Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberKui oled nii kindel, et õieti toitud siis viga treeningus ju. Vb teed liiga kergelt trenni?
Keskendu sellele, et trennis kaalud tõuseks. Siis näed ka oma massi.Ega siis trenn sul kaalu ei tõsta, toitumine on siiski see. Postita siia oma päeva toitumine, siis saab uurida mis seal võiks valesti olla, et kaal ei tõuse.
Jarmo Oberst
Memberkuidas seda manustada tuleks? ostsin püti ära. oleks nüüd vaja infot sellekohta. kommentaarides lugesin, et 20 pauku ainult püti kohta
? see teeks siis ju 3000 : 20 = 150 grammi iga manustamise kord
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? veidi palju pole?
kas sellega tuleb ka teha seda kreatiini laadimis nädalat?
2 mõõtlusikat võta ja “pütt” ongi 20ks serveeringuks. Sellega pole vaja teha laadimist.
Jarmo Oberst
MemberOlen 13 a. vana ja sooviks hakata lihaseid KODUS treenima. Endal on hantleid, kange (raskuseid ka mida otsa panna
) ja pink.
Tahaks treeningukava algajale ja õigesti toitumisest midagi teada saada, kuna olen alles algaja.
Ette tänades,
-realm-
Võta tööriistad alt treeningkavad ja sealt algajate kava. Tee selle järgi. Toitumise kohta leiad siit foorumist palju kasulikku, kindlasti loe lisaks ka artikkleid. Edu !
Jarmo Oberst
MemberKui alustasin jõutreeninguid siis surusin rinnalt 50kg, praegult läheb 115kg üles. Trenni olen teinud 1a 4kuud. Ei saaks öelda, et mingi väga hea areng, kuid ise olen suhteliselt rahul. Alguse poole olid need trennid kuidas olid, õnneks avastasin selle portaali ja selle kaudu olen palju targemaks saanud nii toitumise kui ka treeningu suhtes.
Jarmo Oberst
MemberMind motiveerivad ka rohkem sellised hardcore treening videod. Siis tuleb räige trenni isu peale

Jarmo Oberst
MemberProteiiniga saad lihtsalt lihastele ehitusmateriali anda ,et järgmiseks trenniks ära taastuks…Sellest pulbrist teed ainult trennijärgse sheigi ,kuid muul ajal on ka vaja valku süüa.
Üldiselt kui soov kaalu langetada siis ära raiska oma raha nendele toidulisanditele vaid telli siitsamast toitumiskava
Jarmo Oberst
MemberMina olen juba tükk aega kasutanud veneaegset spets kangi, millega tehes käte asend on sarnane hantlitega tegemisel, ehk siis peopesad on vastamisi! Väga mugav ja ei vääna-kääna midagi
Jarmo Oberst
MemberMis mõttes sa kasutad Muscle+ ? Võtad peale trenni ? Üldiselt proteiin pole toidulisand mis aitab sul kaalust alla võtta. Eelkõige toitumine paika!
Jarmo Oberst
MemberMul on see jama ka, et seal jõusaalis kus ma käin to pole nii hästi siustatult kui peaks,mingeid erilisi masinaid seal pole aga proovin asja ära ajada.
Pmst on seal olemas, kaldpink, rinnalt surumisepink, trossiplokk, ja saab ka teha rinnalihaseid tolle peal.
Asjadest veel olemas seljalihase pink, kõhulihasepink, hantlid jms kettad soojaks tegemise asjad…
Aga eks ma proovin oma kava reguleerida vastavalt võimalustele.
Aga kust saaks vaadata, et milline näeb välja harjutus ja masin?
Sul on kõik vajalik olemas, et edukalt treenida! Mingeid masinaid pole sulle vaja.
veebruar 27, 2009 at 1:52 p.l. in reply to: +Oksjonil on 23-27 veb. American Dream Combo American ilt #149519Jarmo Oberst
Member590
veebruar 27, 2009 at 1:49 p.l. in reply to: +Oksjonil on 23-27 veb. American Dream Combo American ilt #149515Jarmo Oberst
Member400
Jarmo Oberst
Member590
Jarmo Oberst
MemberÕnne ka minu poolt !
Jarmo Oberst
MemberOlen 16a mees, jõusaalis käinud 4 kuud (vahepeal oli mõnenädalane paus).Jõud on ikka päris korralikult suurenenud, ise kaalun 65 kg, jõusaalis käima hakkasin surusin 50 kg rinnalt,
hetkel surun 75 kg, ja vaikselt juba plaan teha 1 kuur toidulisanditega.
Aga asi on siis selles et tahaks soovitusi treeningkava suhtes, ise käin 3 korda nädalas jõusaalis, keskmiselt 3h korraga.
Treeningkava järgmine:
Alustan 1km jooksuga jooksulindil.
Rinnalt surumine 5×5
Kõhulihased – Kõhutõsted (heidan selili ja tõstan ülakeha 45 kraadi alla hoides end 2-3 sek õhus) 3×15
Õlg – kanginga kuklast üleslükkamine 3×10
Triitseps – Trossiploki allasurumine 3×10
Biitseps – Kaldpingil hantlidega tõstmine (kaldpink ligi 75 kraadise nurga all) 3×12
Rinnalt surumine kaldpingil 3×12
Sangpommi tõstmine seistes lõualla 3×12
Selja lailihas – trossiploki tõmbamine kuklasse 3×12
Nelipealihas (istukil põlvedest raskuste tõstmine) 3×12
Biitseps – kangi tõstmine 3×10
Kaldpingil lendamine 3×12
Randmed 3×12
Vabandan, et ei oska õelda harjutuste nimesi aga proovisin end väljendada võimalikult selgelt.
Sooviks siis nõuandeid treeningakava suhtes ja mis on selle treeningkava vead,
kuna see on enda silma järgi kokkuvorbitud.
Tänud
Esiteks kas sa teed kolm korda nädalas sellist kava?