Skip to main content

joey

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 1,213 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: sangpomm #50862
    joey
    Member

Soovitaks – kükk, jõutõmme, õla surumine ja ka tiitsepsile midagi.

Veel suurt tähelepanu pööra ka randmetele, need peavad tugevad olema. Kas siis lõuatõmbekangil rippumine või “farmeri jalutuskäik”- viimane annab päris karmi vatti randmetele.

in reply to: Vesiaeroobika, kuidas peab toituma, et kaalus alla #50851
    joey
    Member

valkude mitte tarbimise koha pealt veel, et tohib ja lausa peab tarbima neid. point on agas selles, et õigetes kogustes. aktiivsetel inimestel, kes tahavad rasva maha saada on minu seisukohalt just soovitatav valke tarbida. esiteks aktiivne inimene vajab valke ja kui ta seda ei tarbi, siis keha ei taastu ka kiiresti. teiseks kui valke ei tarbi, siis on jälle söögiisu suurem ja selle arvelt süüakse rohkem süsiv (sest valke “ei tohi” ju süüa), et isu leevendada. peamine probleem ongi selles, et ei teata kui palju tuleb neid tarbida oma keha vajadustele. bodybuilding.com-is peaks olema igasuguseid tabeleid selle kohta.

in reply to: Vesiaeroobika, kuidas peab toituma, et kaalus alla #50780
    joey
    Member

pean lihtsalt ütlema, et ära ennast piina selle 5h enne ja 5h pärat trenni. see on ju enese tapmine. on ka paremaid ja efektiivsemaid variante.

in reply to: Küsimus profesionaalidele. #50693
    joey
    Member

Minu seisukoht asjale : kui tavatoit korras pole, siis ei tee imet ka need kanged proteiinid.

Kõigepealt tuleb tavatoitumine paika panna ja sinna oma raha investeerida – päevane valk jne.

Ja siis, kui raha üle jääb, võib juba head proteiinishaket peale trenni kasutama hakata.

Mida enam raha üle jääb, seda vingemat kraami saab osta.

Sest kui võtta lambist mingi proteiin ja arvata, et nüüd kasvan, siis see on vale seisukoht.Kui päevasel ajal oma valgukogust kätte ei saa, siis ei toimu ka arengut nende pulbritega. Lihas kasvab väljaspool saali ja just sellele tuleb tähelepanu pöörata.

NB: pole proff

in reply to: 2x nädalas asemel 1x nädalas #50684
    joey
    Member

4 tundi on ikka liig.

2x oleks selles mõttes parem.

Samas on võimalik ka 1x nädalase trenniga teha ära kõik 2 tunniga.Seda juhul, kui ei mõkuta harjutuste ja seeriate vahel ning tuleks võtta sisse peamiselt massiharjutused- need mis koormavad korraga mitut lihast: kükk, jõutõmme, rinnalt surumine, kitsa haardega lõuatõmme, kitsa haardega surumine, variatsoon õlale.

Kuid ikkagi pooldan 2x nädalas varianti!

in reply to: toitumise spetsialistid kommenterige seda teksti #50639
    joey
    Member

see 30 mintsa on jama mu meelest. ikka kohe on vaja võtta, et võimalikult kiiresti kataboolseid protsesse ära hoida.

in reply to: Kiirem taastumine+++ #50581
    joey
    Member

Vaata oma toitumine üle – see peab korras olema.

in reply to: Kuidas lõuatõmbeid arendada ? #50474
    joey
    Member

seo endale midagi kere külge (rasket) ja tõmba 2-3 korda (maximum) ja jõudu peaks tulema mehiselt

in reply to: Kõrge vererõhk ja todulisandid! #50473
    joey
    Member

vähenda soolasid toidus ja tee rohkem aeroobset, siis peaks ka vererõhk langema.

in reply to: kava muutmine #50351
    joey
    Member

ma olen sellisel seisukohal, et mida kauem oled tegelenud asjaga, seda tihedamini peaks vahetama kava, et ?okeerida lihaseid. usun, et algajal pole vaja nii tihti hakata vahetama, mõni kuu ikka rassi. siis võid vaikselt harjtusi vahetada või seeriatega mängida jne. mina teen kõike peale rinna tunde jätgi ja siis vahetan. rinnale vahetan iga kolem nädala tagnt kava kuna ei taha kasvada nii nagu mina tahan ja ?okeeringi teda kogu aeg.

in reply to: Treenibguga kasvav kaal #50350
    joey
    Member

aga kuidas peeglist vaadatuna väljanägemine on. kas on halvenenud või ei. sest selles kaalus ei pea nii täpselt kinni olema, eriti kui oled suitsetamise maha jätnud. räägi veel, peale toitumise, ka oma trenniplaan täpsemalt

in reply to: Keemia #50241
    joey
    Member

no mind huvitab, MIKS ei tehta dopinguproove? Suusatamises kyll tehakse ja m6ned j22vad vahele ka.

üks versioon on selline: nagu siin juba ennem öeldi tahetakse näha suuri monstrume. kui on suured monstrumid, siis tuleb rohkem rahvast ja ka rohkem raha. dopinguproovid on kallis värk ja kui see ära jätta üldse säästetaks jälle palju raha. kuna dop-proove pole tuleb ka rohkem võistlejaid, ja mida rohkem võistelajaid, seda rohkem raha jällegi. need auhinnad- hummerid värgid viitavad kõik sellele, et raha on neil palju. seega on kõik raha taga, keegi lihtsalt rikastub selle arvelt.

see on minu versioon, sellega ei pea kõik ühtima.

in reply to: Kui palju? #50175
    joey
    Member

kiid rock – mina olen mitmest kohast uurinud ,et piimaga segamine suurendab proteiini efektiivsust ning kogust märgatavalt ja see pidavat lausa kiiremini imenduma

tahaks teada kust täpsemalt oled uurind seda. oma loogika järgi peaks piim just aeglustama, kuna sisaldab rasva ja ka kaseiini, mis on aeglasti imenduv.

in reply to: olete midagi nii rumalat lugend enne? #50144
    joey
    Member

polnud seal midagi nii rumalat <_<“>

in reply to: proteiin ja kreatiin??? #50046
    joey
    Member

peale trenni kindlasti koos proteiinipulbri ja süsivesikutega. ka toidukordadega koos, hommikul pudru sisse jne. kui oled algaja siis algatuseks pole kreatiini vajagi, laksu annab ka proteiinipulber peale trenni.

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 1,213 total)