Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberKuulake mida Rückenberg ütleb küki ja hüppevõime kohta!
Jarmo Oberst
MemberTatar ikka kõige kasulikum kuna tal kõige madalam (nendest ) GI ja tatra kasuks räägib ka see, et ta pole teravili.
Jarmo Oberst
MemberKükk 205kg (Smithil ja mitte õige sügavusega)
Surumine 127,5kg
Tõmme 220kg
Kaal 89kg , vanus 19a.
Jarmo Oberst
MemberKui toode sisaldab enamuses ikka kanalihamassi, siis minu arvates ei väri see lihatoote nimegi. Õiges lihatootes peaks ikka vähemalt 50% liha olema aga igasugustes poe pihvides ja vorstides on see vb ainult 10%, ülejäänud kanalihamass. Ega ametlikult kanalihamassi ei liigitatagi liha allaEi sisalda ainult kanalihamassi vaid ka sojavalku, millest võiks kaugemale hoida.
Jarmo Oberst
MemberKuna ei vaja sheikerit siis kirp võib minu sheikeri tööl olles kellegile ära anda. Või keegi teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberUute mõõtude ja kaalumise aeg !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rahvas nõuab noh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raiko eile ütles jah, et peab uued mõõdud tegema
“>Jarmo Oberst
MemberLiiga vähe valku, liiga vähe rasva, liiga palju süsivesikuid.
Jarmo Oberst
MemberAga 5×5 ei sobi ?10-seid on mulle äärmiselt ebamugav sooritada, eriti kükis ja tõmbes
Mismõttes ebamugav ? Raske ei tähenda ebamugav.
Jarmo Oberst
MemberSelles mõttes on sul õigus, nüüd olen ma kaotanud selle lolli idee, et peab kõike väga kiiresti saamaNiikuinii minust mingit talenti ei saa, hea oleks seegi kui ma saaks natukenegi tugevamaks
Talendiks ei saadagi, talendina sünnitakse.
Kui sa tahad jõutõstmisega tegeleda siis kuula alessandro nõu ja alusta 10ste kordustega seerias. Tuleb põhja laduda, küll siis hiljem saad ka suuri raskuseid tõsta.
aprill 18, 2010 at 8:02 e.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265531Jarmo Oberst
MemberNii pealiskaudne suhtumine. Minu poolest lasku need sportlased, kulturistid ja fitnessistid endale ikka toitumiskavasid koostada.. miks peaks tavaharrastaja kulutama kõigepealt 500 krooni ja siis seda kava ka jälgima, kui tegelikult pole tal seda vaja. Piisab ju kui palju liikuda ja süüa tervislikult, tasakaalustatult ja regulaarselt ning võttagi see enda elustiiliks. Eesmärk on küll pikaajalisem, aga palju sobilikum inimesele, kes alles õpib oma keha tundma ja kes ei vaja sellist tippvormi ning enesepiitsutamist.Teemaalagataja tõenäoliselt ei julge siin enam sõna võtta, kuna abi ta ei saanud. Tselluliidi vastu aitavad ka muud asjad, kui rasvaprotsendi veel madalamaks viimine.. olen kuulnud midagi kuivharjamisest (?) ja kindlasti aitab ka tervislikum toitumine ning kasulikud rasvad (avokaado, oliiviõli, pähklid?). Mul pole sellega kunagi probleeme olnud, seega ei oska rohkem vihjeid anda.
EDIT: mina soovitaks ikkagi lihastreeningut, näiteks Body Pump`is (lihasvastupidavustreening) ei lähe sinu hirm täide, et kasvavad liiga suured lihased, pigem aitab see lihast vormida ja nahka trimmida.
Aga praegune toitumine pole ju tervislik, tasakaalustatud ja regulaarne, ning selle kavaga eesmärke ei saavuta. Mis vahet on sellel kes selle kava koostab ? Kui ise koostad siis suudad selle järgi elada, aga kui treener koostab siis tundub see enesepiitsutamisena ?
