joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Member*** märkasin, et jala kakspeale ei olegi harjutust, see viga tuleks ära parandada.millist harjutust soovitaksid? / ise kasutad?
nende harjutusi on palju, eelkõige masinatel – säärte tõmbed vastu tagumikku. leiad ka siit harjutusi.
kui nüüd natuke veel norida kava kallal, siis ei ole sul jalapäeval kükke, põhilisemaid massiharjutusi. lisaks on sul rinnapäeval õlg enne rinda, mis võib hakata su rinnaharjutuste kvaliteeti segama.
joey
Member*Küünarvarte kõverdamine, 3×8*Küünarvarte kõverdamine, keskendatult 2×8
et siis teed küünarvarte kõverdusi ja siis teed uuesti, aga siis keskendud ka
*Seistes hantlite surumine, 2 seeriat kurnatusenihea oleks kui teeksid iga harjutuse ja seeria kurnatuseni, mitte ainult antud õla oma.
Rind:*Surumine, 3 seeriat
*Pingil lendamine, 3 seeriat
rind on suur lihas. miks teed talle ainult kaks harjutust. samal ajal kui biitsal on sul näiteks kolm harjutust.
Jalg*Säärte sirutus ette, 4 seeriat
*Jalapress ühe jalaga, 4 seeriat
*Säärte sirutus ette, ühe jalaga, 4 seeriat
*Pöia sirutused istudes, 3 seeriat
*Pöia sirutused kangiga, 3 seeriat
märkasin, et jala kakspeale ei olegi harjutust, see viga tuleks ära parandada.
ka panin tähele, et seljale on harjutusi ainult nn paksusele. soovitaks ikka laiusele ka midagi – lõuatõmbeid näiteks.
üldiselt kava suht viisakas, kuid mina vahetaks ära käte-ja rinnapäeva. kurnatud triitseps võib segama hakata rinnatrenne. üks minupoolne soovitus oleks veel see, et varieeri harjutusi rohkem. jääb selline mulje, et iga trenn on samad harjutused. mina ja ka paljud teised näiteks ei kasuta kunagi ühtesid ja samu harjutusi kaks trenni järjest. iga trenn peaks olema midagi uut. selline süsteem töötab tunduvalt paremini.
joey
MemberMa proovisin ükskord murakaoosiga ja see oli nii halb kogemus, et pole enam kodujuustu söönud. Siiski saan aru, et see on väga hea valguallikas, peaks siiski seda tarbima hakkama.võtsin ka kogemata muraka moosiga ükskord. ikka paras jubedus oli küll, seda ei anna kuhugi sekka ka segada – muudab maitse veel hullemaks. muraka moosiga eriti ei soovita.
joey
MemberMissa ajad…Tank pole naise nimi.
kui tank ja traktor ehitati, siis oli neil vaja ju mingit nime. kuna kõik autod on ju “she-d“, ehk siis peetakse neid naissoost, siis oligi vaja mingit seksikat naise nime neile. ja siis pandigi tank ja traktor nimeks, mis tol ajal olid ilusad naise nimed. kuna keegi ei tahtnud oma tütrele mingit auto nime panna, siis seda enam ei kasutatagi. samamoodi ei pane ma oma lapsele nimeks ferrari.
minu teooria oleks selline.
joey
Memberei-no käsi peab ju jäme olema, pohhui need jalad vms. peaasi, et käsi jäme on.
joey
Membernagu sellistel seltsimeestel siin:

joey
MemberKui oled diiedil ja näiteks “kahetunnise” tühja kõhuga lähed jooksma siis on peale jooksu kah üks ainult puhas vadakukoks ehk kiirelt imenduvaid valke hea ja kasulik ju ära võtta? ja hiljam alles süsikaid süüa… on mul õigus?kindlasti kasulik, kuigi mina isiklikult ei võtaks siiski, kuna ei “lõhu” lihasrakke eriti ja see ei ole piisav argument minu jaoks, et võtta sheik. tavatoit kartuliga kõlbab küll. lisaks ei tee ma kunagi treeninguid 2h tunnise tühja kõhuga, isegi dieedi ajal söön vähemalt 45 min enne. seega peaks organismis varu olema terve jooksu vältel.
joey
Memberilmselge, et piim on parem kui soja. lisaks arvan minagi, et valgusheik oleks hea ainult peale trenni. muul ajal ei ole vaja kiirelt imenduvalt valku.
joey
MemberBodyfitness:
1. Helina Villem
2. Eve Olesk
Naiste kulturism
1. Merike Sula
Fitness
1. Valeria Kozlovskaja
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest
1. Eiko Rapur
2. Henri Tohver
3. Kristjan-Johannes Konsap
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest
1.Marek Liiva
2.Imre Vähi
3.Argo Ader
4.Argo Vaible
5. Ivo Pärle
joey
MemberMa ei uskunud,et söök mõjutab sedasi,ok..ma üritan saada toitumiskava kui võimalikka su blogi lugedes kindlasti soovitan Sul toitumiskava muretseda. ka oleks tore kui saaksid kellegi treeneriga vestelda ja nõu pidada.
joey
MemberTaaskord mõned küsimused kummitama hakanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
1) Kui palju peaksin valke saama trennijärgsest söögikorrast ? Kui palju suudab keha ühe toidukorraga omastada valke ?
2) Kas toitumiskava on mõtekas tellida alles siis kui oled juba tegija ? Paljud tuttavad väidavad, et minul,kui suht algajal, pole mõtet veel toitumiskava tellida. Minu arust peaks just algaja tellima, sest tegija teab ise mida ja kuipalju süüa
.3) Kas sellised harjutused, nagu näiteks seljaga vastu seina toetades “istumine” (jalad täisnurga all ja loomulikult ilma toolita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) , treenivad jalalihaseid ? Ühel heategevuslikul üritusel, pandi Eesti sportlased nii istuma – päris pull oli vaadata, kuidas osad motosportlased (ralli ja ringrajasõitjad) mõne minutiga ära kukkusid ja samas krossisõitjad selles asendis 15 minutit olid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Eile proovisin mõne korra – naljalt üle minuti ei jaksanud olla, pärast olid jalad päris väsinud.
minu arvamus:
1) peale trenni, füüsilist koormust on valgu omastamine suurem. seega võib julgelt oma 40g vähemalt nahka pista, peale sheiki. peale trenni sheik on reegline koos glükoosiga – kiiresti imenduva süsivesikuga, mis tõstab kehas insuliini taset. see omakorda aitab valgul (ka muudel ainetel – kreatiin, vitamiinid) veelgi paremini imenduda. seega võid sheigile isegi üle 40g valku lisada.
2) sul on õigus, parem oleks ikka praegu tellida, kui oled algaja. kogenum teab oma keha juba nii palju küll millal, mida ja kui palju süüa.
3) treenivad jalgu kindlasti. aga et ka massi eesmärgiga, siis seda eriti mitte. pigem vastupidavust. massi jaoks on ikka kükke ja selliseid harjutusi vaja.
joey
Membertreeningul ongi see hea asi, et ei mõtlegi mitte millegist. mõtlen ainult sooritusele, kui mitu kordust ma suudan vastu pidada.
joey
Memberhttp://www.getbig.com/boards/index.php?PHP…;topic=133168.0
infi ka ingliskeelses foorumis filmi kohta. levrone kirjutab seal ise ka üht-teist filmi kohta.
joey
MemberOletame, et ma olen koleerik, kas ma siis ei olegi suuteline effektiivselt massitsükleid tegema?ma arvan, et seda ei saa nii üks-ühele võtta. et kui oled koleerik, siis tee ainult kuni 5 kordust. ma arvan, et see on lihtsalt tolle tüübi enda arvamus ja peamiselt oli silmas peatud jõusaali algajaid, kes esimest korda saali külastavad. mingil määral võib ta teooria isegi paika pidada.
joey
Membersee mees valmistub tõmbeks lahedalt, nagu mingi superman:
AutorPostitused