Skip to main content

Jatzek

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Proteiin või Gainer #235139
    Jatzek
    Member

Millal/kas ja kui mitu korda trennivaba päevadel proteiini shakesi juua? Oskab keegi aidata ehk..

in reply to: kava läheks vaja #233626
    Jatzek
    Member

Aiäth teile vastamast, sain oma küsimustele vastused. Tellin täna ka toitumiskava.

in reply to: kava läheks vaja #233481
    Jatzek
    Member

Aitäh vastamast.

Ma olen hakanud toitumist ka jah jälgima, loodetavasti ma väga mööda ei pane. Järgmine kuu üritan toitumis kava ka tellida. Oskate ehk mõned nipid anda, kuidas tuleks õigesti käituda toitumisega? Mõtlesin ka valku osta, nt Mass 2.

in reply to: kava läheks vaja #233412
    Jatzek
    Member

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…cise&nr=24#

Kas see oleks väga halb kui seda kava täpselt ei järgi ja teeks päevaste vahedega? E K R P E

Küsin kuna saaksin jõusaalis käia 5 korra asemel nädalas 4 korda.

in reply to: kava läheks vaja #233051
    Jatzek
    Member

Ei taha teemat lõhki ajada, aga samas ka uut samasugust teha. Seega mul on sama probleem, et oleks kava vaja.

Olen jalgpalliga tegelenud ca 4 aastat(enam mitte) ja jõusaaliga umbes 2 kokku, suht amatöör jõusaaliga. Finantsi tõttu ei jaksa hetkel kava tellida. Eelmine kord käisin 3x nädalas, plaan nüüd hakata käima 4 ning teha massi. Vaataisn foorumist massi kava, aga seal on 5 korda nädalas ja mõned päevad jutti vaja käia, mis mul töö ja kooli tõttu ei sobiks. Ideaalne oleks E K R P, ehk üle päeviti.

Oskab ehk keegi aidata või siis foorumis olevat kava kärpida sedasi, et mahuks nelja päeva sisse? Pole ise suur asjatundja, ei taha ise oma nägemise järgi seal muudatusi tegema hakata. Vanus muidu 20 ja kaal 65 (kuramus ei lange ega tõuse). Aitäh!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)