joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
MemberKui smith-masin olemas ja hack-küki võimalus, saab ka säärt teha. Pressiga saab ka, kuid veitsa ohtlikum. Mina tegin niimoodi, kui sääremasinat ei olnud, et mingi alus jalale alla ja võtad hantlit kätte ja sirutad, teise käega hoiad kuskilt kinni tasakaalu. Siis sai teha nii, et istudes kang jalgade peale ja mingi pehme asi ka veel vahele.
joey
MemberMiks nii keeruline. Mina ei näe kavas küll mingit loogikat. Oti algajate kava on igaljuhul parem. Oma praeguse kavaga saavutad pigem rohkem ületrenni kui selle algajate kavaga. Su praeguses kavas on vigu nii palju, et ei teagi kust alustada.
joey
MemberMa mõtlen, et kumb hüpertroofia seisukohast parem oleks.Minu loogika ütleb, et tavaline rest-pause, kuna seal on suuremad raskused mängus.Räägi kuidas kavaga vahepeal läinud on. Kuidas rest-pausing töötab?
joey
MemberMina olen tähele pannud endal, et rind reageerib kõige paremini suruvatele harjutustele.
Ehk siis MINU rinnakava:
kaldpinnal surumine hantlitega,
horisontaalpinnal surumine kangiga,
negatiivsel pinnal surumine kangiga laia haardega,
trenazööril/trossil/vahel ka masinal surumine.
Soovitan alati rinnale teha palju surumisi, siis tuleb ka hea rind.
joey
MemberÜkskord peksin poksikotti ja üks tüüp tuli ka taguma. Tegi põhjalikku soojendust, võttis jalast ära ja puha, oli paljajalu. Tegi isegi spagaadi ära. Vaatasin ja mõtlesin, et mingi tegija vist. Siis hakkas jalalööke tegema, väga naljaka tehnikaga ja kohmakalt. Lõi päris kõrgele. Paar korda lõi, siis tegi jalale haiget, istus maha, piinles ja lonkas minema. Kogu trenn selleks korraks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joey
MemberMina olen loobunud täiesti lampi joomisest, niiet pohmakas on järgmine päev. Liigne alkohol on ikka organismile nii kurnav ja energiatnõudev minu meelest. Eriti, kui veel trenni ka teed ja kogu aeg jälgid, et taastuda saaks korralikult. Korralik mõll on sama hea kui 3-4 päeva ületrenni järgmine päev. Aga olen märganud, kui juua natuke, ilma, et väga väsitaks ja pohmakat ei teki (umbes nii 3-4 viskit), siis järgmine päev on selline jurakas sees, nagu oleks ma ei tea mida teinud. Hommikul on uni ära, enesetunne hea ja trenn on nagu eriti võimas.
oktoober 26, 2008 at 9:35 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #170122joey
MemberMa pooldan ka seda ideed, et teha kirjutis Fred Antsonist.I’m with you.
joey
MemberMa kasutasin doggcrapp treeningpõhimõtet. Näiteks:
An example of rest-pausing on the incline bench press would be:
* 1 set 8 reps
* Rack the weight
* 10-15 deep breaths (usually 20-25 seconds)
* 1 set 4 reps
* Rack the weight
* 10-15 deep breaths
* 1 set 2 reps
joey
MemberAga kui sa valku veidi üle 100g päevas saad, siis pead millegi muu arvelt vajaliku kaloraaži kätte saama. Pead siis ilmselt rohkem süsivesikuid sööma, sest rasva ka ei jõua mitusada grammi päevas süüa. Ja suurt süsivesikute kogust ei saa endale kõik lubada. Selle pärast söövad paljud süsivesikute arvelt rohkem valku. Midagi ju peab sööma lõppude lõpuks.Olen tõstnud nii sv koguseid toidus, kui ka rasva kogust, et mitte defitsiiti jääda. Ma käisin kunagi arsti juures ja oli vaja verd kontrollida, tulemus näitas, et maksa näitajad olid väga halvad, muu kõik ok. Siis ma hakkasin mõtlema, et maksa üks ülesannetest ongi ju üleliigse valguga tegelemine. Peale seda ma hakkasingi katsetama väiksemaid valgukoguseid. Pole küll uuesti siiamaani verd kontrollida lasknud.
joey
MemberKasutasin ühele lihasgrupile ainult ühte harjutust ja ühte rest-pause seeriat, vahel harva tegin rohkem. Ühes rest-pause seerias oli kokku 4 seeriat. Puhkasin umbes 10 sekundit ja korduseid sihtisin sinna 5 kanti. Kusjuures ei läinud kurnavaks, algul arvasin ise ka, et läheb. Taastusin väga kiiresti ja lihased ei olnud järgmine päev sugugi teab mis tapvalt valusad nagu tavaliselt. Kui venitasin, siis ei surenud selle ajal, vaid mõnusalt olid valusad. Üldse selle kavaga oli energiat tunduvalt rohkem. Panin rõhku rohkem aeroobsele, praktliliselt iga trennialgus jooksin 15 minutit.
