joe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joe
Memberolen treeninud seda igatpidi, ei aita just väga, mulle ainult tundub et see läheb rõvedamaks.
olen teinud kätekõverdusi, kõhulihaseid ja rinnalt kangi.
kahjuks ei midagi, hetkel tundub et ainus lahendus on opp, kuna treeningu ajal kiusab see vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joe
Membertean ka mida tunnete kellel on see “kanarind” ,vahel kui kellegiga juttu räägin siis on silmist aru saada et jõllitab seda ja rannas pole 4 aastat kuskil juba julgenud särki seljast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joe
Memberma olen 14 alles , palun öelge mis harjutused rinnalihaseid mõjutavad ( TARGAD TULGE AIDAKE PALUN
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )joe
Membertean seda , ühel tuttaval oli , aga ta tegi operatsiooni ja nüüd on tal see okei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>joe
Membervabandust , mis on ‘rib cage squat’
joe
Memberrannas on halb olla ju kui kõik jõllitavad ju ..
Memberolen ka seda valu tundnud , väga piinarikas , ma sain ainult ühele poole kaela liigutada , kuna oli väga valus aga mulle arst andis spetsiaalset kreemi ja läks 4-5 päevaga ära
Membersee on sutsu häbistav minu arust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.upload.ee/image/107550/P1011298.JPG
sealt on näha , see on mul kunagi lampi tehtud pilt , ma varjan seda, sest 99.9% narrivad seda
joe
MemberTervist , mul on täpselt sama asi , see nn kanarind , ma olen lugenud et see tuleneb ka vitamiini puudusest , ja mulle on öeldud et seda saab operatsiooniga eemaldada , aga mina väga ei taha ja tahaks ka kuidagi rinna lihaseid kasvatada , et poleks välja näha ,
tahaks ka abi mis harjutusi teha
Piis
-
AutorPostitused