Jess13A
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jess13A
MemberTere.Oleks vaja mõningaid nõuandeid triitsepsi kasvatamiseks. Ülaosa areneb ilusasti, aga alaosa(küünarnuki juures) jääb maha. Et millised harjutused siis spetsiaalselt alaosa treenivad?
Minu harjutused triitsepsile on sellised:
ploki surumine alla(kitsas haare, harudest hoian kinni)
hantli surumine kukla tahant(kahe käega)
hantliga kukla tagant(ühe käega)
Ja milline peaks olema harjutuse sooritamise kiirus? Kas kiirendusega või aeglaselt? Kas tagasi peaks laskma ploki niisama või samamoodi seda ise aeglustades?
Mõned teadjad on soovitanud kiiresti suruda ja lasta aeglustusega tagasi, siis töötab lihas mõlemas suumas ja on kauem pinge all, mis annab võimaluse tal ennast lõhkuda ja seejärel kasvada
Jess13A
MemberIse olen 15 ja kolm kuud jõusaalis käinud. Võib öelda, et suhtutakse küll päris hästi.Kuid kui teema nimi oleks, et kuidas suhtute vanuritesse, siis on küll nii et nn vanurid, no ütleme umbes 50 ja rohkem, on küll nahhaalsed. Kui astud kaks meetrit seerate vahel masinast eemale et venitada, jõuavad nemad juba raskused vahetada ning pingi hõivata mingi pooleks tunniks, ilma, et tuleks küsima kas ma olen lõpetanud või mitte.
Spordisaali hea tava ütleb ,et üle 2 meetri ei tasu oma masinast eemalduda. See tähendab teistele, et sa oled lõpetanud. Nii ,et harju sellega
Jess13A
MemberNt. kui minuvanune (15) suht kilu:D ehk siis 65 kg vend tuleb jõusaali kappide vahele , mis reaktsioon on?positiivselt. Eriti, kui teed harjutusi ja ei maga või ei jutle masina või käsiku najal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jess13A
MemberTarvitasin Herbalife põhipulbrit ja mõningaid tablette üle aasta. Mõjus küll kaalu reguleeriva ja vähendava tootena. Kuid hind oli oluliselt kõrgem võrreldes tesite valgu ja kaalu kontrollivate preparaatidega. Selle juurde kib jutt ,et see on eriti kontrollitud ja puhtalt looduslikest preparaatidest valmistatud “teised” analoogid on puhas keemia- ühesõnaga tüüpiline turundusjutt ehk oma toote positsioneerimine.
Tõsi on see ,et turustamine käib võrkturunduse põhimõttel ,kus kasutajad ise müüvad ka edasi ja saavad selle pelat hinda alla, et ostavad hulgi suurema kogyuse välja ja siis turustavad edasi.
Ega ta halvem pole, kui teised analoogsed, lihtsalt kallim ,kuna on rohkem promotod ja tuntum nimi. Kui raha on rohkem võib seda ka osta, kui ei viitsi ise odavamaid tooteid otsida.
Jess13A
MemberTulevad siis suured klounid ka lõpuks Eestisse !Eks siis tuleb koguda jaksu naermisex
Jess13A
Member«Niipalju, kui mina tean, ei tõstata Euroopas peale Venemaa keegi seda probleemi.»Selle peale ütlen ma:
Niipalju, kui mina tean, et tõstata Euroopas peale Eesti keegi seda monumentide probleemi. Mitte kedagi see ei häiri. Häirib ainult Eestit. Isegi Saksamaal seisab rahumeeli selline monument ja kellelegi ei tule pähegi, et seda peab lammutama, kividega loopima, pommi alla panema või mida iganes te siin plaanite, kallid patrioodid.
Rõõm näha kui palju spordisõpru erutab pronksmehe teema, eriti kui see isamaalisuse või venemeelsuse mõõdupuuks valitakse. Jõudu järamiseks, see on lihtsam,kui muskleid kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jess13A
MemberAlaselga tehes seljapingil kas on mõtet teha raskusega turjal või mitte?Igaüks räägib eri juttu, ma ei tea mida uskuda.
