joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
MemberÜhesõnaga parandab valgusünteesi. See jutt, mida tootjad kirjutavad, seda ei tasu kunagi liiga tõsiselt võtta. Parem otsi milliseid uuringuid on toote kohta tehtud, sealt saad kõige adekvaatsema vastuse, kas toode toimib või ei.
Ise proovin seda toodet ka hetkel ja pudelike saab kohe tühjaks ka. Iseenesest enesetundes midagi ei muutunud, taastumine ka ei paranenud. Loomaks ka ei muutunud nagu lubati. Küll aga võin väita, et mingi hetk hakkas jõudu roppu moodi juurde tulema. Alguses vaikselt, hiljem juba rohkem ja seda just pudelikese lõpu poole. Muid toidulisandadeid sellel ajal juurde ei võtnud ja täitsa võimalik, et 5-Methyli pärast tuli jõudu juurde.
joey
MemberAsi ei ole viitsimises, tahe on täiesti nendel olemas. Inimesed lihtsalt ei oska ja ei tea toitumisest piisavalt palju, et oma aruga alla võtta. Uskuge mind tava inimene on toitumise osa pealt nii rumal kui rumal olla saab. Nad lihtsalt ei oska midagi ette võtta, kõige loogilisem lahendus neile ongi lihtsalt vähem ja üldse mitte süüa. Olen juhendanud mitmeid tüdrukuid ja et neile midagigi selgeks teha, võtab päris palju aega. Juba siis, kui toitumisest igasugune junk välja visata ja sv/valgud rasvade suhe paika saab, juba kaal hakkab langema.
Seega viitsimisest on asi kaugel, pigem on asi teadmiste taga. Toitumine on tavainimeste jaoks kui keemia sinu jaoks.
joey
MemberKuna ta väidetavalt imendub hetkega, siis ei pea teda võtma peale trenni kõrge insuliinitasemega, et kreatiini verre saada. Seda soovitatakse isegi pigem tühja kõhu peale.
Olen ise proovinud ja märgatavat efekti oli tunda küll võrreldes kreatiinmonohüdraadiga. Samas kauaks seda lõbu ei jätku, kuna keha harjub samamoodi nagu monohüdraadiga. Kuid esimestel laksudel on küll vahe sees.
joey
MemberHaamer

joey
MemberGood Morning

Maasuudlemine

joey
MemberEriti ebareaalsed õlad, sääred on ka nagu wtf
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
MemberMõttetu mees
joey
MemberON see kasulik ja kas see on hea treenismisvahend??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui tahan kaalu alla, sest jooksmisest tuleb mul juba tõrge??Väga hea koormuse saavad jalad. Mina arvan, et dieedil olles on stepper asendamatu jalgadele. Efektiivsemaks kaalulangetamiseks kasuta kindlasti võimalikult palju erinevaid aparaate – jooksulind, stepper, ratas, “suusatamine” jne
joey
MemberHea pudru peal.
joey
MemberTeistel trennipoistel trenniisu läinud kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
MemberSellist viga mina küll ei tee, et joon toidu kõrvale. Kui, siis ainult piima.
joey
Memberjoey
Memberjoey
MemberMidagi analoogset
joey
MemberMille paganama pärast ta seda pulti endale ###### tahtis pista
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
-
AutorPostitused