jasmiini
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jasmiini
MemberTallinnas, ajakirjandusmajas, Pärnu mnt 67A tegutseb Artrosportkliinik … nt Kaidu Meitern … soovitan. Mees vähemalt teab, mida teeb.just Meiterni juures minagi käin
jasmiini
Memberteen kükke 35 kiloga ja seda juba viimased kaks kava… edasi olengi arenenud viimase kava jooksul just sellega, et teen harjutusi väga hoolikalt, sest probleem sama – kuigi rebin kangi ?lgadele just svungiga ikkagi rohkem nagu ei jaksa… nii et ülakeha v?iks alakehale järgi j?uda enne kui jalgadele raskust juurde laadima hakkan…to kyllekas & mck
tõesti tublid naised (sain vist õieti aru, et naistega tegu)
, ausalt öeldes polegi näinud BP trennis naisi selliste raskustega kükkimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , lahe võiks ise ka nii kaugele jõuda, aga mul küssa et kas turjal valus ei hakka, ise kükin 15 kg on peal ja ka siis pistan räti kangi alla – no selg nii kondine et valus muidu! Ja selg muidugi teeb muret just kangi turjale saamisega ja kükkimise ajal samuti väsib alaselg. Kui kaua olete juba BP-s käinud, et sellised raskused
??:”> Kui raskused juba suured kas siis seal BP-s areng toppama ei jää, et edasi oleks nagu jõusaal loogiline jätk – saab panna suuremad raskused jms?
Mis teie arvate?jasmiini
Memberjah nende põlvedega on jama küll kui hakkavad valutama, ja neid põhjuseid millest tingitud on mitmeid ja minu kogemus näitas et igal arstil on oma versioon asjast, üks agar spordiarst pani mulle isegi juba põlveopi aja kinni – jumal tänatud et läinud
, elukogemus näitab et tuleb käia vähemalt 3 arsti juures ja siis otsustada. Olen pidama jäänud ühe arsti juures keda usaldan, opi asemel sain 2 laksu hormoonsüsti ja polnud mingit juttu et peaksin sportimisest loobuma. nüüd kõik korras
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ära viivita ja ära kannata, mine spordiarsti juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jasmiini
MemberMina pooldan rasvapõletusel nii seda nn. keemiat kui ka aeroobset. Fatburner ja rattasõit on minu peal toiminud ja väga kiiresti olen kaalu langetanud- veidi üle 2 kuu ja ca. 20 kg (täpselt päevi ei lugenud), kui õigesti mäletan. toitumisele ja treeningule.no uskumatu jutt!
jasmiini
MemberKas UltraGel’i sarnaseid liigesetoite on ka kapslite kujul mõne UltraGel’i pulber on absoluutselt kõigega segades lihtsalt nii jälgi maitsega, et ei suuda regulaarselt juua seda ning ravikuurist liigestele pole suurt kasu. Tean, et toidulisanditelt ei ole mõtet maitseelamusi otsida, kuid see on tõesti esimene lisand, mis mind mitu korda oksendamise piirini lausa viinud. Isegi Tai Kane proteiinid tunduvad Ultra Geli kõrval hõrgutisena.hm, millise maitsega geli sa oled tarvitanud, mul oli sama probleem, okse tuli peale seda juues, aga kuna spordiarst siiski soovitas ikkagi just Ultrageli toodet, proovisin kõik variandid läbi ja avastasin sidrunimaitselise ja ausalt see on täitsa normaalne ja võib isegi öelda, et maitsev, joon seda hea meelega –
proovi sidrunit!
jasmiini
Memberjuhtusin mõned aastad tagasi lugema Bill Phillips`i raamatut – “keha kogu eluks” ka tema teooria järgi – mis mulle meelde jäi, ja mis tundus üsna mõistlik, et jõusaali trenn peaks piirduma 45-60min-ga, märksõnad: ülim intensiivsus, keskendumine ülesandele, kvaliteet mitte kvantiteet. aeroobne ja jõutreening olid eraldi päevadel. Toimin ka ise nii.
lihtsad faktid ja müüdid olid seal kirjas üsna veenva nt
lihased kasvavad kui te treenite so müüt, lihased kasvavad kui te puhkate ja taastute so fakt,
peate koguaeg sööma ideaalselt so müüt, ideaalset söömist ei ole olemas so fakt, õigesti söömine tähendab kolme korralikku söögikorda päevas so müüt, õige on süüa kuus toitvat söögikorda päevas so fakt,
aeroobika on vormi saamiseks parem kui jõutrenn so müüt, et oma keha muuta peate jõutrenni tegema so fakt,
kui treenite siis ei ole tähtsust sellel, mida te sööte so müüt, kui treenite siis on see, mida te sööte isegi veel tähtsam so fakt,
kui naine tõatab raskusi siis muutub ta “kogukaks” so müüt, jõutreening aitab naisel luua trimmis, saleda keha so fakt ja pms.
