jarmo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jarmo
Memberma eelistaks kahtlemata seda kurjejalgadega kahupäist lillepükstes isikut, inimesele, kes omab sellist pealiskaudset ja rumalalel inimesele omast arvamust.
Kahtlemata kõiki inimesi häirivad trennis need, kes seal jobutavad aga sellise järelduste tegemine näitab vaid sinu mõistuse vajakka jäämisi.
jarmo
MemberOldmanile, ei saanud su viimast lausest päris täpselt aru, et mesilasi toidetaksegi ju tuhksuhkruga?
Selle 28kr mee kohta niipalju, et tean mõnda, kes seda turustab, üldplaan on selline, et ostetakse ungarist odavam mett ja segatakse omakorda suhkruga ja kasum missusugune
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma võin ka eksida, ainult arvamus.jarmo
MemberSee 28 kr ja 450gr pole puhas mesi, vaid suhkruga segatud, sellest ka odavam hind.
jarmo
Memberisiklikult olen alkoholi vastu, toodab tohutul hulgal jääkmaterjale ja kasu ei mingisugust. kõige mõttetum tootmisharu.
jarmo
Memberkõige parem soovitus ärge jooge, täiesti mõttetu tegevus. parem on juua mahla kui teised joovad ja pärast on ikka tunduvalt parem.
jarmo
Memberselle toitumisega on küll nihusti.
jarmo
Memberjust, sellist asja nagu rämpstoit pole, see muutub siis kahjulikuks kui enamus ajast ainult sellest toitutakse.
jarmo
Memberlisaks veel, et ma ei tahtnud hirmu tekitada ega midagi. äkki sa tõesti liigud rohkem ja pinge on. tõsta süsivesikute hulka toidus ja püüa magada rohkem, kui sa seda vähe teed. mul see aitas kaalu tõsta.
jarmo
Memberäkki sul on mingi tõsisem haigus, osade puhul esineb kaalu langus. ehk peaksid tegema põhjalikuma uuringu.
jarmo
Memberkõige parem on üldse mitte juua, täiesti mõttetu tegevus. miks mitte võtta mahla baaris kui teised joovad.
jarmo
Memberjah aga vist ainult siis kui ollakse juba mingil tasemel.
jarmo
Memberno kui jätaks selle ühe sheigi ära oleks kokkuhoid proteiini pealt suur ja valku ei jääks ka vähemks. mis ma ikka tast üle tarbin kui välja situn.
jarmo
Memberma ei hakanud uut teemat tegema äkki keegi vastab siin. asi selles, et mul tuleb liiga palju valke päevas söögiga umbes 40g rohkem kui vaja oleks. ma võtan proteiin nr1 enne trenni tund ja pärast trenni kohe, et äkki ma peaks selle enne trenni ära jätma?, see oleks kokkuhoid ja üleliigset ei tekiks. hommikut söön 9 ajal lõuna 12 ajal siis 3 ajal jogurt ja buuviljad ja siis kell 4 enne trenni proteein. õhtuoode on umbes kell 7 kohupiim või midagi sarnast ja õhtusöök kell 9.30 umbes. et äkki keegi annaks nõu.
jarmo
Membertoetuma peaks mõlemale aga vastavalt endale mugandama, kõike ei maksa kritiseerida.
jarmo
Memberasi selles, et kui lased mandlid ära lõigata siis hakkab haigus nohu koguaeg, lihtsalt lööb teise kohta.
-
AutorPostitused