Ärge arvake, et web treenerid koostavad ainult sportlastele kavasid, valdav enamus on siiski tavalised inimesed – osa neist kindlasti ka jõusaali kauged.
Jarmo Oberst
MemberTeen trenni nii et nt esmaspäev lähen jõuka pumpan lihased korralikult täis, siis teisipäev ja kolmapäev sõidan rattaga nii umbes 15km. Siis neljapäev jälle jõuka (kaks päeva rattaga ükspäev jõukas, jne jne. )Kas on mõtet ka sellel või pean ikka kindlalt treenima erinevatel aegadel erinevaid lihaskruppe ? Söömisest niipalju et peale trenni söön müslit, jogurtit ja kaks muna, mingit kindlalt toitumiskava ei olel, söön siis kui isu on, pmst iga kahetunnitagant midagi. Mingit kindlat eesmarki pole lihtsalt natuke massi kasvatada ja trenni teha. KAS MA TEEN SEDA KÕIKE VÄGAVALESTI ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna “mingit kindlat eesmärki pole” siis võid seda kõike enda lõbuks ikka teha muidugi
“>Jarmo Oberst
MemberSoovitav oleks rohkem rõhku panna ka ülakehale.Kükki saab teha veel isoleeritud kangiga.Edu!Isoleeritud kang pole lahendus kui just ei kavatsetagi jääda sellega kükkima. Pigem õppida/harjutada tehnika juba maastmadalast endale selgeks, ümber õppida on kordades raskem.
Jarmo Oberst
MemberTervist!Mul on hetkel väikesed probleemid õlgadega (vahest pitsuv effekt) ja ma tunnen, et selles on süüdi svung.
Kunagi varem tegin ma ka svungi ja ühel päeval algasid mul probleemid õlgadega ning siis ma lõpetasin selle harjutuse sooritamise.
Mõni aeg olid õlad enam-vähem korras ja ma otsustasin uuesti svungida ning tulemuseks oli 2 nädala pärast uuesti valusad õlad
Võimalik, et süüdi on trapetsi tegemine kangiga, sest just peale seda algas see pitsumine svungi tegemisel.
Mis te arvate, kas süüdi võivad olla need harjutused ?
Kuidas võiks leevendada õlgade vigastusi või parem neid ära hoida ?
Ma üldse imestan, et nt rammumehed teevad palgiga surumisi suurte raskustega ja neil neid vigastusi nagu polegi. (vähemalt pole kuulnud)
Lisaks ka seda, et olen jälginud viimasel ajal su blogi ja postitusi. Jääb selline mulje, et pead ennast targemaks kui tegelikult oled. Seda mitte halvas mõttes , kuid tegelikult nii on. Üritad asja võtta väga proffesionaalselt, samas igas asjas jääb ka vajaka. Tundub, et kipud sageli üle mõtlema, sellepärast sa ka ei arene. Võta natukene vabamalt, sul ei pea olema igasugu vigureid täis treeningkava a´la pakult tõmme, pakult surumine jne. Võta normaalne kava, mis on ennast tõestanud ja treeni selle järgi. Oled noor poiss veel ja aega trenni teha veel kõvasti.
Ära võta seda juttu kui targutamisena, vaid tee sellest omad järeldused! Edu!
Jarmo Oberst
MemberMis asi on pitsumine ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa teed siis selliseid harjutusi, mis sul vigastusi põhjustavad ?
aprill 17, 2010 at 3:29 p.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265442Jarmo Oberst
MemberMa ei saa aru miks inimene, kes pole mingit uurimustood teinud, hakkab endale toitumiskava koostama? Maksa parem siinsele webtreenerile ja saad midagi paremat kui omalooming… ffs kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun! Paljud arvavad vist, et 500.- on palju maksta kava eest. Tegelikult on hind tühine, sest saad töötava kava ja saavutad oma eesmärgid kordades kiiremini. Kõike pole vaja enda peal ka eksperimenteerida.
-
AutorPostitused