jasmiini
MemberSee et haigus hakkab peale mandlite eemaldamist mujal välja lööma on jama, ma olen kõvasti vähem haige olnud peale lõikust.miks inimesed lähtuvad ainult endast, et kui minul on nii, siis nii peab ka olema – üldiselt on see enesekesksus lastesündroom!
minul eemaldati samuti need jubedad mandlid, aga haigused ei lõppenud, siis tulid riburada kõik muud mandlipõletikud mis võimalikud: neelumandel, keelemandel ja ikka aina sügavamale, kõris ägedad põletukud, alles hiljuti tehti mulle ninakoopa loputus.
me ei tea iial kuidas mingi op meile mõjub, mõni taastub 3 nädalaga(jumalale tänu!) aga mõni 6 kuuga kõik on individuaalne, mõni talub narkoosi kergelt mõni annab üldse otsad!
ja eriti nõmedad on sellised lollideks lahmimised!
jasmiini
MemberHm, mind ka vahel pannud see mõtlema, et miks nii on, noo ja ma ühest artiklist leidsin sellised seisukohad!?
Toodetava higi hulk sõltub meie vormist, kehaehitusest ja hingelisest seisundist. Eriti tähtis on higistamine füüsilise tegevuse ajal, sest selle käigus keha kuumeneb. Kehatemperatuur võib siis kõigest tunni ajaga tõusta saatusliku 41 kraadini. Higistamise kaudu eraldunud vedeliku aurustumine aga jahutab nahka ja võimaldab meil kuumust vähendada.
Sõltuvalt sellest, kas me parajasti puhkame või näiteks jookseme maratoni, eritab meie keha tunnis pool kuni neli liitrit higi. Samuti mängib rolli füüsiline vorm. Kehvas vormis inimene näeb sportides rohkem vaeva kui treenitu ja seega toodab rohkem kuumust ning ka higistab enam. Vormis inimene on aga vähem stressis ja eraldab nii vähem kuumust.
Kas me siis peaksime trennis deodoranti või antiperspiranti kasutama? Vastupidi levinud arvamusele higi ei haise. Suurem osa kehalõhnast pärineb kaenlaalustest ja kubemepiirkonnast, kus higi on piimjas ja valgurikas. Bakteritele see meeldib ja sellest kombinatsioonist tekibki kirbe kehalõhn. Kõige paremini aitab selle vastu sage pesemine.
Füüsilise koormuse ajal tekkiva kehalõhnaga võitlemiseks on parim strateegia kas bakterite hävitamine või lõhna varjamine, mitte higinäärmete blokeerimine. Kui lõhn teile muret teeb, on parim lahendus arvatavasti deodorandid, mitte antiperspirandid. Keha peab saama kuumust eraldada ja seega higistab arvatavasti mujalt.
Vaatamata higistamise ebapopulaarsusele on sel ka omad eelised, eriti kui on soov puhastuda. Kõik, mis läheb sisse, tuleb higiga koos välja, sealhulgas ka mitmed mürkained, millel ebameeldivat lõhna ei ole. Korralik higistamine puhastab keha tõeliselt hästi.
jasmiini
MemberEks igaüks ise otsustab mida süüa.Minu point oli selles et ei maksa ajada mingit kliimajuttu, see on absurd euroopalike eluviiside korral.
mina jällegi arvan oma kogemuste põhjal, et kliima kindlasti mõjutab meid teatud määral- mul on olnud elus õnne palju reisida ja igakord viibides soojal maal olen täheldanud sarnaseid muutusi iseenda olemises, esiteks see: soe ja päike ja valgus, sellele järgneb tohutu energia, hommikused (kell 7.00) värskendavad protseduurid jooks ja ujumine (Eestis never!), lõunased jõusaali trennid, pidev heatuju sündroom, söögiga on täitsa lõpp kohe – lausa sunnin ennast vähemalt kord päevas sooma kala või liha, muudel ajal läheb ainult puuviljad, mahlad, jogurt – no ja energia ei lõpe otsa!
Nii, tuled Eestisse ja kolme nädalaga oled tühjaks imetud kui sidrun, mokk on viltu, külm, pime, hall -vöäkk! Aga kui on külm siis tahan ju ometi süüa- hakkab soojem ja hommikul tahaks võimalikult kaua magada, mis jooksma nalja teete või!?
jasmiini
Membersiin võib olla tegemist vähese treenitusega, ei tea muidugi mis tempos jooksed kuid aeglane sörk või kiire kõnd võiks jääda ikkagi 130-150 löögi juurde, st et sellise tempo juures saad vabalt juttu ajada, tean et paljud lihtsalt ei suuda ja ei viitsi aeglaselt joost, neil hakkab igav ja kaob huvi – jooksmine peaks pakkuma rahuldust ja jah – võiksid olla ka mingid eesmärgid.
