Palun ära solvu, aga su mõttekäik meenutab natukene anoreksiku oma. Kui sul kaal on pikkuse kohta isegi väike, siis kas oled sa kindel, et sul on üleliigset rasva?
Ei, anorektiku kohta minu jutt ei käi. Tõesõna mul on seda rasva, mis võiks olemata olla. Nimelt on mul olemas kõhulihased, mis ei paista välja, kuna väike polster on ees, samuti tuharad- nahk on sealt lõtv ning kergelt krobeline. Peeglist vaadates on näha reie väliskülgedel pehmet kude, mis on puhas rasv. Saaks aru, et selle asemel oleks tugev lihas:)
Et minust vale muljet ei jääks, siis ütlen veel et ma ei soovi kohe mitte kehakaalu vähendada, küll tahan toitumisega korda saada selle, mis mul praegu vajaka. Jõutrenni peaks ka muidugi rohkem tegema, et lihasmassi suurendada ja sellevõrra siis valgulisemat toitu veelgi enam tarbima. Samas keegi mainis siin, et süsivesikuid tarbin palju- okei, magusad koogid-vaiad välja jätta… aga samas leib, mis on tervislik kiudainete poolest, on ometi SV rikas samuti ning kõiksugu puuviljad, ka porgand jne… mida siis asendada….ootan eelkõige toitumisalast nõu:)