jaykobe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaykobe
MemberKodustest vahenditest pole midagi muud vaja kui jooksutossud. 25 minca miinimum 4-5 korda nädalas ja loomulikult õige toitumine, siis näed kuidas lihased peki alt välja sulavad.
jaykobe
MemberLambist üks väga huvitav soundtrack heast filmist http://www.youtube.com/watch?v=agcKUzGvOSw
jaykobe
Memberpikkus 184cm kaal 88kg rasva 11,4%
vahetasin oma tavalise aeroobse hiit´i vastu ja toitumises tegin korralikud ümberkorraldused
plaan on saada poole aastaga rasvaprotsent 7-8 kanti ja lihasmassi 2-3kg juurde… nii et massis väga suurt muutust poleks
jaykobe
MemberTreenin ülakeha ja alakeha iga päev, alakeha vähem – tahaks asja võrdsustada, aga kas areng oleks suurem kui laseks lihastel rohkem taastuda ja jaotaks kava kaheks. Üks päev ülakeha ja teine päev alakeha.Esmaspäev – ülakeha .
Teisipäev – alakeha .
Kolmapäev – jõusaali ei lähe, teen aeroobset .
Neljapäev – ülakeha .
Reede – alakeha.
Laupäev – aeroobne .
Pühapäev – puhkus .
Jõusaalis olen käinud aktiivselt umbes 6 kuud. Nii et täielik võhik ma pole.
Ott tahaks just Sinu arvamust ka näha siin.
“>Kavast on nagu näha, et alakeha sama palju saab trenni kui ülakeha. Aga kui 6 kuud oled treeninud, siis võibolla
proovid päris splititud kava järgi. Taastumise mõttes nii kindlasti parem.
jaykobe
MemberPakuks Arniet
jaykobe
MemberOlenevalt harjutusest ja seeriast… üldiselt teen 4-15 kordust ja üritan ikka suutlikkuseni.
jaykobe
Membermis sa sellega saavutada tahaksid, oleneb?progressi ikka:) üldiselt lihtsalt kukub välja niimoodi, et kui rinda või selga teen, siis kokkuvõttes olen trenni lõpuks teinud kõvasti rohkeim seeriaid, kui “hea tava” ette näeb, no ikka üle 25. Ja ajaliselt ei lähe ka üle 70mintsa kunagi. Ise tunnen ennast pärast trenni hästi. Vist tuleks mainida ka, et selg ja rind on mul nõrgad kohad, võibolla sellepärast kõvasti vatti annan neile. Käsi, õlgu, jalgu nii suures mahus ei treeni.
Aga millesena väljendub vere äravoolu takistusest tekkinud lihaskahjustus?
jaykobe
Membertänud kõigile
jaykobe
MemberKüsimus selline, et kas HIIT treeningu korral on toitumine samamoodi nagu tavalise aeroobse treeningu korral? või varieerub kuidagipidi. Pean silmas just söömist enne ja pärast trenni. Tänks
jaykobe
MemberUmbes tean mis tunne sul on. Ise võtan sellise asja puhul “Hea Une” tablette. Looduslik Eesti toode, sisaldab palderjani, veiste südamerohtu, piparmünti, humalat, melissi, kanarbiku, mikrotselluloosi ja magneesiumsteataati. Soovitatakse võtta vajadusel kuni neli, mina võtan kaks tabletti enne magamaminemist kui selline ärevus sees on, ja magan rahulikult kogu öö.
jaykobe
MemberKuna 80% toidu maitsest on tegelikult haistmismeele poolt tunnetatav, siis loogiline, et kui nina kinni on, siis maitset ka ei tunne.
jaykobe
MemberKas alaselga treenid, seljasirutamist jne?Ei ole treeninud. Aga saan aru, et tuleb see asi ette võtta
mul sama asi täpselt. arvatavasti on alaselg kõhulihaste arengust nii palju maha jäänd siis.. Mulle soovitati teha kõhupressi muude harjutuste asemel .. alguses oli tunda et kõht saab vatti aga viimasel ajal on ka selle harjutusega selg enne väsima hakanud..vabanda võhiklikkust, aga mis on kõhupress?
jaykobe
Memberlisaks sellele on veel imendumise kiiruse vahe ju ka …Mis see imendumise kiirus määrab?
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)