Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberMingi imetoode pole, nagu ka mainitud võiksid selle asemel endale tavatoitu osta või kui toitumine paigas pole siis toitumiskava. Ei maksa äärmustesse langeda, trenni järgses sheigis piisab proteiinist ja süsivesikutest!
Jarmo Oberst
MemberTuleb ikka kuulata oma keha. Kui tunned, et vaja puhata siis tuleks aeg maha võtta kindlasti. Sellist kindlat aega ei maksa planeerida, et nüüd nädala ei käi. Vastavalt enesetundele ikka!
Jarmo Oberst
MemberOsta veel paar asja ning kindlasti pane kõike topelt, siis tagad omale kasvu !Kui su staatus on algaja, siis ma ei usu, et sa oled sellisel tasandil juba, et sulle need ained mingit kasu üldse toovad – neid kasutavad inimesed kes on ikkagi 24/7 teemaga kursis ja pühendunud..Mina leian, et tavainimesele on see raharaiskamine. Vaata üle oma menüü ja treening..
Väga õige! Kui sul toitumine ja treening paigas pole siis sul nendest toodetest kasu pole(või kasutegur väga väike). Muidugi lisainfo on nendel ilus. Nende toodete asemel võiksid pigem tellida tavalist valku ja süsivesikuid. Kuid enne kõike ikka toitumine paika!
Jarmo Oberst
MemberHommikul söömisega on tavaliselt ikka nii, et seda peabki harjutama. Iga hommik sööd korralikult ja vaikselt tõusevad kogused ka. Muidugi kui seda ei tehta järjepidevalt siis seda isu hommikul pole ka. Motiveerige ennast sööma!
Jarmo Oberst
Member0.5l piima, kulp Whey Goldi ja kulp Maltot ka juurde. Sobib hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKuidas te seda süüa suudate ? Mul ei lähe see mingi nipiga alla, peaks äkki millegiga segama ?
Jarmo Oberst
Membervalgusheik võiks alati peale trenni olla, dieedi ajal pole sinna lisaks süsivesikuid vaja kui prioriteet on tõesti kaalu alandamine. Peale trenni tee vähemalt 30min aeroobset igakordTäpselt, peale trenni sheigiga süsivesikuid ka ikka. Kõigist teistest toidukordadest tuleks süsivesikuid vähendada!
Jarmo Oberst
Member1. Silbaum
2. Sagor
3. Kaljapulk
4. Päll
5. Kraav
6. R.Kuusnõmm
Jarmo Oberst
Member820
Jarmo Oberst
MemberKui ma tellin endale nt proteiini fitnessi E-poest, kas ma saan sellele järgi tulla ka Sparta Fitnessi poodi?Miks sa peaksid siis e-poest tellima ? Kohapealt saab ka ju osta.
Jarmo Oberst
Memberenne trenni lollus süsivesikuid sisse ajadaEnne trenni ikka süsivesikuid vaja süüa, et energiat oleks, kuid neid süsivesikuid ei peaks saama massilisajast.
Jarmo Oberst
MemberPigem ,et ikka enne trenni,4,5 supilusika täit.Palun põhjenda miks enne trenni ?
Jarmo Oberst
MemberKüsimus siis Otile, et mis kell sa homme(esmaspäeval) Revalis oled , tahaks sinult treening- ja toitumiskava osta. Revali kodulehekülje peal oli et treenerid on saalis E,N 17.00-20.00, helistasin sinna , kuid klienditeenindaja ei oskand midagi selle kohta öelda.Siit samast leheküljelt saad ka Otilt toitumis- ja treeningkava osta!
Jarmo Oberst
MemberMul oleks selline küsimus, et kui tarvitada massilisajaid, kas nende manustamine tähendab ka seda, et ma ei tohiks tarvitada midagi igapäevast? Alkohol, jms?Alkohol on igapäevane ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult on see lihtsalt kalorite ja toitainete rikas jook, st ei pea loobuma igapäevastest asjadest.Jarmo Oberst
MemberMinu meelest näljutamine pole kõige parem mõte, see võib lihase arengut halvaendada, lihaste piirjoonte väljasaamiseks tuleb viia keha rasvasisaldus madalaks, seda saab kui vähendada süsivesikute tarbimist. Kuid valku ja muid aineid on kehal ikka vaja.Näljutamine pole kindlasti lahendus. Pigem tuleks kaloraažhi järk järgult vähendada ja mõistlikult alla võtta, muidu kaotad lihtsalt oma lihasmassi.
-
AutorPostitused