Jennyca
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jennyca
MemberNiisiis… kuidas oleks selliste harjutustega:
Kõhule: jalatõsted (mõlemad jalad koos) 20-30x
Keretõsted, jalad risti küljel: vasalule poolele 30, paremale 30
Keretõsted kõverdatud jalgadega 20-30
Neid harjutusi siis 2-3 ringi, vastavalt sellele kuidas jaksu on.
Tagumikule: kükid, puusatõsted, etteasted ja donkey kick ( ma ei tea kuidas seda kirjeldada)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> iga harjutus 20-30x ja nii 2-3 ringi? Midagi juurde panna või asendada? Any suggestions?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Öösel olin unetu ja tegin neid harjutusi ja ärgates uuesti…
Jennyca
Memberlatseke, tehke kükke ja variatsioone neist.
Mis latseke ma ikka enam niiväga olen, aga eks ma midagi otsin. Tahaks just mingit sellist kodust kava, mis aitaks ka, mitte, et ma rahmeldaks tühja või treeniks mingit lihasgruppi üle ja teise jätaks hooletusse.
Jennyca
MemberMiks peaks ‘alakaalus’ naine jooksma tormama?

Jooksmisega kaotab palju kaalu? Oi, seda ma küll ei taha. Mind pole nähagi siis varsti.
Tahaks just natuke juurde saada kaalu ja kõhu-, tuhara- ja jalalihaseid treenida. Oeh, jube keeruline…Jennyca
MemberA abi mingisuguse treeningkava kokkupanekul?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jennyca
Member43kg puhul ei tohi isegi verd anda minuteada, ka sünnitada ei tohi vist- väga ekstreemne europplase jaoks. Samas hiinlaste jaoks normaalne vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> a no näed, mina sünnitasin ja jäin ellu. Ma olen eluaeg olnud väga peenikene ja vähe kaalunud. See lihtsalt on nii. Aga jah, selleks, et verd anda peab olema vist vähemalt 50 kilo kui ma ei eksi. Ja hiinlane ma ei ole, täitsa eestalne kohe.Jennyca
MemberKui sa soovid kaalu tõsta lihasmassi arvelt, siis peaks tõesti mõne toitumisspetsiga konsulteerima.
Tema on õige inimene kes oskab soovitada , mida teha ja kuidas teha! Näiteks asjalik tundub, kust mina võtsin oma trenni kava Marek Kalmuselt. Minul muidugi toimub kaalulangetamis protsess, et väga hästi aitab söön täpselt by the book
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jätan meelde selle. Tegelikult peaks toitumist muutma küll natukene, sest kõhul on natukenee rasva, millest oleks vaja lahti saada. Ja, et kõhulihas välja tuleks, selleks oleks vist ilmselt vaja toitumist ka muuta. Oi kui keeruline see kõik tundub. Proovin pilti ka isada.
Jennyca
MemberJuhin tähelepanu faktile, et kaalun 43 kilo.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned ütlevad, et treening on kõige alus, mõned ütlevad et hoopis söömine on alus, kes kuidas armastab öelda.
Söömise osas on minu silmis mindud kapitalistlikel kaalutlustel liiga üldistavaks, et üldistavalt öeldakse, et “söömise” mõiste on oluline. Minu meelest on see liigne üldistamine, kuna söömise juures on oluline peamiselt vaid “ülesöömise” mõiste.
Tähtis on, et te üle ei söödaks. Ja seejuures ei oma muud detailid asjad nimetamisväärset tähtsust. Kuid need detailid on meelega tehislikult tähtsaks tehtud ja ka vastuoluliseks ja segaseks, et oleks mille üle diskuteerida ja tähelepanu tõmmata mis omakorda kapitalistlikku eesmärki annab tulemuseks.
Seetõttu kui öeldakse “söömine on kõige alus”, siis ise ma soovitaks mõelda nii, et kõige alus on see, et te üle ei sööks. Ja muu pole oluline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) Tahaks juhtida tähelepanu faktile, et olen 43 kilo ja 162 cm pikk. Võin üsna julgelt väita, et ülesöömisest ei saa minu puhul tõesti juttugi olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ausalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem vastupidi. Seda kaalu ei tule kuidagi juurde.Jennyca
MemberSiin kõhu harjutused, mis saad isegi koduses tingimuses teha:)
Samas kodune velo sõit ei tee jalgadele samuti halba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kõige parem oleks mõne spets treeneriga konsulteerida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oi, see pilt on küll hea. Kust võiks saada midagi sarnast tagumikule harjutuste kohta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning kui palju ja tihti neid teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused