joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Memberkuule aga kuidas siis üldse profiks nii saab? siis kui keegi ei pääse võitma amatööride võistlust ei tulegi proffe ju.ja kui tõesti ilma steroidideta keegi peaks amatööride võistlused võitma ja profiks saama siis pole ju ka proffidel dopingut vaja.
profiks saab see, kes on puhtalt parim amatööridel. siis läheb profiks üle ning sööb kõhu head-paremat täis ja paisub kaks korda suuremaks kui enne oli.
profikulturism võiks olla ilma dopingukontrollita, kuid amatöörid võiksid olla siiski kontrolliga. suht igav ju kui iga amatöör saab ennast südame rahuga suureks süstida. varsti on igal võistlusel nii, et süstal kanni ja kasva.
joey
Membera miks nendesse liigadesse selline loll süsteem siis loodi ja miks tagasi ei muudeta. õiglane oleks küll mu meelest, et see kes võidab, see käib ka kontrollis. suht ebaõiglane ja mõttetu ju kui kontrolli saadetakse loosiga 6 võistlejat. võiks ikka 6 esimest olla – õiglane ja loogiline.
aga no eks suured rahad ole seal mängus. rahal on kõige suurem võim.
ilma dopinguproovideta võiks olla ainult profiliiga.
joey
Membervõid ju teha püramiidi ainult rinnalt surumisele. teistele harjutustele ilma püramiidita 3 seeriat, või siis ka kergema püramiidi 3 seeriat. siis tuleb kokku 13 seeriat. võiksid ka vahetada nt kaldpinnal lendamise surumise vastu ära kangi/hantliga. ära ainult pulloverit tee, võid teha ka nt kitsa haardega surumist, trossidel ristivedu, trenazööril jne. sellisel juhul peaks rind saama koormust iga nurga alt.
joey
MemberKaks homo lähevad poodi,kus on müügile tulnud uus autokujuliste kondoomide kogu.Esimene räägib teisele:”Ostame Mercedese,see nii mõnus ja luksuslik”.Teine vastu:”Ei,ostame parem Ferrari,mõnus kiire”.Juurde tuleb müüa ja ütleb:”Lubage soovitada,ostke Jeep,nii kui nii lähete s**a sisse”.Pole otseselt seotud kuid:Lähevad kolm jaapanlast Eestimaal apteeki ja mõtlevad et oleks nagu kondoome vaja – keelt ei oska – kuidas küsida?
Panevad siis kõik oma Jaapani tillud leti äärele ja kahekümneviiesed kõrvale.
Apteeker virutab enda nuia letile, korjab raha ära ja ütleb uhkelt – ,, Minu võit´´ !
need kaks on minu meelest kõige paremad. naera ribadeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
joey
Memberõnnitlused ka minu poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Membermiks teed kohati mõnedele harjutusele kuni 15 kordust. ma ei tea küll kuidas sulle kõige paremini kordused töötavad, kuid üldiselt on parim valik KUNI 12 kordust. usun, et sirgete jalgadega jõutõmbele 25 kordust on küll liiast. ise teeksin vähem kordusi ka kõhule – kuni 20, kuid jällegi ei tea kuidas sinule kõige paremini sobib.
joey
Memberise akkasin trenni tegema ja juba kolm nädalt olen teind, plaanin ka võistelda järgmine võistlus, pikkust mul 187 ja kaal 58kilo.minupäevamenyy:
soetoit
võileib ja kohvi või tee
siis jälle soetoit
supp ja sardell või paar viinerit.
järgmine võistlus saab siis lõbus olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
Memberõpin, selle kõrvalt tegelen baarmanitööga.
joey
Memberneid tabeleid tehakse rohkem kuulsuse kui tulemuse põhjal.just nimelt. ajakiri peab ikka müüma. paljudele vähetuntud nimi I. Vähi ei ütle enamikikele midagi, küll aga nt David Beckhami nimi.

neid kahte ei saa ju omavahel võrreldagi. (Vähi; McConaughey)
joey
Memberma usun, enamus venelasi on sellisel arvamusel. erinevad pooled näevad ajalugu erinevalt. venelased just arvavadki, et vabastasid meid ja andsid meile riigi jnejne nagu too laps seal kirjutas. see kõik on venalastele lapsest saati sisse kasvatatud, et venemaa on see kõik-see parem. faktid on aga hoopis teised. ühesõnaga suht mõttetu teema.
joey
Memberon ikka reetur küll rsk. tõmbas täiega vee peale endale. üksi õige eestlane ei käituks nii.
joey
Membersiin lehel peaks sul olema kõik, mida teada soovid harjutuste kohta.
joey
Member
tüübi silmis on puhas rõõm mingi mõne kroonise limpsi ja muu sodi pärast. jumalast mõttetu vend. sellised seal tänavatel laaberdavadki. viivad kogu venemaa rahvuse maine maha. kui ma oleks venelane, mul oleks küll häbi.
joey
Memberolen teinud kõhtu 3x nädalas kui ka 2 x nädalas. vähemaga ei mängi kindlasti välja. 3 korra nädalas pluss on see, et ei pea suure koormuse tegema ja ka kindlasti see, et rasvaprotsendi pärast ei pea muretsema. 2 korral nädalas saab teha rohkem harjutusi ja intensiivsemalt.