JasUnicon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 13, 2012 at 4:37 e.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321695
JasUnicon
MemberTuleb arvatavasti väga korralik võistlus ja osad tulemused ehk isegi maailma tasemel! Loodetavasti ilmub kohale ka hr Juurikas ning tõstab konkurentide lati väga kõrgeks. Ootame huviga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juurikas seekord osalemise mõistes kohale ei ilmu. Nagu Esta ütles, siis toodi võistlus liiga varajaseks ja seoses praktikal viibimisega ei jõua ma teha piisavalt trenni, et suudaks kuidagigi konkurentsis püsida. Aga võistlejatele kaasa tulen elama ikka ja kevadistel võistlustel osalen ka ise juba ning seda juba parema vormiga, kui kunagi varem!
JasUnicon
MemberHullud tööloomad olete ikka, sellepärast spordiklubis silma jäitegi:) Ma pole kah kõige laisem aga teie trennide kõrval tunnen end täieliku luuserina. Jüri puhul on teada, et kui miskit teeb, siis põhjalikult. Nii et ootame jala arengut ja uusi osalemisi meie alal:) Andke siin teada ka oma aerutamisvõistluste tulemustest, kui miskit toimub.
Eks me ikka anname teada, kui midagi uut ja maailma muutvat meie alal ja tulemustes toimub. Hetkel pean aga häbiga tunnistama, et ma isegi ei tea, millal järgnevad võistlused aerutamises tulemas on ja seetõttu ei tea ka seda, millal uudiseid jagada saab.
Jüri on tõeline pärl…ja kui ta rääkis jala arengust siis usun, et nii kiire ning edukas saab see areng olemagi. Ootan ise juba põnevusega seda päeva kui Jüri tuleb minu juurde ja ütleb : “Jalgadele valu”
Esimesed ööd tulevad Jüril unetud, sest jalg kasvab häälekalt nii, et mühin ei lase magada.Eeltööna oleks meil kindlasti kasulik, kui sa ka oma aerutamise hooajal juba korra nädalas teeksid lühikest seeriat suure raskusega. See ei võtaks sul kindlasti aerutamise minekut maha, pigem annaks kehale tervikuna võimsust ja minekut juurde. Ja mis kõige tähtsam valmistab jala ette suureks tööks.
Unetute ööde vastu, mis on põhjustatud jalgade arenemisest, ei ole mul absoluutselt mitte midagi. Seoses esmaspäevase jalatreeninguga on pakkuda ka selline huvitav fakt, et tagareis valutab endiselt nii, nagu oleks trenn toimunud alles eile. Tundub, et läks asja ette! Läheb ka edaspidi.
JasUnicon
MemberTere, külastajad ja tiimikaaslased!
Ma leian, et sugugi kohatu ei oleks praegusel hetkel teha ka väikene enesetutvustus, sest enamustele olen ma uus ja võõras nägu. Niisiis, nimeks on mul Jüri. Põhimõtteliselt pärit olen meie kuurortist ja suvepealinnast ( viimasel ajal also know as “peksupealinn”) Pärnust, aga seoses õpingute jätkamisega ülikoolis platseerun suurema osa ajast Tartus.
Minu puhul on tegu samuti elupõlise aerutajaga nagu Kristjanigagi. Aerutanud olen ma tänaseks päevaks umbes-täpselt pool oma elust, mis minu 22. eluaasta juures on 11 aastat. Hetke seisuga tiksub aastaid juurdegi, mis tähendab, et suvi jätkub aerutamislainel ja plaan on osaleda ühel tiitlivõistlusel, milleks on 12-15 juuli toimuvad U23 Euroopa Meistrivõistlused Portugalis.
Tulles tagasi teema juurde, siis võib mind praeguse seisu järgi lugeda Athletic Fitnessi harrastajaks. Harrastajaks sellepärast, et veel tänase päevani spetsiaalset ettevalmistust ei ole antud ala silmas pidades tehtud. Tõsi, pidev poseerimise harjutamine tõesti, aga see sai läbi viidud täismahus põhitreeningute kõrvalt.
Liigume edasi. Vaadates natukene tulevikku ja hinnates hetkeseisu, siis ei ole vaja kaugelt otsida seda, millele minu puhul keskenduma tuleb hakata – jalad. Olematus sobiks enam kui küll, et hinnata nende praegust taset. Häbi mulle. Lohutan ennast mõttega, et põhjus on endiselt selles, et ma tõesti ei ole neid kunagi jõutreeningutega koormanud.
