Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberMina sinu asemel tarvitaksinHilja vist seda tarvitama hakata, sest vahepealse ajaga on isu taastunud ja võiks öelda, et isu on parem kui kunagi varem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan, et see söögiisu puudumine oli mitme erineva teguri koosmõjust tingitud probleem.
Jarmo Oberst
MemberJärelikult, aga mina ju ei tea seda ennustusvõistluses osalejana…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd tead ja saad oma ennustust vajadusel muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberJääb mulje, et medalid võib juba enne võistlust kaela riputada meestele.. Ei ole üldse originaalsed ennustused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas need saaksidki originaalsed olla ?
Jarmo Oberst
Member1) Raigo Kuusnõmm
2) Kaido Leesman
3) Rene Poljakov
4) Alex-Edward Raus
5) Aimar Kuusnõmm
6) Gunnar Kuusnõmm
Jarmo Oberst
MemberPealkirjas juba mainitud teema küsimus siis. Küsimus ongi siis selline, et nii.. et teen 4-5 korda nädalas jõusaali, kaalulangetamise eesmärgil ning lihasmassi suurendamise eesmärgil, kasutan Thermogenic Fat Burnerit praegu ning tahakski teada siis.. et kui ma hakkaks kreatiini ka tarbima, et on see hea mulle ja mu kehale ning ega ohusta midagi? Samuti kas tegu on mõteka asjaga, või võiks selle kreatiini unustada.Sooviks mõne kogenuma treenija kogemusi ja arvamusi.
november 15, 2010 at 10:09 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #280325Jarmo Oberst
MemberImre Vähi 5.
Jüri Leinvald 10.
Jarmo Oberst
MemberKompleksi kompenseerimiseks (sellest nö. üle saamiseks) püütaksegi ennast võimalikult suureks pumbata, siis “suurem olles” tuntakse end veidi kindlamana ja julgemana. Enamike kulturistide jaoks alaväärsuskompleks ongi selleks liikuma panevaks jõuks, mis sunnib neil enda keha võimalikult suureks pumpama ja seda iga hinna eest (kahe peoga steroide sisse süües).
november 15, 2010 at 2:58 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #281684Jarmo Oberst
MemberHomme panen pressiteate ka välja ja saadan välja. Ma ei tea kas ennustama ka hakkame või pole mõtet???Pole mõtet ennustada.
Jarmo Oberst
MemberMina olen poolt!Kui seda natuke kohendada siis võiks ka poolt olla.
Jarmo Oberst
Membersellisest tolvajoobist ma küll lugu ei pea.Loobib hantleid, näitab et on ma ei tea mis mees.
Oleks korralikult ülga teinud oleks vast 4-6 korda surunud, see inertsi pealt solgutamine on hea viis kordusi suurendada…
Vaevalt tema sinustki lugu peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris nii lihtne see ka pole, õlg saab piisava koormuse kätte ja ei lõhu liigeseid, lukustamised mõjuvad liigestele halvasti.
Jarmo Oberst
MemberPalju õnne ja edu võistlustel !
Jarmo Oberst
MemberKreatiini soovitatakse võtta vähemalt 15g Dextroga. Kas klaas viinamarjamahla suudab sama teha? Viinamarjamahl suudab üldiselt asendada Dextro?Jah, suudab.
Jarmo Oberst
Membermitu g süskareid sisaldab üks keskmine banaan? Olen leidnud numbreid 16-30g….100g keskmiselt 20g süsikaid.
Jarmo Oberst
MemberKõva trenn ja suur süstal ja nii see mass tulebki. Siin pole midagi ahhetamapanevat või eeskujuks võtmist väärt.Süstal tagumikku ja nii see mass tulebki ?
I dont think so, Tim!
Jarmo Oberst
MemberVaatasin mingi aeg ühte videot, kus ta surus õlga (ütleme nii, et pool rinda) 68 kiloste hantlitega 23 korda.AutorPostitused