Skip to main content

jasmiini

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 91 through 99 (of 99 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: põlvevigastus #51818
    jasmiini
    Member

Mul on samuti esinenud aegajalt põlve hädasid, ajal kui arst ei luba põlve koormata olen käinud ujumas ja miks mitte siis ka vesiaeroobikat teha kui ujumine hästi välja ei tule. Kunagi ma arvasin et vesiaeroobika on selline penskarite värkk, siis meeldiv üllatus oli kui juhuse läbi sattusin paari trenni kaasa tegema (süvavee -ja veepoksi trennid) ja tõesti oli päris trenn kohe! Siis võib ju ka ratast sõita, oleneb vigastusest muidugi!

in reply to: Suur mure kehakaaluga #40465
    jasmiini
    Member

to egoist

Vaatan sinu toitumist ja kohe tuttav lugu mulle. Ise toitusin analoogselt. Süsivesikud olid põhilised millest elasin ja koguaeg nälg ka sellest tulenevalt. Igasugused isud käisid peal ja pidev väsimus – mis kõik süsivesikute süü. Sul tõesti puuduvad need väga vajalikud valgud toidukordades ja see rasvata piim on täiesti mõtetu kokkuhoid. Siin amazonis on toitumise kohta nii palju nõuandeid jagatud, et usun, kui põhjalikult loed artikkleid, uudiseid ja foorumit saad väga palju targemaks ja siis oskad oma toitumise tõesti süsteemselt välja töötada.

Nüüd kus olen igasse toidukorda sisse lülitanud kala, kana, kohupiima, munad jt valgud tunnen ennast võrratult, ei mingeid isusid, ei väsimust. Kuigi mu eesmärk ei ole olnud kaalukaotus, siis kaloreid vähendamata võtan ometi kaalust alla. Loomulikult käib ka minu igapäevaellu trenn ja veel kord trenn.

in reply to: Kuidas oleks õigem? #40332
    jasmiini
    Member

Tere jälle

Tänan vastuse eest, mul veel kohe mõned küssad tekkisid! Mul võimalik tiheda töögraafiku kõrvalt käia 2 x jõusaaalis + 2 x BPs, see oleks küllaltki reaalne ja järjepidevalt teostatav, laup ja pühap on mul kohustuslikult ette nähtud veel uisk ja jooks(sellest ma ei pääse…meessõbraga välja kujunenud tava) Kui nüüd käia 2 x saalis, et kuidas see harjutuste kava võiks olla, kas üks päev ülakeha ja teine alakeha või kombineerida omavahel? Kui sul mahti, siis oleksin huvitatud, et teeksid mulle ehk hea ja tõhusa prog-i ja loomulikult ma tasun selle eest ju. Inimese anatoomias olen üsna kodus, jõusaalis käinud, pinke ja masinaid tunnen ka, aga hea oleks siiski, kui huupi ei tee harjutusi vaid ikka eesmärgi päraselt. Ootan tagasisidet!

in reply to: hommikune rasvapõletus #39610
    jasmiini
    Member

ei noh, ühe kiloste hantlitega ei ole kohe kuidagi võimalik ennast vigastada, ja kui tegemist on tulevase treeneriga, siis seda enam ei ole sobilik sildistamine: näit tibid – või kuidas!?

Sul see söömine ka hingel ikka, lohutuseks ütlen, et nii palju, kui on tegijaid nii palju on ka arvamisi. Muideks jutt oli jooksmisest ja tõesti on nii, et mõni ei talu tühja kõhtu. Olen suur jooksu huviline, jooksnud kuskil 7 aastat, 3 tundi enne jooksu pole tõesti mõtet süüa – kuid see pole raudne reegel ega kirjutatud seadus, igaüks teeb nii, kuidas talle sobib. Tulin sünnitusmajast olin 7 kg ülekaalus oma norm kaalust, kuu ajaga oli kõik ok! Selge see, et jõusaalis on teised reeglid, mulle väga meeldib jõusaalis käia ja ma pole mingi tibi muideks ihihihii. Kas on nii. et kui ei jõua teatud raskust üles venitada näit 2 kg, siis amazoni külastamine on keelatud või. Mulle meeldi Amazon, olen siit palju huvitavat lugenud!

in reply to: hommikune rasvapõletus #39607
    jasmiini
    Member

isver tütarlaps, ära aja naerma – kas sind tõesti nii väga huvitab – mis rakuseid keegi tõstab??? sul vist mingi kompleks!

in reply to: hommikune rasvapõletus #39603
    jasmiini
    Member

miks mõned isikud peavad küll oma tegemisi paremateks ja tähtsamateks ning suhtuvad üleolekuga teiste tegemistesse??? Kui keegi teeb sheipingut v muud tilulilu – siis tubli, et teeb. Isegi lihtlabane võimlemine väärib kiitust, kui inimene ennast kätte võtab ja otsustab oma elu tervislikumaks muuta.

in reply to: hommikune rasvapõletus #39593
    jasmiini
    Member

Rasvapõletust saab edukalt teha ka õhtuti, ja õhtune aeg, on ka sellepärast hea, et peale sörki ei kipu enam hilise kellaaja tõttu sööma. Väike õun või porgand ja rahulolu tehtust. Alustada võib jah 30min-ga, kuid edaspidi ikka tund ja rohkemgi. Reegel on: mida intensiivsem on treening seda lühem kestvus ja vastupidi. Kui jooksed õigel rasvapõletuspulsil ,siis tunnine sörk ei tohiks olla suur pingutus ja oi kuidas rasvad kärssavad!

NB! 3 tundi enne sörki oleks soovitatav mitte süüa.

in reply to: kes mida õhtuks sööb? #39526
    jasmiini
    Member

nimi ongi rasvata muna (see on pakil nii kirjas, Eesti toode), pakendatud kollasesse tetrapakki ja vist 200g. Sellest sarjast on ka olemas valmis omletisegu, kuid see on juba munakollasega, jälgi et ostad ikka õige st rasvata munasegu. No hinda täpselt ei mäleta, kuid väga mõistlik hind. Poest tuleks seda küsida müüjalt, sest need tõesti on suvaliselt paigutatud, Pirita-Selveris näiteks võide ja margariinidega ühel riiulil.

in reply to: kes mida õhtuks sööb? #39522
    jasmiini
    Member

Olen mitmes kohas siin lugenud toitumisteemadel, et tarbitakse rohkesti muna st munavalget. Munakollane ilmselt lendab prügikasti, vähemalt minul küll oli sedasi. Tahaksin teistele ka teatada, kes veel ei tea ,et hästivarustatud poodides on saadaval mugav valmistoode st maitsestatud rasvata munasegu (pastoriseeritud munavalgemass). Viska ainult pannile v potti ja ongi valmis, ei mingeid tülikaid munakollaseid ja munareste.

Viewing 9 posts - 91 through 99 (of 99 total)