joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Membertaf, ehk täpsustad. mina olen ainult vastupidist teksti kuulnud, ma ikka venitan retsilt peale trenni. räägi täpsemalt, kus olen kuulnud seda.
joey
Memberusun, et enamik siinsetele trennitegijatele on paast pigem kahjulik kui kasulik. nii kui mina sellest artiklist aru sain, siis lastel ja noortel, kel ainevahetus kiire, pole vaja paastuda, kuna kiire ainevahetusega toimub “puhastus” niikuinii. spordiinimestel on ka kiire ainevahetus ja eriti jõusaaliskäijatel. seega pole vaja jõumeestel küll paastuma hakata. mis sa ikka lihaseid narrid, sööda neile parem valku sisse.
joey
Memberei kiida heaks paastumist. juba päevas ühe toidukorra vahelejätmine on organismile ?okk.
joey
Membermina soovitaks enne trenni korralik soojendus teha. eriti põhjalik peab see olema jalgade puhul. tee natuke sõrkjooksu, siis venita, paar soojendusseeriat, venita ja nüüd alusta tööseeriatega.
joey
Memberkeegi võiks asutada kulturismi kooli kuda harjutusi täpselt sooritada ja mida süüa milla süüa kuda .. mida millega koos ja kõik siuksed väiksed nüansid teaks rohkem oleks tulemused kõvast piremad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see oleks tegelikult jumala hea äriidee, mõelge selle peale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberseega saab järeldada, et suurema lihasmassiga mees vajab rohkem taastumisaega kui pisem mees. seega on oluline mis tasemel oled. profid teevad ühte lihasgr uppi kord nädalas, algajad võivad tihedamini teha.
joey
Memberno seda on ainult rõõm kuulda.
joey
Membermis trenniga tegu on. kui jõusaal, siis ma usun, et see pool tundi halba ei tee ja pole vaja enne süüa. kuid arvan, et peaksid kindlasti sööma kohe peale trenni midagi kergemat ja valgurikast- kohupiim, jogurt, pluss süsiv. kuna peale trenni on ainevahetus suht kiire ja seedib ära kiiresti, siis võid peale 2h tugeva hommikusöögi teha.
joey
Membersoovitan ka proovida nii, et oled seljaga tugevasti vastu seina. siis ei saa kehaga kaasa mängida.
joey
Membereks ta ole jah, õpetaja ei saa tihti aru mis värk on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ükskord läksin ka kehalise õpsiga vaidlema. ta ei saanud aru, kuidas lihas saab mitu päeva valutada, et trenni ei saa teha…arvas, et teen midagi valesti. seletad siis asja, aga ikka paneb oma jada edasi.
joey
Memberkõige suurem probleem on see, et TOITU ei jätku. ja kui raha otsa siis on juba puhta p…
joey
Memberväga hea küsimus iseenesest. annan siis ka oma arvamuse asjast nii palju kui olen kuulnud sellest. taimne valk on väheväärtuslik ja sellepärast peabki hobune seda sööma palju päeva jooksul, et saada kokku oma päevane valguvajadus. hobustel ja muudel sellistel loomadel on selline ainevahetus, mis eemaldab kõik need kahjulkiud ained, mis tulevad taimsest valgust. kui ma ei eksi, siis inimesel on see rudiment, mida ta ei kasuta- pimesool…. võin ka puusse panna praegu. ühesõnaga hobune eemaldab kõik need kahjulikud ained ja kakib need välja (hobune ja muud taimetoitlased loomad kakivad tihedamini kui kiskjad). lõvi sööb harvemini kui hobune, kuna ta järab antiloobist või sebrast oma valgud-värgid kätte ja võib olla söömata mõned päevad. siis on vaja uuesti küttima minna.
olen ka lugenud taimetoitlastest kulturistidest. mister olümpiaks niimoodi ei saa, aga lihast tasapisi on võimalik kasvatada küll. peab ainutl kosuma rohkem ja iga päev trenni ei saa teha. lihas tuleb sellisel juhul väga aeglaselt. lisaks peab väga põhjalikult oma toitumiskava valmis tegema.
joey
Membermis mürkidest siin ikka vabaneda on. mina isiklikult küll ei soovita. see oleks organismile paras ?okk ikka. süüa tuleb ikka mõõdukalt ja mitmeksesiselt. ei usu, et see mürgijutt nii tõsine on, et peaks kohe paastuma. on ennem elatud ja elatakse praegugi
joey
Membersee halvaa peaks ju taimne valk olema, ehk siis ei anna kohupiimaga võrrelda. jära ikka kohukat.
joey
Membersoola ära palju kasuta, kuna tõstab vererõhku ja lubjastab veresooni. muude maitseainete kohta ei tea midagi, ega nad suurt liiga ei tee, kui normaalselt kasutada.
-
AutorPostitused