle kuumusega võidelda ja higi eritada, aga selle eesmärgil ei tasu küll rasva põletada, sest põletus on imepisike

in reply to: kui tihti? #47410
    joey
    Member

ma söön 6 tervet muna päevas ja ei pabla selle pärast eriti. need jutud on ka kahtlased, et kolesterool jne, muidugi ta võib tõsta seda, aga see võib olla nii kahjulik mittetreenijatele. kuna tegelen jõutrenniga, siis keha vaja kõige rohke igasuguseid ained võrreldes muu spordiga. küll organism selle munas sisalduva kolesterooliga hakkam saab.

in reply to: Mentaalne pilt #47367
    joey
    Member

pole küll mõttes igat detaili ära teinud, aga kui on trennipäev ja juba hommikul mõtled, et ahaa täna teen biitsa ja nii iga söögiajal mõtled, et jaa…trenn tuleb järjest lähemale…siis kui trenni hakkad tegema, on nagu super hea vorm sees ja raskused lendavad vuhisedes. aga on olnud mul ka selliseid juhtumeid, kus olen otsustanud trenni päev varem teha ja viimasel minutil ka, siis nagu trenn ei lähe nii hästi kui tavaliselt, raskused on rasked ja tehnika sitt ning pärast olen tusane selle peale. ühesõnaga tahan öelda, et midagi ikka annab küll see, kui mõelda trenn ennem ette ilusti jne, nagu sisestab oma kehale juba ette, et näe, muskel, täna saad vatti…ja muskel kohe vormis ja nõus koostööd tegema

in reply to: trenni pikkus #47011
    joey
    Member

üritan alati mitte üle 2h teha. oleneb ka päevast, mõni trenn lihtsalt nõuab rohkem aega, aga üle 2h ei tee

in reply to: võitlus rauaga #46982
    joey
    Member

kiiresti ei kasva, aga kui vaadata mõne kuu taguseid kaale kangil, siis märkad, et ikka on areng toimunud

in reply to: kramp #46909
    joey
    Member

kas treenid ikka trenni lõpus kõhtu? tee enne kõhuharjutust korralikult sooja kõhule. mul on olnud kui tegin esimese harjutusena kõhtu ja polnud korralikult soe kõtu ja tekkis kramp

in reply to: valgud #46610
    joey
    Member

vadakuvalgu ainus miinus ongi see, et seda saab ainult preparaatidena. seda on muidugi ka piimas, aga seda väga vähe. vadakut saad ainult osta poest

in reply to: pärast kreatiini kasutamist #46852
    joey
    Member

Kreatiini kasutamise ajal ei toimu mingit rasvade põletamist, seega tuleks hoiduda rasvastest toitudest.

tegelt natukesel määral aitab kreatiin rasvade põletamisele kaasa

in reply to: Liiga lihastes jalad? #46479
    joey
    Member

:???:”>

in reply to: seljalihas #46324
    joey
    Member

kui neid teha õigetehnikaga, siis on mu meelest kaks väga erinevat harjutust. mõjuvad erinevalt laiale. krt ei oska seletada. ütleme, et eest tõmme mõjub laia eespoolsele osale ja taha tõmme tagumisele ja alumisele. tea, kas keegi aru ka sai

Viewing 15 posts - 931 through 945 (of 1,213 total)