Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberVäga põnev artikkel
veebruar 13, 2010 at 8:48 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #255878Jarmo Oberst
MemberLaskesuusatamine: Laupäev 13.Veebruar
23.00 Naiste 7,5 km
Eveli Saue 68
Kadri Lehtla 39
Kristel Viigipuu 75
Sirli Hanni 63
Laskesuusatamine: Pühapäev 14.Veebruar
21.15 Meeste 10 km
Indrek Tobreluts 55
Kauri Kõiv 65
Roland Lessing 25
Martten Kaldvee 59
veebruar 13, 2010 at 8:45 e.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #255877Jarmo Oberst
MemberEestis muud valikut ei olegi? 2850 krooni on praegu masu ajal ikkagi liiga suur summa välja käia.Uurisin natuke ja leidsin, et üle suure lombi müüakse kvaliteetseid tõstejalanõusid 60-120$ eest. Millest selline üüratu hinnavahe?
/just leidsin samad jalanõud ühelt teiselt lehelt rohkem kui 1000 krooni odavamalt…
Kuid jalats on vastupidav ja kestab kaua.
Jarmo Oberst
MemberTere,Hakkasin kasutama eilsest 100% Whey Gold Standard Küpsisekreemi maitselist (väga hea maitse) ja küsin siis teadjamatelt, kes seda kasutanud või kasutavad, et kuidas on võrreldes teistega. Varem kasutasin Fast toodet – Hera80. Või on midagi veel paremat vadakuvalgu klassis saadaval?
Vadak on vadak, Whey Goldis natuke rohkem lisaaineid sisse pandud. Sobivad mõlemad
Jarmo Oberst
MemberNo selle loogika järgi tuleks ju ka piirata tegevusi, mis ajavad higistama, nagu näiteks saunatamine. Ei ole ju higistamine miskit muud, kui kehast vee loovutamine. Minu arust on kogu see kreatiini (monohüdraadi) teema liigselt üles ‘haibitud’.Mõned tassid kohvi päevas ei ole midagi või pokaal veini õhtul. Ei tasuks ka väga ülemõelda, et umbes kui ma nüüd joon kolm-neli tassi kohvi päevas siis kreatiin enam ei mõjugi. Tuleb asja natuke rahulikumalt võtta ja elu muutub ka ilusamaks!
Jarmo Oberst
MemberMa isiklikult ei viitsi kohe üldse kõhu lihaseid teha kuid igasugused baasharjutused kus sa pead mingit raskust stabiliseerima treenivad neid lihaseid küll nagu näiteks kükk, rinnalevõtt, seistes õlapress, rebimine, tõukamine.Need harjutused treenivad küll mingil määral kõhtu, kuid kõhtu ennast oleks ka siiski treenida. Kui jõuad suuremate raskusteni siis võib olla saad aru.
Jarmo Oberst
MemberMina isiklikult hoian hanleid paar sekki üleval kaa, mõjub minu meelest pareminiTekib lihtsalt suurem nö. pump efekt. Pigem kasutada natukene raskemaid hantleid ja mitte üleval hoida. Kuid kõik teavad ise kuidas treenivad
Jarmo Oberst
MemberLoogiliselt võttes mis lihast välja läheb siis on see ju ainult vesi, et kaloraaž ei tohiks eriti muutuda, okei paar grammi rasva kaob ka ära. Mina sööksin toorelt kaalutud lihatüki järgi.
Jarmo Oberst
MemberHea video vahelduseks, ainult positiivsed sõnad ja edu trennis. Seda ka, et Salu on küll hea treener, aga mehel ikka hea hääletoon ka. Kui see ikka utsitab, et “Suru suru!” siis ikka peab kang ka üles tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 11, 2010 at 4:23 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #255598Jarmo Oberst
Member13. Veebruaril siis kõik ennustama!Muidugi võib juba kohe kaa ennustuse kirja panna

13. veebruar just liiga hilja ennustamiseks, ennustada tuleb ikka varem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberPäris paljud mehed kellega Ott viimastel aastatel võistelnud on imelise arengu teinud. Mis toimub ?
Jarmo Oberst
MemberValk, süsivesikud, kreatiin.
Jarmo Oberst
MemberOlen tähele pannud, et tihtipeale, kui siin foorumis näiteks algajate kavasid kommenteeritakse, siis öeldakse midagi sellist: “Ära tee rinda ja triitsepsist ühel päeval” või et “ära tee rinda ja õlga ühel päeval,” et selline treening tekitab ületreeningu ning pidurdab arengut. Kuid nt fitness.ee edasijõudnute kavas on kirjas, et 1. päev rind, biitseps, triitseps, kõht, kuid samas olen uurinud ka teistelt saitidelt kavasid, kus soovitatakse teha rinda, õlga ja triitsepsit ühel päeval ning biitsepsit, selga ja jalgu teisel päeval. Muidugi on loogiline, et erinevaid võimalusi on palju. Kuid äkki keegi oskab mulle seletada, milline nö kooslus siis kõige optimaalsem on? (Mõtlen selle all seda, et milliseid lihasgruppe samal treeningul kõige mõtekam teha oleks, räägin siis: biitsepsist, triitsepsist, õlast ja seljast)Väga vabalt võid treenida rinda, õlga, triitsepsit ühel päeval ja teisel päeval jalga, selga, biitsepsit. See oleks siis kahe päeva kava. Kui aga kava jaotada 3-4 päeva peale laiali siis saab suuremat tähelepanu pöörata eri lihasgruppidele.
Jarmo Oberst
Memberma ütleks, et piima on mõttetult palju.. Nagu teisi valke polegi aega seedida, aganoh, kui toimib, siis vast hästi
Piima palju ? Mõned klaasid päevas ja palju ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKle Vägivaldur, sa vist arvad end kõike teadvat. Niipalju kui olen su postitusi märganud, käivad enamik neist teiste inimeste postide(arvamuste) pihta, otsid mingeid vigu, isegi kui mõni sõna/väljend on kirjutatud natuke naljakalt või mitte kõige täpsemini, on sul vaja hakata kohe üleolevalt nokkima, et umbes mida sa suust välja ajad…. ise sa sügavamasse arutelusse e ilasku vaid aind paugutad ise teiste kallal, vähemalt selline mulje on sust jäänud. Miks sa üldse siin foorumis käid, kui miski ei meeldi? Umbes nagu välja elamas käiksid…. täiesti anonüümselt.Ennem ma ei arvanud meie kohtusüsteemist kõige paremini, sul oli vaja kohe mainida, et lahmitakse selle pihta, teadmata mitte midagi sellest. Kui palju sa ise oled kokku puutunud sellega, et tead seda olema alati nii õiglane, korrektne ja kodanikusõbralik? Oled sul palju tulnud ette kohtu uksi/pinki kulutada? Kui ei, siis oli see sinu poolt lahmimine ning kui oled, siis peaksid aru saama millest ma räägin. Või sa lausa töötad kohtusüsteemis, et ei kannata kriitikat selle pihta?
Natuke kriitikat foorumis on just väga tere tulnud. Panebki foorumlasi natuke mõtlema ja tõmbab hoo maha. Samas ei maksa sinulgi (emmimees) liialt erutuda, vahest on lihtsalt targem käega lüüa.
AutorPostitused