Kui ilma raskuseta 8- 10 korraga selg ära ei väsi ,siis on kindlasti mõtet kasutada raskust turjal või ka hoida ketast kätega rinnal, mis on parjalt koormav ja mitte ainult seljale.
Jess13A
Memberfleimimine, pole sellist sõna kuulnudgi. mis tähendab?inglise keelest vaste (flaming) eesti uudissõnale leim, leimama -ajama laimu ja muud ibajuttu, mis Delfi kommentaatorite lemmiktegevus on. Vaata ka http://en.wikipedia.org/wiki/Flame_war
Jess13A
MemberMa nägin ükspäev , et venemaal sõimati Eestit ja Eestlasi natsiteks ja selle pooltajateks . Mida te arvate sellest , et venelased sõimavad eestlasi natsiteks?
Ennast ei huvita ültse kas see pronks kuju on seal või mitte
Meil on demokraatlik riik ja kõik võivad kõigest rääkida, pronksmehel on märgata küll kogugat keha mundri all, siiski arvan ,et seda teeamt antud portaalis nämmutada on mõttetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jess13A
MemberSinnakanti tahtsin ka mina j6uda…3 liitrit on trenni tegevale aktiivsele inimesel normaalne kogus. Tursed võivad tekkida, kui juua see korraga aga kui jagada see 200 ml klaasideks ,siis selle ühtasel manusatamisel ei tohiks midagi juhtuda, peale selle, et jääkained uhutakse organismist välja ja jäid vedi tihedamini WC. Hommikul, kui “kuiv” öö on seljataga soovitatakse juua isegi ärgates kohe 2 klaasi vett 400- 500 ml korraga.
Jess13A
Memberhmm aga siiski pole saanud ühtegi vastust sellele, kas aminohapetel on ka miinuseid?Kui tarbid liialt valke ja aminohappeid, millest need koosnevad ,siis võib see mõjuda pikas perpektiivis ruineerivalt sinu neerudele ja maksale, mis peavad valkude töötlemisproduktide jääke neutraliseerima ja see on neile suurem koormus. Kergemal juhul võivad tekkida mõned vinnid, punnid
Jess13A
MemberKui ma nüüd siin piisavalt ringi vaatasin siis ma ei leidnud piisavalt teavet sellise asja kohta kui suitsetamine just sellisel puhul kui inimene käib saalis kuskil 4-5x nädalas.Seega sooviksin teada saada et mis miinused on suitsetamisel jõusaali kõrval.PS.Mida rohkem teavet seda parem.
Aitäh
Suitsetamine ja jõusaal on nagu autol vajutada gaasi ja pidurit üheaegselt, mootor jõurab ja auto isegi liigub aga ühel hetkel ütleb mootor üles. Kui mootor on uus, siis on katki minekuni veel aega. Elu aga näitab ,et aastatega on suitsu maha jätta järjest raskem, tervis sellest aga paremaks kindlasti ei lähe.
Nii ,et kui praegu ennast ei sega, siis lase käia ainult ,et mida edasi, seda raskem on. Aga see on iga inimese enda valik, nii ,et võta või jäta
Jess13A
MemberJust, “rämedad kollid” (nagu Andreaz on ennast kusagil teemas väljendanud) on need, keda inimesed tegelikult näha tahavad.
Jess13A
MemberKui inimene on jõudnud rates surfates järeldusele ,et kõik eesti nimesed on õelad, pahasoovijad, kadedad, valelikud jne, siis ilmselt on midagi väga valesti selle inimese maailmapildis ja enesehinnangus. Viha on väga väsitav emotsioon ja sööb selle omaniku seestpoolt. Kõige lihtsam on süüdistada kõiki teisi ,aga muuta siin maailmas saad sa ikkagi ainult ennast ja enda hoiakuid.
Jess13A
MemberOk, kes leiab esimesena 10 erinevust ja teeb esimese postituse õigete vastustega võidab T-särgi.Tuld!
Erinev kellaaeg
Parema kõrva vari
Pükste värv
pudel laual
sinine pudelikork laual
erinev arv köögikapi nuppe
ruut põrandakattel
erineva pikkusega punane rätik seinal
AutorPostitused