jasmiini
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jasmiini
Memberpanen enda raskused ka kirja:
soojendus 5
kükid 20
rind 10
selg 15
triits 9
biits 9
väljaasted 15
õlg 3+3
praegu olen haige,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> trenni pole teinud 2 nädalat, tunnen kuidas jõud kaob päevadega, no kohe hirmon, et mis must nii järgi jääb!?
Ilmselt pean alustama jälle nullist esimestel trennidel – ja ei tea
kui ruttu saab endise jõu tagasi
!?jasmiini
Memberto Fred Antson
hm, üldiselt ei ole ma täheldanud endal võifoobiat
jasmiini
Membermilleks üldse võid süüa?
pole juba aastaid leivale võid määrinud,
soovitaks siiski tarvitada eelkõige taimseid õlisid.
Ja vorst, ei mäletagi enam mis maitsega oli, paljast mõtlemisest mida
see ollus sisaldab nt kondijahu, läheb süda pahaks
jasmiini
Membernjah, postitasin valesse teemasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sryjasmiini
Membertore on lugeda kuidas inimesed nõu küsivad, et kuidas alustada jne, kuid enamus alustajatest loobuvad peatselt trennidest ja naasevad oma endiste mugavate eluviiside juurde tagasi (see ei käi sinu kohta Cati, võibolla tuleb sinust tõesti tõsine harrastaja),
mulle tundub, et see spordi pisik ja liikumise vajadus on tavaliselt juba maast madalast küljes, see on elustiil! on kindlasti erandeid, kes avastavad spordi vanemas elujeas, kuid enamus on siiski läbi elu harrastanud erinevaid kehalisi tegevusi.
mu oma ringkonnast on enamus sellised, kes käivad trennides väga kaootiliselt st kuidas juhtub ja kui kuskil jutuks tuleb, siis teema on umbes selline, et issand kui tubli sina oled, koguaeg vormis ja teed trenne, ja mina nii vormist väljas- no ma ei viitsi sellepeale isegi enam midagi öelda – trenn ei ole iga ühe jaoks pingutus, see on minu elu üks loomulik osa, ilma milleta pole võimalik lihtsalt eksisteerida!
jasmiini
Memberno kuulge, peab vist uuesti autokooli minema
jasmiini
Membertere,tekkis selline küsimus, et kas keegi on kursis, millise treeningkava järgi treenivad sprinterid? St et milliseid metoodikaid kasutavad sprinterid plahvatusliku jõu saavutamiseks, mis arendab nende kiirust, mitte vastupidavust.
Me oleme ju kõik näinud USA-koondise sprintereid, kes on ikka väga lihaselised. Tahakski teada, et kui suur osa nende sellisest vormist on saavutatud jõusaalis ja kui suur osa on tingitud kiirete lihaskiudude treeningust plahvatusliku jõu arendamisel.
Võib-olla natuke segane küsimus sai, kuid kui siin mõni teadja asjaga kursis on, siis oleks tänulik vastuse eest!
ma ei tea kas see on see mida vajad, aga praegu müügil raamat “Jooksja tarkvara” hind 69 kr seal kirjas jooksja jõutreening, vastupidamistreeningu meetodid jne
jasmiini
MemberIse olin kunagi suvel pikemat aega välismaal. Süüa anti võimsalt, kuid ainult selles mõttes, et kõht oli alati täis. Negatiivsem pool oli see, et toit oli kõik väga “tehislik, kuiv ja üksluine” isegi L E I B A ei olnud. Ma ei saanud ka poode külastada, et midagi rohelist või siis KVALITEETSET osta…jah see on ju hea et õpime vigadest ja on vaja leidlikkust et välismaal toitumisega põhja ei käiks,
reisin tihti ja esimesed korrad kui meenutada olin ikka sillas ja sõin kõike rämpsu mida pakuti ja ette toodi.
ühes hotellis mäletan veetsin 14 päeva ja igal hommikul oli söögiks sai moosiga ja ei midagi muud, siiamaani tekib sellele mõeldes õõvastus. kuna olen jooksuhull siis kogemus näiteks selline seal samas moosisaiadega dieedil
, läksin mereranda jooksma u14 km ja paljajalu, tundus kuidagi loomulik ja mõnus vees plädistada, ja tagajärg – sama lugu 4 päeva ma vaevalt liikusin,nüüd palju targemana võtan alati kodunt kaasa reisidele musta leiba (vahel kuivatan eelnevat, siis säilib kauem), veel ostan juustu 5% kaasa, putru jms.