joey
Member2.5g kehakaalu kohta ,kaal 130kgKas seda liiast ei ole. Esiteks ma eeldan, et ega see 130 puhas lihas ole. Ma ei taha midagi propageerida, aga mina sellesse 2-3g valku päevas ei usu. Minu organism igaljuhul nii palju valku vastu ei võta, kaalun 86 ja söön üle 100g valku päevas, lihast tuleb samamoodi, kui enne ja enesetunne on ka parem võrreldes selle ajaga, kui jälgisin numbreid ja pressisin toidukordi endale sisse, et saada nn vajaminev valgukogus päevas kätte.
joey
MemberKas sa küki panid suruvate ja jõutõmbe siis tõmbavate alla?Ma tahaks teha just sellist kava, kus iga lihase treenimise sagedus on suur, samas maht päeva kohta väike.Ma ise kardan, et ma ei saa rebimist ja tõukamist samal päeval teha, kuna mõlemad on rasked ja see kumma ma teisena teeks, kannataks kõvasti tehnika osas ja võiks ohtlikuks muutuda.Küki panin suruvatele. Mul kujuneski see kava sama põhimõtte järgi lõpuks, mis sa välja tõid. Väike maht, kuid sagedam. Kuna ühe päeva trenn oleks ilmselt väga pikk, siis kasutasin rest-pause meetodit (doggcrapp training). Olen seda varem kasutanud ja lihasele see väga shokeering ei olnud. Seega lihased taastusid suht kiirelt ära ja kujuneski nii, et kava oli lõpuks 4 korda nädalas pluss clean&jerk päev, olenevalt enesetundele.
joey
MemberMina panin niimoodi, et kava oli suruvad ja tõmbavad harjutused. St ühel päeval tegin terve keha suruvaid, teine tõmbavaid. Seega kaks korda nädalas ja vahepaele jäi suur auk, kus ma tegin nii rebimisi, tõmbamisi ja muid lihaseid, mida tundsin, et võiks teha.
Kava oli:
E – tõmbavad
T
K – suruvad
N
R
L – clean&jerk
P
Üldine kava idee oli selline. Aga tegin suht vabalt, nt kui oli enesetunne, siis tegin juba teisipäevad suruvaid ja üsna tihti tegin ka neljapäeval/reedel uuesti esmaspäevast trenni. Vastavalt enesetundele.
joey
MemberAinuke asi, mis häirib, on see, kui saalis on muusikavaikus, ei ole muusikat või muusika on ülivaikse peale keeratud. On ainult selline rõve raua kolin. Tõsiselt segab kohe. Siis segab väga oluliselt selline asi, kui mingi töömehed keset saali, või kusiganes puurivad oma nõmeda trelliga mingit mõttetut auku seina, mis rõvedalt valju häält tekitab. No see võtab absoluutselt igasuguse keskendumise ära. Tõsiselt tekib selline tunne, et võtaks ja viskaks neid millegagi.
oktoober 18, 2008 at 3:31 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #169382joey
MemberEsimese ja siiamaani ainukese dieedi tegin ka ketodieeti. Plussid on sellel see, et kõht on kauem täis ja näljatunne ei kimbuta nii tihti. Lisaks insuliinikõikumisi on minimaalselt. Halb on see, et trennid iseenesest on vääga vaevarikkad, lausa sured sel ajal, sest glükogeenivarud on kogu aeg suht tühjad, mis tähendab ka seda, et vaatepilt peeglist on ka suht tuim. Aga nii kui laadimisi teed paisuvad ka lihased.
Tegin palju vigu tagantjärgi mõeldes. Esiteks langesin võibolla isegi liiga ketoosi. Lõpuks praktiliselt ainuke süsivesik tuli peale-trenni-sheigist. Siis kava kasutasin kogu aeg üht ja sama terve dieedi ajal – põhimõte oli, et suured raskused, baasharjutused ja kuni 5-6 kordust 30-40 sekundiliste pausidega. Lõpu poole viimane kuu kasutasin ka rasvapõletajat Animal Cuts, ta küll mõjus, aga ta ei olnud termogeenne rasvapõletaja, mis võibolla oleks trennid väheke elavamaks teinud.
Ühesõnaga dieeti tegin kolm kuud. Kaalukaotus oli suur ma tean, aga oli plaan kolme kuuga suht kuivaks saada, lihaskaotus võis päris suur olla. Kaotasin 20 kg kolme kuuga. Kaalusin 100, peale dieeti 80. Esimene kuu oli hea, kaal langesin isegi liiga kiiresti, et pidin hoogu maha võtma, hakkasin vaikselt toidukordadel süsivesikuid rasvade vastu vahetama. Teine kuu oli ok, hakkas juba dieeti meenutama, pidin hakkama aeroobset suurendama. Kolmas kuu oli täielik nightmare, kaal ei langenud, tõstsin aeroobset, enesetunne oli kogu aeg sitt, Animal Cuts aitas oluliselt, hakkasin tegema ka laadimisi. Peale dieeti, kui toiduportsud jälle suureks läksid ja süsivesikute kogused kasvasid, tuli õige vorm nähtavale – lihased täitusid glükogeeniga ja muutusid reljeefsemaks.
-
AutorPostitused