joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
MemberMhmh, see jutt juba on arusaadav!Olen ka ise teinud näiteks superseeriat:
1.1 kangi ots
1.2 ette kummard. kang laia haardega
Ja viimases harjutuses just tuntavalt alaselg väsinud ja segab sooritust.
Ma ei tea kas sul selliseid võimalusi on, aga soovitaks igaljuhul selliste probleemide puhul treenida staatilist pinget.
Minul aitas maal olles kivide tassimine. Peale seda tundsin ennast väsimatu tööloomana jõusaalis selga tehes.
Olen pidanud oma võhma alati heaks, kuid avastasin, et kivide tassimine isegi 10 m väsitab nii ära, et hingeldad lolliks ennast. Pikapeale suutsin rohkem, aga võhma treening on võimas. Soovitan igaljuhul.
joey
Member… samas sooviks siiski naiseliku figuuri säilitada, st. vältida mehelikke lihaseid …… Söön 3 vahest 2x päevas (pudrud, supid, toorsalatid) ~2 korda nädalas ka mingi lihatükk …
… Kööki enam peale kella 6’t asja ei ole …
… Mis on need suurimad vead mis nn. algajad kaalulangetajad üldse teha saavad ? …
Esiteks naisterahvas ei ole võimeline saavutama mehelikke lihaseid ilma hormoonideta. Sellepärast ära küll karda, et musklisse kasvad, ega see nii lihtne tegevus olegi, eriti veel naistel. Geneetika paneb asjad paika.
Lisaks kaalulangetamise ajal, kui kaloraaz negatiivne on, siis ei tasu lihaskasvule eriti loota.
Ka on oluline teada, et lihasmass aitab paremini põletada rasva (see ongi põhiline, mis ju energiat kulutab).
Esimene suurim viga ongi juba see, et sööd 2-3 korda päevas, mis on ilmselgelt vähe. Ideaalne oleks 5, kuid on hea kui juba 4 suudad endale tekitada. See oluliselt kiirendab su ainevahetust, on pidev toitainete juurdevool päeva jooksul. See väldib olukorda, kus organism energiat rasvana varuma hakkab.
See, et sa paele 6 ei söö, ei aita sugugi kaasa rasvapõletusele. Kui su päevane kaloraaz on negatiivne, siis ei mängi rolli, mis ajal sa sööd. Pigem on oluline, et jaotaksid oma toidukorrad päeva peale võrdselt ära.
Näiteks ma võin õhtul enne magamaminekut torti ka süüa, aga ikka võtan kaalust alla. Sellepärast, et üldkaloraaz on ikka defitsiidis ja see defitsiit tuleb tagada rasvavarudest. Seega ei mängi rolli, et õhtul ei sööda.
Pigem on oluline oma ainevahetus hoida kiire tihedate toidukordadega ja päeva kalorid niimoodi päeva peale võrdselt ära jagada.
joey
Member. . .Ma ei saa aru, miks jõutõmmet seljapäevale esimeseks harjutuseks panna, see nulliks ära kogu järgneva ülaselja treeningu.
. . .
Pead alaselga lihtsalt rohkem treenima, et ülejäänut trenni segama ei hakkaks.
Mina teen tõmmet esimesena ja samal päeval on veel kangitõmbed ja kangivarretõmbed vastu kõhtu. Ja selg ei väsi ära.
Mäletan varasemalt oli mul taoline probleem, et kui oli tegin jõutõmmet, siis ei suutnud teha mingeid kangitõmbeid enam, sest alaselg väsis lihtsalt ära.
Mina soovitan esiteks tõmbele rohkem rõhku panna. Veel parem variant on staatilist pinget treenida alaseljale.
joey
MemberÜks variant oleks ta oma kavas ettepoole nihutada, sellesmõttes, et nt õlapäeva alustad tagaõla harjutusega.
Võid ka treeningmahtu tõsta samal ajal õla teiste peade mahtu vähendades.
joey
MemberNoh, lambaid võite ka lugeda.
Igaljuhul parem, kui oma igapäevaste probleemide peale mõtlemine.
joey
MemberPaganama hea artikkel üle pika aja. Olen viimasel ajal üha enam hakanud samade põhimõtete järgi treenima.