proovi alustada jooksmist 15 min päevas jälgides pulssi, treenituse paranedes vii see pikkamööda 30 min ja veelgi pikemaks, kestusjooksu distantsi pikendades võid sisse põimida lühikesi kõnnipause – kestusjooks arendab vastupidavust, eriti aga selle baasi loomist. peab kannatus nats varuma, pulss on treenitav ja varsti jooksed pikki maid madala pulsiga!
ise olen juba kogenud jooksja, teen nt iga 2 nädala tagant pikki aeroobse läve treeninguid rütmis:10 min jooksu pulss 150-155 ja 10 min kõndi pulss 120-130 ja kuni 21-25 km. Aga jah 180 saavutada siis on küll minu puhul kas mäkke jooks või mõni kiirusharjutus. edu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jasmiini
Membermina võtan kaasa lahja magustamata kohupiima kuhu on lisatud päevalilleseemned või pähklid ja kuivatatud puuviljad ning maitsestamata jogurtit, väga mugav ja maitsev ja kõht saab täis, või siis kodujuust kuhu lisan tomatit, värsket kurki, tuunikalakonseervi ja maitsestamata jogurtit.Täiskasvanud inimesele on üks ohtlikumaid dieete lahja kohupiim ilma suhkruta. Põhjus:täispiimas on valgud,rasvad ja süsivesikud tasakaalustatud ning kergesti omastatavad,lahjas kohupiimas aga mitte.
ma ei leia siin midagi ohtlikku
, ma joon päevajooksul piisavalt piima vähemalt 0,5-1 l, ja ma ei pea dieeti!!! segan kohupiima jogurtiga 2,5% ja eelistan ise maitsestada enda äranägemise järgi (seemned, puuviljad)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , milleks siis veel rasvast kohupiima süüa millele veel suhkurt ka sisse topitud!?jasmiini
Memberselle toitumiskava koostas mulle üks tegija naistreener, võin seda lahkesti jagada:
9.00
a)omlett (3 munavalget)
100g toorsalatit
1 viil leiba
1 kalkunifilee viil või juustuviil (10%)
b)250g lahjat kohupiima (ilma suhkruta) või sojakohupiima
jogurt maitsestamiseks
50g kuivatatud puuvilju
c)munavalged 3tk keedetud
100g putru
13.00
a)150-200g kalafileed
200g vokitud juurvilju või toorasalatit
jogurti või mõni tomatikaste
:cool:1 konserv lõhe v tuuni vees
100g toorsalatit
c)150-200g kanafileed
200g keedetud/hautatud/grillitud juurvilju
17.00
a)1 tops dieetjogurtit v 200g lahjat kohupiima(suhkruta)
100g marju
21.00 (2 tundi enne magama minekut ära söö)
a)150-200g kalafileed
200g toorsalatit/juurvilju
b)150g rasvatu kohupiim
rasvatu maitsestamata jogurt
marjad
c)100g kanafileed
200g juurvilju (värsked või vokitud)
lisaks 5 päeva trenni (jõusaal+aaeroobne)
Saad lahti nii kõhust kui ka tsellust

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Ja see sõudeergomeeter on tõeline imeriist – 10000 m sõuda ja pekid särisevad!!!!
jasmiini
Membermina võtan kaasa lahja magustamata kohupiima kuhu on lisatud päevalilleseemned või pähklid ja kuivatatud puuviljad ning maitsestamata jogurtit, väga mugav ja maitsev ja kõht saab täis, või siis kodujuust kuhu lisan tomatit, värsket kurki, tuunikalakonseervi ja maitsestamata jogurtit.
jasmiini
MemberTäna käisin ostsi ühest talust kitsepiima -ei tea kas aitab kahttp://www.delfi.ee/archive/article.php?id…date=1119437268
http://www.delfi.ee/archive/article.php?id…date=1118073485
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No täitsa lõpp, mis ma nüüd selle piimaga teen
, no jõin juba ühe klaasi ära ka, krt jääb üle loota et mõni ilge puuk pole armast kitsekest nakatanud!Arstide kohta seda et kirjutavad kiirelt mõned antibiootikumid ja head aega! Olen ravimitele juba nii palju raha kulutanud et kui sellele mõtlen hakkab mul veel halvem.
Noh ja siis kuskilt soovitati kitsepiima ja veel seda jubedust tekitava kaaniteraapiat, sinna ma pole veel jõudnud, olen valmis ka võilillelehti sööma peaasi et tervist oleks

jasmiini
MemberHambad see on huvitav, ei näe seost trenniga!?
Eile käisin jooksmas õhtul umbes 12 km ja jälle tuttav sündroom, pärast saunas istudes mõtlesin et no näe, peaks higistama aga hoobis tibutagi seljas! No ja siis mõtlesin et küsin siit foorumist, et keegi võibolla teab millest see.
AutorPostitused