joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
MemberESMASP: Rind, triitsKOLMAP: Selg, biits
REEDE: Õlg,jalg
LAUPÄEV: aeroobne 30-50minti velol
PÜHAPÄEV: Rind, triits
ESMASP: Selg, biits
KOLMAP: Õlg, jalg
REEDE:Rind,triits
LAUPÄEV: aeroobne 30-50minti velol
PÜHAPÄEV: Selg, biits
jne, jne.
Kas taastuda jõuab? Võib peaks mingi päeva vahele jätma?
Kaval pole häda midagi, iseenesest nagu tüüpkava. Asi mis silma jäi, on et aeroobne velol peale jalapäeva ei ole küll vist eriti hea mõte, jooksmist kannataks veel kuidagi aga ratas – see saab piin olema. Sul on pühapäeval ja esmaspäeval kaks suurt lihast järjest, sellega pead ettevaatlik olema.
Isiklikult arvan, et oled oma kavaga natuke üle mõelnud. Lihtsad asjad toimivad elus kõige paremini. Tee omale tavaline tüüpkava – kolm korda nädalas, üks lihas kord nädalas. Ja aeroobset tunde järgi nädala sees. Kui see on ennast ammendanud, siis võid hiljem kava rohkem splittima hakata või mingil muu moel trennid tihedamaks tegema.
joey
Member
See tüüp on implantaate isegi lõugadesse pannud.
joey
MemberVarasemalt ma üldse ei kasutanud, ka maksimumid tegin ilma. Nüüd ikka olen muretsenud endale. Kasutan tavaliselt kükil ja tõmbel alates kahest seeriast enne maksi.
joey
MemberPidi kasulik olema. Täpselt ei mäleta, aga midagi taolist, et külma saades veresoones ahenevad ja kui nüüd uuesti sooja minna, siis jälle laienevad kiiresti, mis annab soodsad tingimused heaks aminohapete transpordiks lihastesse.
joey
Memberhttp://www.metacritic.com/film/titles/bigg…ster?q=brothers
Päris kõrge hinde saanud.
joey
MemberAga miks sa seda tõmmet siis üldse teed, kui saad läbi ainult nelipea. Saan aru, et teed sumo stiili, aga ikkagi on ta ju seljaharjutus. Nagu sa ise ütlesid, et ei taha suuri raskusi tõsta vaid lihast kasvatada. Sumo stiil ongi minu arust pigem suurema raskuse tõstmise jaoks. Kujutan ette, et teed umbes nii, et jalad on häst laialt ja tõmme käibki ainult jalgade jõul.
. Ma ei tea küll kedagi kulturisti, kes sumo stiili teeks. Tee siis
, siis peab selg töötama.
joey
MemberOlen ka kunagi teinud kükki ja tõmmet samal päeval. Saab teha küll, kui ainult mingi 3 seeriat teed. Jalad küll värisevad tõmbe ajal ja ega õiget sooritust sellest tule. Nüüd, kus olen keskendunud nii tõmbele, kükile ja surumisele rohkem, on mõeldamatu, et teen tõmmet ja kükki samal päeval. Tõmme ja kükk hoia kavas võimalikult lahus. Soovitan ehmatada keha ja teha tõmmet ükspäev hästi palju seeriaid ja korralikult. Siis tead väga täpselt järgmine päev, mis lihased on valusad. Mina tegin üks päev 12 seeriat püramiidi ja hommikul ei saanud magada, sest alaselg oli nii valus, et liigutadagi ei saanud. Peamiselt töötavad alaselg ja jala kakspea. Tänu sellele ma pole jala kakspeale erilist tähelepanu pööranud, sest see kasvab väga hästi ka tõmmet tehes. Ma ei saa aru kuidas saab jala nelipea valusaks jääda ja mõnel mehel veel triitseps…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
MemberNende tädidega saab lapsi hirmutada kui nad sõna ei kuula. Sobivad ka väga hästi kuhugi õudusfilmi või ulmekate peaossa.
joey
MemberMinu meelest täielik absurdsus mida nad seal tõestada üritavad. Ega need niisama keelatud ole. Nendega kaasnevad ikka väga tõsiseid kõrvalmõjusid ja tervisehädad peale kuure jne.
september 23, 2008 at 9:44 e.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #166720joey
Member1. Jay Cutler
2. Dexter Jackson
3. Dennis Wolf
4. Melvin Anthony
5. Silvio Samuel
6. Gustavo Badell
joey
MemberSa käisid ennem zelluloosis , kui ma ei eksi ?Jah, käiks võibolla siiamaani, aga liiga kaugel on.
joey
MemberIse olen ma suur “no pain no gain” treeningpõhimõtte pooldaja, suuresti sellepärast, et minu treeningspetsiifika on juba selline. Kasutan praegu Mike Mentzeri Consolidation Training’u põhimõtteid- see kätkeb endas harvi treeningkordi, suuri raskusi, kõrget intensiivsust, väheseid harjutusi ja alati maksimaalset pingutust.Kas keegi doggcrapp treeningut on proovinud. Või olen ma ainuke “loll” kes seda teeb. Kuna ma näen, et siin kõik no pain no gain pooldajad. Proovige, minul viis see küll treeningud teisele tasemele.
joey
MemberSelge
joey
MemberKuna olen aru saanud, et need aminohapped aitavad kõige efektiivsemalt kaasa lisaks lihaskasvule ka rasvapõletusele.Mille põhjal sa seda väidad?
joey
MemberJälle Revalis üle pika aja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused