joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
MemberJa see mis paar viimast aastat Mr. Olympial on olnud on olnud ka paras JURAViimasel ajal on kõik mehed MrO ikka parasjagu paisunud. Täiesti ebanormaalne, mis seal toimub.
Aga jah Coleman on legend.
joey
MemberKuramus. Kalmuse selg on ikka eriti võimas.
joey
MemberNo ühest banaanist jääb kindlasti kõht tühjaks.
joey
MemberIsiklikult arvan, et selliselt teha läheb liiga kurnavaks ja tekib ületrenn. Tee parem sama kava, aga lihas kord nädalas.
Siis rinnapäeval ei ole sees ülemise rinnaosale harjutust. Rinnaharjutusi on üldse kuidagi palju. Seljapäeval on kaks harjutust paksusele, aga üks laiusele, võibolla on sul paksust järele vaja aidata, ei tea. Kätele on harjutusi vähe, samas ma ei tea, võibolla sulle sobibki nii. Aga mis silma jäi on, et jõutõmmet pole, selle võid vabalt keretõsted alaseljapingil vastu vahetada. Ja üks asi veel – kõhtu ma ei näe kusagil.
joey
MemberTere,Olen alles suht algaja ja vajaks natuke abi. Huvitaks kuidas peab toiduma enne ja pärast trenni. Praegu käin 2 korda nädalas jõusaalis(kuskil 60-70 min.) ja siis söön umbes tund aega peale jõusaalist lahkumist kohupiima koos jogurti ja rosinatega ning täistera leiba.
Tänan abi eest…
Ei ole vaja asju keeruliseks ajada. Tean tüüpe, kes aretavad endale mingeid erisüsteeme – ennetrennisheik, trenniajal sheik ja pealetrennisheik, siis poole tunni pärast soe toit ja mis iganes veel ning areng ei ole ikkagi teab mis märkisväärne. Näiteks mina söön 5 korda päevas ja trennipäeval on üheks toidukorraks pealetrennisheik. Ainuke, mida jälgin, on kellaaeg. Iga kolme tunni tagant söön. Üritan trenni ajastada nii, et see kattuks kellaajaliselt söögikorraga, et siis sheik võtta. Kui läheb trenn pikemaks võtan sheigi trenni ajal, kellaaja järgi. Sheigis on malto ja dextroos malto ülekaaluga. See hoiab kõhu täis järgmise toidukorrani.
joey
MemberPane eesmärgiks päeva jooksul võimalikult erinavaid süsivesikuallikaid saada. Iga toidukord midagi erinevat. Hommikul, kui ei ole aega keeta värki, sobib ka maisihelbed piimaga. Kaerapuder on ideaalne olukorras, kus järgmine toidukord on väga kaugel, sest see hoiab kõhu täis kaua aega. Aga võid panna nii, et päeva esimene pool ja enne trenni aeg söö maisihelbeid, tatar, riis. Päeva teine pool ja peale trenni aeg kartul, leib, kaerapuder. Kaerahelbeid sellisel tihedal söömisel eriti ei soovitagi üle pingutada, sest see seisab ikka suht kaua sees. Sama on ka salatite ja rohelisega – kiudained, mis aeglustavad seedimist.
Ja puuvilju võid ka mingile toidukorrale lisada, seda eeldades, et teist sv-allikat vähendad. Kogused sv võiks välja kujuneda tunde järgi. Sul on 6 toidukorda, mis eeldab, et igal toidukorral suht vähe sv vaja, ja viimane toidukord jäta muidugi sv välja.
joey
Member8.00 – Smuut (keefir+1 banaan+25g valgupulbrit). 1-2 viil leiba. tass kohvi (piimaga)11.30 – peale trenni shake (valk+süsikad+veega)
13.30 – kodujuust hapukoorega 330g + toorsalat (“vitamiini”)
16.30 – 4-5 muna, mõned viilud leiba, kui muna ei tee, siis pelmeene 250g 10% hapukoorega.
19.30 – shake (pulber 30 g piimaga)
22.30 – kohupiim 0.1% meega. 3 spl linaseemne õli.
Minu meelest suht proportsioonis ja ilus toitumiskava. Mis silma jäi, on väga vähe, isegi olematu süsivesikute kogused eeldades, et põhieesmärk on lihasekasvatamine. Ainuke, mida sööd, on leib. Kuhu jäävad riis, kartul, tatar, kaerapuder jne. Ka mis silma jäi on, et peamise valgukoguse saad piimatoodetest. Pole sees liha ja mune sööd ka ainult ühe toidukorra. Piimavalk on selline aeglasti imenduv, võiksin nende vahepeale sokutada muna- ja lihakorrad.
joey
MemberPaastu peavad tavaliselt sellised vanemad inimesed, alates 40 eluaastast. Noorel inimesel seda vaja ei ole ja ka inimesel, kes tegeleb spordiga on paast jah pigem karuteene.
joey
MemberMul üks endine klassivend praegu ajateenistuses ja tema rääkis niimodi:See kui palju sul vaba aega ja energiat et jõusaalis käia sõltub sellest millisesse väeossa satud. Kui oled tagalaväosas, siis rohkem, kui mitte, siis vähem. Esimesed kolm kuud mis on sõduri baaskursus on kõige raskemad, pärast seda hakkab spetsialiseerumine ning siis on jälle aega/energiat veidi rohkem.
Parandaga palun kui millegiga puusse panin.
Täiesti õige. Olin Tapal õhutõrjes, ehk siis lahingteenindustoetus. Ja ainuke metsalaager, kus kõige lebom oli ja isegi magada lubati, oli kevadtorm. Kevadtorm on õigupoolest rohkem jalaväeüksuste teema.
joey
MemberMa olin Kuperjanovi ÜJP-s, tulin alles juuni alguses sealt tulema. Olin seal 11 kuud. Kaalusin niigi vähe, aga peale sõjaväest tulekut olin rekordmadalas kaalus. Seal võib ju kasarmus olles 3x päevas korralikult süüa saada, aga söögikordade vahed on pikad ja . . .On ju võimalus lisavalk kaasa võtta. Mina tekitasin endale niimoodi 5 toidukorda iga päev. Ka metsas oli valgukott kaasas kogu aeg, aega oli küll vähevõitu, et seda kogu aeg võtta aga mingi aja leidis vahel ikka, eriti veel kui seeru oled. Ka rännakutel oli joogiks valgukoks kaasas, andis poweri kõvasti juurde.
joey
MemberMeenub anekdoot: Miks neegrid kogu aeg seksist mõtlevad? Mis sa ise teeksid, kui sul kubemekarvad peas kasvaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Testotase nii suur, et tõmbab juuksed ka krussi.
joey
Member

seksikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 12:18 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #171436joey
MemberKui kasutad multivitamiine (centrum), siis saab meesterahvas sealt juba liiga palju rauda. Lisaks veel see raud, mis tuleb igapäevasest toitumisest – lihast jne. Meeste päevanorm oli vist 7-10 mg.
joey
MemberKirjutan mõned shokeerimisvõimalused, mis ise olen kirja pannud.
Partial reps – 1. max amplituut, 2. lisa raskust ja poolik amplituut, 3. lisa ja veel väiksem amplituut jne
Heat biceps curl – Väga suur raskus, kehaga kaasa aitamine terve seeria vältel. Koormab enne ära lihase kohad, mis õige tehnika korral lihtsad on – Get past your sticking points and let your muscles get stressed fully at the points where they could normally (righ techniqe) find easy. Seda olevat kasutanud ka Arnie.
75%, 50%, 25% ja täisamplituud – “Suurepärane seisakust „üleaitaja“. Väga sarnane kuulsale „21“ – le, mida kasutatakse biitsepsi treenimisel. Hakates suruma langetage kang alla 75% surumise amplituudist ja seejärel üles tagasi, siis langetage kang alla 50% surumise amplituudist ja üles tagasi, siis langetage kang alla 25% surumise amplituudist ja üles tagasi ning kõige lõpuks tehke täisamplituudiga täiskordus. Ehke nii 10 kordust või suutlikkuseni, ükskõik mitu kordust tuleb.” Ma ise tegin niimoodi, et üks täisamplituudiga kordus, teine poolik ja nii 20 tükki.
Ülekoormamine – Kord kuus või pooleteise kuu tagant üliintensiivseid, -mahulisi trenne, et shokeerida lihast ja viia ajutisele ületreeningule. See võiks kesta mitte rohkem kui 2 nädalat. Peale seda peaks järgnema kindalsti puhkus.
Kui taastumine on olnud eelnevalt paigas, siis selline ülekoormamine ei tohiks üldist ületrenni tekitada.
high/low – Ploki tõmbed kõhu alla – 12-15 kordused. Kangi tõmbed kõhu alla – 6-8 kordused.
või
Ploki tõmbed – 1) 12-15 kordust. 2) 6-8 kordust.
9 nädalane KÄTE kava
1-3 nädal:
E – käed
T – selg, rind
K – vaba
N – käed
R – jalad, õlad
L – käed
P – vaba
E:
Superseeriad, mõlemale (biits, triits) 9 seeriat (3 harj, 3×10).
N:
Kolmikseeriad, 9 seeriat.
L:
Gigantseeriad (kahe harjutuse kaupa, ühe harjutuse võib ka ilma jätta), 9 seeriat.
4-6 nädal:
E – käed
T – rind, õlad
K – vaba
N – käed
R – jalad
L – selg
P – vaba
E:
9 seeriat (3 harj, 3×10).
1) Triits, biits – seeria kordustega 15/12/10/8/6 rest-pause meetod
2-4) Triits, biits – tõusvad seeriad 12, 10, 8
5-
Triits, biits – langevad seeriad 6, 8, 10, 129) Triits, biits – seeria kordustega 12/10/8/6 rest-pause meetod
N:
Sama, kuid E olid baasharjutused, N on isoleerharjutused.
7-9 nädal:
E – triits
T – biits
K – jalad
N – vaba
R – rind, õlad, triits
L – selg, biits
P – vaba
* Üks ja sama raskus kogu aeg. Kordused 10, 8, 6, 4, 2. Puhkepausid lühikesed, superslow, negatiivsed kordused jne.
E ja T:
9 seeriat (2 harj – 1) 10, 8, 6, 4, 2. 2) 8, 6, 4, 2
R ja L:
6 seeriat (1 harj – 12, 10, 8, 6, 4, 2)
Ehk oli abiks.
joey
Member
Mulle endale meeldis hoida hantlit õlgade juures, siis sai seda toetada ka natuke vastu õlga. Hantel on ikka veits suurem, kui pildi peal ma arvan.
Netis kolades leidsin veel paar huvitavat harjutust:

Et siis hantliga istudes. Pole ise proovinud, kuid usun, et võib päris hea olla, kui ühe jalaga teha.

Vot see on päris huvitav harjutus. Seda võiks isegi niisama proovida. Tundub suht ohutu ka.
-
AutorPostitused