Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2009 at 7:46 e.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #185418
Jarmo Oberst
MemberMinu poolt samuti suured õnnitlused 10000.- eest ja üldse tulemuste.Väga tubli noor mees,peab samas vaimus jätkama,äkki siis saab ka kunagi Murumetsa kõrvale.Motivatsioon ei tohi tal samuti kaduda.Loodetavasti tõmbab peagi uue Maailma rekordiEDU talle kõvasti!
Miks ta peaks Murumetsa kõrvale saama ? Tegu ja kahe täiesti erineva alaga! Kuid minugi poolt respekt Raidule!
Jarmo Oberst
Membertere olen 14 aastane ning kaalun umbes 91 kg ja olen umbes 172 cm pikkhakkasin umbes kaks nädalat tagasi toituma järgmiselt:
hommik-puder ja piim
koolis-natuke kooli toitu
lõuna kella 3-4 ajal-umnbes 150g liha ja ube või kartulit ja piima
õhtul -kui kõht tühi siis söön banaani või apelsini
hakkasin tegema järgmist treeningut http://www.iwantsicpackabs.com
kas see on hea kava ?
ma tahan vabaneda rasvast ja teha suurt lihas massi
ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See pole hea kava. Loe parem aritkkleid ja surfa foorumis. Kui siiski ise ei oska koostada, on võimalik siit lehelt toitumiskava tellida (mis töötab kindlasti). Suurt lihas massi tehes peaksid toituma ja treenima õigesti (treeningkavad on üleval tööriistade all).
Jarmo Oberst
MemberKa minu poolt õnnitlused naistele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberPiim. Mul oli sellega kaks varianti, kas läks olemine paremaks või siis oluliselt halvemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid piima armastasin juua siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTavatoit on igatahes etem kui mingid toidulisandid. Tõsta päevast kaloraazhi ja küll siis hakkad ka juurde võtma!
Jarmo Oberst
MemberSuurimad õnnitlused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Member800760 FIT . Põhjus miks pakun on see, et CharlesRoos osaleb kahel oksjonil kus mõlemas bet 800 . Kui ta peaks võitma teise oksjoni siis ilmselt loobub ta sellest ja võidan mina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui keegi üle ei paku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberFasti ja Fitnessi sheikerid sama mahutavusega ja sama hinnaga,et kumb oleks parem,selleushtes et see sõel seal,kumb segab pareminig jms..Tavalise lusikaga on natsa jama jäävad tükkid ja tavalist joogipudelit loksutades on ka mul tükid jäänud,et sheikeriga ju tunduvalt mugavam ja kiirem,ei tea kumba tellida.Fasti oma meeldib natsa rohkem ei ole siuke heledate värvidega nagu Fitnessi oma,aga see välimus savi..Nii et kumb parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõlemad sama head, need tegelikult täpselt samasugused.
Jarmo Oberst
Member725
Jarmo Oberst
MemberKreatiin on ohutu preparaat, isegi sellistes kogustes nagu teda tarbivad tippkulturistid. Üheski uurimuse ei ole täheldatud negatiivset toimet, v.a. juhud, kus osad inimesed on lihtsalt tundlikud tetud preparaatide suhtes.
Kreatiin on ohutu, aga kreatiniin mitte. Ärge ajage asju sassi !
“>märts 5, 2009 at 12:58 p.l. in reply to: Oksjonil on (02-06 märts) Lean Gain 2kg Dorian Yates ilt #184891Jarmo Oberst
Memberpäris hea mõte on ennast üle pakkuda .
“>
kaksikvõit .
Oletame, et sul on 720 Fiti. Sa laksad mu pakkumise üle ja mina ei saa oma 725Fitiga enam pakkuda. (pakkumise samm vähemalt 25FIT) . Ehk saad aru mu mõttest ?
Jarmo Oberst
MemberKas keegi oskab soovitada poode, kus ka kohapeal oleks valik jõupinke. Kettleri poodi tean.märts 4, 2009 at 6:54 p.l. in reply to: Oksjonil on (02-06 märts) Lean Gain 2kg Dorian Yates ilt #184795Jarmo Oberst
Member725
Jarmo Oberst
Membermis arvate nendest, väga viisakad näevad väljaopti-menpraegu mõnusa soodukaga, tahaks krõbistada küll näitajate põhjal
Tšeki eiselti lehe pealt. Seal ka hetkel soodukaga
“>Jarmo Oberst
Memberneerudega kõik korras,tervis muidu hea,,tegin nii et panin 1 tee lusikatäie kreatiini ja 2 kuhjas lusikat dextrot väikse tassi sisse,äkki liiga palju dextrot?Liiga palju dextrot pole kindasti, heal juhul on seal 15-20 grammi süsivesikuid. Umbes sama palju on ka klaasitäies mahlas.
-
AutorPostitused