Iga toodud väitega olen 100 protsenti nõus.
joey
MemberMõtle ilusatele asjadele, kui magama heidad. Kool, töö ja muu pa*k lülita täiesti välja.
Aitavad ka magneesiumitabletid.
joey
Memberjoey,kulturismi ringkonnas jah .arnie toi selle rahva ette ja tavakodanik ei tea praegugi colemani.ja seda saab voibolla juhuslikult selle vördlusküsitlusega testida tänaval. inimese käest siis küsitakse konkreetselt pilte,videot näitamata,nimetage 9x Mr olümpiat voitnud kulturist .2 varianti. mis sa arvad ,keda vastustes enamjaolt näeb?hea küll küsitle ainult noori inimesi,arvan tulemus sama.siin foorumis loomulikult pole seda testi vaja teha.Selles suhtes on sul jah õigus. Arnold tegi tohutu hüppe kulturismi arengus propageerides seda ja tuues selle nn tänavatele. Keegi teine ei ole sellist tõuget teinud ka. Kuid kui vaadata kulturisti kulturistina, siis kõikidest mr O võitajtest on Coleman olnud minu meelest kõige hämmastavam tüüp.
joey
MemberEga see paaril harval korral absoluutselt mingit erilist vahet sinu treeningus ja taastumises ei tee. Kui aga väga tihedaks muutub õlle joomine peale trenni, siis vastavalt hakkab ka ajapikku organism sellele reageerima. Üldiselt võiks õlle ja trenni üksteisest võimalikult kaugele jätta. Ütleme, et pealetrenni sheiki ka veel üks toidukord sees on, siis peaks organismi igasuguste ainete varud trennist täis olema ja see üks õlu enam erilist midagi halvaks ei muuda.
Olen ise kunagi peale trenni kolm õlut ära joonud ja midagi katastroofset mu arengus küll ei toimunud. Lisaks vääriks mainimist veel see, et kui vahel harva joomaks läheb, kus igast kanget kraami sisse läheb, aga noh ikkagi mõõdukalt, nii et hommikust pohmakat ei teki , siis järgmise päeva trenn on millegipärast eriti võimas ja raskused kergemad. Arvan, et sellised HARVAD joogipäevad võivad trennile isegi kasulikud olla nii naljakas kuidas see ka ei tundu.
joey
Membersee video ammust ajast tegelikult läbi käinud. colemani nimi ma arvan 20 aasta pärast vähestel on suus.et nii videos vörrelda atleetlikku taset . noh siis arnie ikka köva mees ikka oli järelikult tol ajal.praegu ei vördleks keegi 20 aastatagust sõidukit tänapäevasega?
joey
Memberelan hiiumaal, trenni teen kodus kuuskede ja kaskede keskel. kord nädalas, jalgu, käin tegemas ka kohalikus jõusaalis (3 km)….see jõusaal muuks ei kõlba ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käin Tallinnas Reval-Spordis. Kui maale satun, saab ka kuuskede, kaskede vahel trenni teha.
joey
MemberKord kuus saab ikka käidud.
joey
MemberMina juba ammu ei ole jälginud seda 2g kehakaalu kohta. Pigem tunde järgi portsud ja taastumine on ikka sama hea.
Täna (olude sunnil):1) Riisihelbed piimaga + tass kohvi + klaas vett + 4 mandariini
2) Praetud kala + rohkelt toorsalatit + hapukoorekaste + pisut kartuliputru
3) 4 mandariini + 1 pirn
4) Pool kana (veinis hautatud) + 1 suurem sibul + 1 porgand + 1 suurem tomat + 1/3 avokaadot (olid kanaga koos potis)
5) Peale trenni 6 rosinat + 2 datlit
Peale trenni miks just 6 rosinat ja kaks datlit
joey
MemberMõlemat. Olen ise kasutanud vastavalt enesetundele ja kuidas kumb meeldivam tundub. Viimasel ajal olen jälle rohkem pealthaaret kasutama hakanud. Aga jah kindlasti kasuta mõlemat – periooditi näiteks.
joey
MemberKui kõht ei seedi, siis ei saagi neid ju juua. Muidu minu meelest ideaalne pealetrenni valgu-süsivesikute kombinatsioon, kasutan isegi.
AutorPostitused