Skip to main content

joey

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 1,213 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: selg #178748
    joey
    Member

bentrow.jpg

arnoldback.gif

Kaks parimat seljaharjutust üldse.

in reply to: Ajateenistus ja pulbrid #178583
    joey
    Member

Minul läks SBK ajal 6-7 kg. Kui väkke läksin siis kaalusin 87, peale noorteaega 80. NAKi ajal tõusis 82 peale. Peale NAKi seeru ajal tõusis 84 peale ja kuni teenistuse lõpuni oli 84. Peale sõjaväge, kui uni ja toitumine paika jälle sai tõusis suht kiirelt 86 peale. Nüüd juba jälle 87 peal.

in reply to: 15a paks neiu. #178528
    joey
    Member

No kui jõusaali ei taha, siis aitab see video:

http://www.youtube.com/watch?v=RlqMG9B7QBw

in reply to: Ajateenistus ja pulbrid #178397
    joey
    Member

Ma sain küll valgupulbrit kaasa võtta, 4kg Maito90 võtsin. Jõusaalivõimalus noorteajal muidugi on, aga sa oled kogu aeg nii väsinud, et sinna ei jõuagi. Iga vaba moment läheb magamisele.

in reply to: Raskeimad harjutused… #178283
    joey
    Member

Lisaks omalt poolt thrusteri

Tundub olevat päris hea harjutus. Peaks ka kunagi katsetama.

Lisaksin siia veel kangi tõmbed vastu kõhtu ja kangivarre tõmbed vastu kõhtu, minu meelest parimad seljakasvatajad. Üldiselt kasutan iga lihasrühma puhul võimalusel ainult kangi või hantlit, stimuleerivad lihast kõige paremini.

in reply to: Teie igapäevane toitumine #178169
    joey
    Member

Kas on saladus kuidas endale elatist teenid? Tahaks tegelt ka sellist elustiili nagu Sul. Siis ainult sööks, magaks ja treeniks.

Anna palun mingisuguseid vihjeid!

Ma töötan baaris. Ehk nädala esimene pool ei tööta, nädala teine pool (nv) see-eest töötan kuni 0300ni. Koolis olen õhtuõppes, seega hommikul alati vabad.

Teemast, inimesed võiksid juurde lisada ka miks just niimoodi toituvad. Kas just nimme naamoodi või olude sunnil või midagi.

in reply to: Teie igapäevane toitumine #178155
    joey
    Member

Tegelt magan 11 tundi. Kas lähen hiljem magama või ärkan varem, toidukorrad jäävad ikka samaks. Kasutan Fasti Soija90.

in reply to: Uue aasta lubadus #177223
    joey
    Member

Treeningud korralikult süsteemi järgi käima saada. Rinnalt ja küki rekordeid tõsta ning tõmbel 200 kg piir ületada. Saada uusi teadmisi treeningu ja toitumise kohta, teha uusi avastusi ja järeldusi

in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #177217
    joey
    Member

See on sama hea küsimus, kui et kumb on õige kas Mentzeri aeglased kordused või Coleman kiired ja poolikud, või Yatesi iga seeria surmani või teha mittesurmani. Samas kõik need mehed kasvasid korralikult. Kaldun üha enam arvama, et ükskõik, mis süsteemi järgi teha, kasvad ikka ühtemoodi. Ühesõnaga tee nii nagu sulle mugavam ja meelepärasem on.

Mina enamusel kõhulihaste harjutustel ei kasuta lisaraskust, kuid on harjutusi, mis nõuavad lisaraskust. Usun, et mõlemal artiklil võib mingi tõde olla. Samas mind häirib see esimene tsitaat:

Raskuste lisamine ei too kaasa mingit lisakasu kõhulihastele. Kõhulihased ei paisu nagu jala või ülakeha lihased. Treenides kõhulihased mõõtudelt peaaegu ei suurene. Sa pead neid vormima, et nad välja paistaksid. Kõhulihaste vormimine toimub läbi rasva eemaldava dieedi, mitte raskuste lisamise.

Sellest mõttekäibust lloen mina välja, et kõhulihased on mingid erilihased, mis ei kasvagi ja nad on lihtsalt kuskil olemas rasva all. Kõhulihas on grupp väikseid lihaseid, mis jah ei paisu nagu jalalihased aga ometi nad on võimelised väga edukalt kasvama. Kõhulihast tuleb samamoodi treenida nagu teisigi lihaseid.

in reply to: Tervist. rammumehe treening/tavaline #176817
    joey
    Member

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4252

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3607

Need artiklid on kindlasti abiks, kui ei ole neid veel lugenud. Ise lisaksin seda, et kindlasti on oluline, et teeksid ka mingit rammumehe ala just selle mõttega, et võhma saada. Rammumeestel on seda võhma ja sitkust päris palju, enamus alad rasked ja kiiruse peale. Oman ise kummi ja olen niisama kive tassinud maal, võtab ikka hingeldama küll. On päris suur vahe kantida kummi kümme korda või teha jõutõmmet kümme kordust.

in reply to: Mitu harjutust teed terve keha kohta? #176230
    joey
    Member

Head= rasked baasharjutused kangiga

Halvad= harjutused masinatel

Täpselt. Viimasel ajal olen ka just seda põhimõtet pooldama hakanud

in reply to: Mitu harjutust teed terve keha kohta? #176105
    joey
    Member

12-26

26 on maksimaalne lagi, üle selle ei tee. Üldiselt tuleb tavaliselt vähem, mingi 20 kandis. Oleneb kavast. Vahest teen ka ainult ühe harjutuse lihasele ja tuleb 12.

in reply to: Küsimusi M&F ”Lihtsalt suureks” kava kohta #175849
    joey
    Member

Seljale kätega alla tõmbamised trossiplokil, kas see on alt või pealhaardes või üldse midagi muud?

117.gif

Triitsepsile keharaskuse tõstmine pingil?

53544468_200x150.jpg

Triitsepsile ettekallutatult trossiplokil käte taha tõmbamised?

096.gif

Õlale trossiplokil tõsted küljele?

093.gif

Arnoldi press?

DBArnoldPress.gif

Seljale hantlite tõmbed?

021.gif

Kangi tõmbed laia haardega? Vastu kõhtu või?

049.gif

Biitsepsile trossplokil ühe käega tõsted?

084.gif

Hantlitõsted peopesad vastamisi? Seda teen seistes hantlid käes lihtsalt?

hamercurl.jpg

in reply to: küsimus #175664
    joey
    Member

Kaval pole häda midagi. Endalgi peaaegu sama kava, aga minu jaotus on selline:

E – rind

T – käed

K –

N – jalad

R – õlad

L

P – selg

ez kang

Võid teha küll käsi kaks päeva järjest, ka isegi kolm enne pakutud. Aga seda jah vahelduse mõttes, st mitte liiga tihti. Soovitan samas muude lihasgruppidel natuke ka kaoormust vähemaks võtta, kui käsi ehmatad.

in reply to: probleem #175498
    joey
    Member

Arvan siiski, et tegu on vererõhu järsu muutumisega.

Võib küll olla jah

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 1,213 total)