Jess13A
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jess13A
MemberEt järgmistel juubelitel oleks sportilikke ja isiklikke saavutusi meenutada.
Ja ära sa oma suuvärki kinii pane, rääkigu teised mis tahavad
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sul ütlemised nagu kärna ärnil-..valusad, õiged ,tabavad ja muhedad…, kes muidugi uumurist aru saabJess13A
MemberTüdrukud hoiavad isasid!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi suuremat vaeva nägi ema! Iga laps on teemant, mis vanemate hoolitusel lööb särama briljandina- nii ,et see perel on potensiaali nüüd saada väga rikkaksJess13A
MemberTeatavasti käime kõik kas tööl või koolis. Sinna peab ka kuidagi jõudma. Millega meie spordi inimesed siin oma sihtpunktidesse liiguvad. Jala, rattaga, autoga, rulluiskudega jne.? Kui pikad on vahemaad?
Jess13A
Membersooviks ka kava trennix@hot.ee 3x nädalas
Jess13A
MemberTõesti hea ja universaalne soovitus paljudel juhutdel- lugege foorumist märksõnade alt, ei maksa nii laps olla ja suu lahit teha, et toppige kõik pudru mulle noka vahele- ole mees ja tee ka ise tööd ,et leida endale sobib lahend. Enda tehtud tööd oskad ka hiljem hinnata rohkem, kui valmis retsepti, mille ehk kergelt heidad kõrvale, kuna ei pruugi sulle osbida- mis kergelt tulnud- see kerglet läheb (välja arvatud nahaalune pekikiht)
Jess13A
MemberInimesed saavad nii avaldada oma arvamust. Kuid edasi peab lootma, et need allkirjad ajavad midagi liikuma.Nagu eelpool kõnelejad ka mainisid, siis Tallinna linnappead saab maha võtta Tallinna volikogu, kus Keskerakonnal on absoluutne enamus, nii et enne järgmisi kohalikke valimisi midagi ei muutu. Ja siis on juba uued laulud ja plaadid moes.
Kes aga vägivallatult oma negatiivseid emotsioone tahb jõulsaali asemel siin või mõnes teises portaalis välja elada- laske aga käia
Jess13A
MemberKas keegi kasutab toiduks? Mida-kuidas teete? Kas ma sain õigesti aru, et jaanikauna süsivesikud sobivad rasva % vähendamisel GI ~ 15? Tundub väga kasulik olevat, palju kaltsiumit ja kiudaineid ning magus ka veel.Kindlasti sobib see kaalu kontrollimisel. Olen kasutanud mahla ja piimaga. Mulle meeldis piimaga rohkem. Teen endale koguse pudleisse ja joon vahepalana päeval. Siiamaani on enesetunne hea
Jess13A
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Reklaam missugune ju
!Reklaam oli hea, aga kogu see pronksõduri jura fitness portaalis on jama…
Jess13A
MemberNeed on ju kaks täiesti erinevat lisandit-hera80 on valk ja BCAA 1000 on aminohape-neid ei saa võrrelda.Minu kogemuste põhjal on hera80 väga hea valk,eriti maitsestamata.Kui aga soovid aminohappeid ,siis soovitan osta pigem pulbrit-saab rohkem ja toleb odavam.Praegu võtan ON BCAA 5000 Powder.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> valgud koosnevad aminohapetest –orgaaniline keemiaJess13A
MemberTartu Ülikool, majandusteaduskond
Jess13A
MemberWildlife – on aeg metsast välja tulla. Pronkssõdur pole juba ammu ainult veteranide kultusobjekt, järjest enam noori on märgata 9.mai pidustustel.Aga mine võta kinni, mis temaga teha tuleks. Kõrvaldamine tekitaks praegusel ajal uusi pingeid, samas on verise okupandi monument sellises avalikus kohas lubamatu. Kindlasti ei sobi aga Liimi radikaalsed ideed, see ei ole lahendus.
Asjahuvilistele pakub ehk huvi: http://www.freewebs.com/liikumine
õige jutt
Jess13A
MemberEestlased ei pea dialoogi? Palun, kellele ei meeldi, võib minema hakata. Igaüks elagu oma kodus.lapse jutt, lapse suust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jess13A
MemberLabane t6esti…Selline pilt meeldib neile, kes räägivad isamaalisusest ja tõelisteks meesteks olemisest ja siis vihastuvad, kui analoogiline pilt pannakse Kalevipoja või Tammsaare kujuga.
Vaimult nõrgad võitlevad surnute ja nendega, kes ei suuda vastata
Jess13A
MemberPeaaegu kõigi venerahvusest meestega tuleb kättpidi teretada, see lihtsalt on neil selline komme. Osade Eestlaste komme on üldse mitte teretada, see on väga nõme komme.See ei puutu teemasse aga öelge kas või üks venelanna eesnimi mis ei lõppe a tähega ? Kui teate siis auhinnaks on minu poolt jalgsimatk Keilasse.
Teemasse mittepuutuv vastus- Ljubov
Jess13A
MemberFitness:
Valeria Kozlovskaja
Bodyfitness:
Helina Villem
Eve Olesk
Naiste kulturism:
Merike Sula
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest:
Eiko Rapur
Kristjan-Johannes Konsap