meenub et olin ühel väikesel saarel kus sõltusin taas hotelli köögist, saarel ei olnud ühtregi poodi, õnneks olid seal olemas puuviljad ning nii ma siis lõikasin kõrvale juustu ja leiba, saia ja peekoni jätsin kohalikele pudulojustele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,ja jooksam paljajalu ei lähe ma enam iialgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!jasmiini
Memberolen meesterahavas ja suhteliselt heas füüsilises vormis. käisin siis ka bodybumpis ja suutsin oma jalad 25 kg raskusega suht korralikult läbi võtta. küsimus on siiski tehnikas ja harjutuste sooritamise puhtuses- ise panin tähele, et naised kipuvad ettepoole kummarduma ja ajavad tagumiku uppi, nii teeb selg suure osa tööd ära ja jalad ei väsigi…õige asendi peaks saama nii, et istuge tooli peale, sirge seljaga (natukene ainult ette kallutada) ja siis las keegi võtab tooli ära… ja õlad taha, kõhulihased pingule tõmmata, muidu selg sirge ei püsi
annan tagasisidet – täna kükkisin BP-s undionu näpunäidete järgi, asi mõjus sinna kuhu vaja, olen rõõmus kõik oli paigas – tänud!
vaatasin veelkord tähelepanelikult treenerit ja kaldus mis kaldus ning peff ka püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , see vist on tõesti naistele omane 
jasmiini
Memberkas audenteses pole mitte jõusaal ?!
jasmiini
Membereelkõige ootaks süvenemist teemasse ja et vastamisest oleks ka küsijatele abi, aga pahatihti on nii et lahmitakse nii sama
, pumperi viimases postituses on midagi õpetlikku kuid need vahepealsed kommentaarid oleks võinud olemata olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jasmiini
MemberJa kui tõesti on nii, et kohe kuidagi ei jõua küki raskust õlgadele tõsta, siis tuleks meelde tuletada, et peale kükkide on BPs harjutused ka teistele lihasrühmadele ning paar kuud just õlgadele, kätele ja seljale tähelepanu pöörata, et neid kehaosi ettearenenud jalgadele järgi aidata. Seda viimast võib ju jõusaaliski teha.oh lõpuks ometi ka midagi asjalikku tuli
jasmiini
MemberSuurtest raskustest BP-s võiksid sõna võtta “raskekahurväelased” Argo ja Arnold, muidu siin ainult harrastajate arvamused.vaata suur ja väike on eelkõige hinnangulised omadussõnad ja jutt käib hetkel naistest
,ja kui sa arvad et 30 kg kükke naisele ma rõhutan BP-s mitte jõusaalis on nali – no siis ma ei tea trennist vist tuhkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kordan veel kord, sinuni ilmselt ei jõudnud point kohale, et kettaid on tõesti BP-s
virnades kuid kasutada neid max-lt võib ennast vigastada kergesti,
oli ju jutt et inimene soovis raskust juurde panna kuid kõhkleb, jõudu nagu oleks soovi ka aga hirm on kangi üles vedamise ees – loe tähelepanelikult
,jasmiini
MemberKui 3kg hantlid kerged tunduvad, siis järgmine samm oleks 5kg kettad, kui need käes püsivad loomulikult. Hüpe on küll 2/3, aga kui 3kg tõesti enam midagi ei paku, siis peaks järgi proovima.ma ju ütlesin et topelt hantlid ja kettad on väga ebamugavad harjutuste sooritamiseks, tähelepanu ja keskendumine ju hajub kui miski häirib

mulle tundub näit jällegi et kükkimisel ja svungil suured raskused BP-s on väga probleemsed st vigastuse võimalus suur, ka väljaasted,
jõusaalis saab rakendada suuremaid raskuseid sest seeria lõppedes saab raskuse asetada toele ja oled nagu turvatud,
tajun pumperi kirjutises irooniat nagu oleksin ma nii võimeks et BPs pole mul enam midagi teha – oma arust pole ma midagi sellist väitnud, vastupidi teen nt kükke väikeste raskustega, küsimus oli ju selles, et osa naisi teevad suurte raskustega ja probleem oli kuidas raskust turjale saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>küsisin naistelt kaua on BP tegelenud, et nad nii tugevad on ja vastati sellele kenast, tänan naskad
ja lisaks sain teada et jõusaal on täitsa ok kombineerida BPgajasmiini
Membernii, selle panen kohe kõrva taha et järgmises trennis püüan keha jälgida ja mitte ette kalduda -kindel see, et seetõttu alaseljas ka pinge
,ma lihtsalt mõlgutasin mõtteid et kui raskused lähevad BP-s suureks tuleb ju mingil hetkel piir ette kust edasi pole võimalik enam raskust lisada – seal ka tempo dikteerib – et mis siis saab? minul on muidugi selleni veel tükk maad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga siiski!?mis puutub minusse siis terve oma elu olen tegelenud aeroobse treeninguga, pikamaa jooksud, suusatamine, ratas – no ja nüüd vaatan et paras kõrend – käed nagu makaronid
??:”> , ära on tüüdanud, et lihastreeningut oleks vaja juurde teha, üldiselt olen arenguga BP-s rahul, terve suve olen käinud 2Xnädalas lisaks aeroobsele, käed on juba päris ok – õla osa teen 3kg hantlitega kuid vaatan et raskemaid hantleid nagu polegi
, kahte hantlit kätte võtta tundub küll ebamugav?võibolla oleks tark tegu käia veel lisaks jõusaalis 1x nädalas, saab keskenduda sooritusele ja suurendada raskuseid ning korduste arvu vähendada???
või mis?
AutorPostitused