JJson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2010 at 5:25 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide EM, Donetsk,Ukraina 18-21 juuni #196813
JJson
MemberMeil saab järgmisel nädalavahetusel võistlustega selleks kevadek ühele poole – kuid sind ma ei kadesta, sest veel rohkem kui 1 kuu vormi hoida….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks on see, ütleme siis selle kohta dieet, toitumine minu jaoks juba nõnda loomulik, et ei kibele ka vormi rikkuma (loe:sööma). Ei hooli šokolaadist, jäätisest, alkoholist, pitsadest, burgeritest, karastusjookidest.
Naudin kaerahelbeputru veega.
Sportlane.. Piir on ületatud ja see ongi mu elustiil. See ongi mõiste “normaalne” minu jaoks.
Nii, et mina naudin edasi
Aga raskeid aegu on ikka ka.. ikka.Ja Ott, tuhat ja sada ja kõikse suurem edu Sulle Euroopa meistrivõistlustele. Mingu Sul just nii nagu sihiks pandud!
Janika Jürgenson.
JJson
MemberKiitused. Väga hea ! Naerda sai häälekalt ja tõsist teemat-võistlusi kajastas ka kenasti
mai 7, 2010 at 12:01 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide EM, Donetsk,Ukraina 18-21 juuni #140108JJson
MemberKaks on ikka vabandust -163 cm ja üle eelmise aasta protokolli ei leidnud kuid 2008 oma on siin, siis oli lühikeses üldse 5 võistlejat kokku2009 Baja Marel võistles 6 juuniorit.
Võidutses Jana KOLBASKA, kes lõpetas 2010 ülikooli-> juuniorivanusest väljas… kõigi eelduste kohaselt
Teisel kohal oli meie fitnessis Rate’s ka figureeriv Tanita ZETEA, vanus 19
Kolmandaks tuli Anna ZUBRILINA
JJson
MemberNii, et rõõmustasin liialt vara, et ikkagi pole juuniorite kategooriat, jah
J.
JJson
MemberKirp on paksuks läinud:)Kasvab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
JJson
Member48 tunni pärast lähevad esimesed juba lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult hakkas nüüd veel rohkem sees keerama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
JJson
MemberKirjutasin omale jälle välja kõik vajalikud asjad võistlusteks ning panen selle ka teistele võistlejatele, eriti juunioritele siia üles. Kui kellelegi meenub veel midagi olulist, mida kaasa võtta, siis andke teistele ka teada! Kohtumiseni pühapäeval ja vesi naha alla!1. Arstitõend(EI OLE ENAM KOHUSTUSLIK!)
2. Pesemisasjad: FAIRY(nõudepesuvahend grimmi eemaldamiseks), nuustik, suur vanem käterätt ning duššigeel või šampoon.
3. Võistluspüksid.
4. Pass või ID kaart.
5. CD soovitavalt ainult ühe looga- võistluslooga.
6. Plätad või vanemad sussid vajadusel jalgade otsa panemiseks ja ringi liikumiseks.
7. Võistlusgrimm (Soovitavalt vähemalt üks purk võistleja kohta, suurematele meestele rohkem)
8. Minul on lisaks võetud niisutatud lõhnatud beebi puhastusrätikud. Sügisel Norras ja Hispaanias võistlustel olid need väga head abimehed, kui oli vaja suurem grimm kiiresti maha saada ning pesema ei saanud kohe minna.
9. Kindlasti kaasa võtta ka laadimiseks sobilikku toitu ning erinevat jooki, näiteks energiajooki. (Maailma meistrivõistlustel jõid paljud jõmmid Red Bulli).
10. Abiline. Kaasa ei saa võtta sellist abilist, kellel ei ole eelnevat abistamise kogemust sellisel üritusel ja kes niisama ringi vahib ja kõiki segab. Peab olema üks ja kindel abimees!
EDU KÕIGILE!!! KOHTUMISENI 16-17 APRILLIL!
Mul oleks jah üks täpsustus veel.. Nimelt kohtumiseni reedel, laupäeval.. mitte pühapäeval

Lisaks küsimus, et banketti ei toimu seekord jah ? Kuid kui toimub siiski, siis sellekohased riided kaasa.
Lisaks kindlasti ärge unustage värvirulli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>J.
AutorPostitused