Põhjuseks ei ole mitte minu laiskus ega see, et jalad ei kuulu niiöelda “rannalihaste” hulka. Pigem hoopis see, et aerutajale on iga lisakilo jalgadel lisakümnendikud distantsi läbimisel. Kui neid kümnendike koguda liialt kehaosadele, mis veepeal liikumist ei soodusta, siis saavad kümnendikest sajandikud ja sajandikest sekundid. Tugevas konkurentsis aga lahutavad sajandikud ja kohati isegi kõigest tuhandikud mehi, kes võidavad, ja neid kes jäävad medalist üldse ilma. Just need on need sajandikud, millega ma siiamaani riskida ei julgenud. Õnneks aga ajad muutuvad.
Vaadates uuesti Athletic Fitnessi poole, siis peale suvehooaega saab juba hoo sisse spetsiaalne jalgade järeleaitamise periood. Täpseid plaane pole veel paika pandud ja sellega pole ka kiiret, mistõttu ma sellele veel ülearu ei mõtle. Toetudes eeldusele, et jalad on sama kiire lihasarenguga nagu ülejäänud keha, siis julgen oletada ja isegi väita, et peale 3-4 kuulist jalaperioodi on pilt juba märgatavalt uhkem ja häbi nende pärast tundma enam ei pea.
Pean juba ette hoiatama, et tegelikult mulle meeldib kirjutada väga pikki ja detailseid postitusi, aga et mitte muuta antud teemat ülearu loetamatuks, siis ma püüan ennast esialgu vähemalt natukenegi tagasi hoida. Mis edaspidi saab, seda ma ei julge lubada. Kui kellelgi tekib huvi lugeda EKV ja LEKV kohta, siis võib selle kohta leida postitusi minu BLOGIST, mille lingi leiab ka signatuurist.
Saladuskatte alla võin öelda, et seal on lugemist teistelgi teemadel. Ega rohkem ei olegi jäänud öelda, kui et sportlased, tehke trenni, tervisesportlased, tehke trenni ja kõik need, kes trenni ei tee, tehke ka trenni. See on hea.
Peatse kirjutamiseni.
aprill 11, 2012 at 9:19 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #143082JasUnicon
MemberTeine osa (kulturismis osa) Mihkel Vitsuti poolt tehtud piltidest on nähtav siit: http://public.fotki.com/diximixi/kulturism-07042012/
märts 13, 2012 at 1:24 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #171698JasUnicon
MemberKas me just päris üle tuleme, aga vähemalt korra tahame selle ala kindlasti ära proovida!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2012 at 1:03 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #171802JasUnicon
MemberMina ja Madis oleme siis ilmselt kulturismis jah. Aga Kristjan on +180.
märts 12, 2012 at 6:33 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #173918JasUnicon
MemberTeen ka veel lisaks ühe väikese võistlejate registreerimise:
Athletic Fitness
Nimi ja perekonnanimi: Kristjan Oras
Vanus: 28
Kategooria: Mehed +175
Spordiklubi: TÜASK
Klassikaline kulturism
Nimi ja perekonnanimi: Jüri Juurikas
Vanus: 22
Algaja või edasijõudnud: algaja
Kategooria: Juuniorid -80kg
Nimi ja perekonnanimi: Madis Vitsut
Vanus: 21
Kategooria: Juuniorid -85kg
Nimi ja perekonnanimi: Kristjan Oras
Vanus: 28
Kategooria: Mehed +90kg
märts 5, 2012 at 1:49 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #182119JasUnicon
MemberEeldades, et Athletic Fitnessi kategooriad jäävad -175 ja 175+ nagu eelpool mainitud, siis registreeriksin ennast ja seltsimees kaasvõitleja ka sellele võistlusele.
Athletic Fitness:
Nimi ja perekonnanimi: Jüri Juurikas
Vanus: 22
Kategooria: juuniorid -175cm
Spordiklubi: Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi
Athletic Fitness:
Nimi ja perekonnanimi: Madis Vitsut
Vanus: 21
Kategooria: juuniorid 175+cm
Spordiklubi: Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi
märts 2, 2012 at 8:33 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #154427JasUnicon
MemberSelles osas loodame ametliku vastuse anda juba algava nädala esimestel päevadel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Meeldiv. Siis jään algava nädala esimesi päevi ootama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2012 at 7:03 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #149059JasUnicon
MemberKas Athletic Fitnessi toimumise või mitte toimumise kohta on ka täpsemad otsused juba vastu võetud?
-
AutorPostitused