Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberKelle asi, mis tal jalas on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ei näe küll, et ta pingipealt maha oleks kukkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga, väga kõva tulemus minumeelest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1 , Tulemus on siiski see mis räägib !
Jarmo Oberst
Member…Best pic iseloomustamaks olukorda! +1
Jarmo Oberst
MemberEt siis ühe neegri tegemised ameerikamaal on oluliselt tähtsamad, kui meie oma kohalik tippkulturist, äge suhtumine.Kindlat elan rohkem kaasa meie omadele jõutõstjatele Siim, Kaido, Rene, kui näiteks Soome jõutõstjale Tuomas Korkia-ahole ( googelda kui ei tea kes see on ).
Kui sulle piirdub spordimaailm vaid bodybuilderiga, siis olen sinus vähe pettunud, su kirjanurgad on olnud suht mõnus huumoriga ja andnud põhjust arvata enamat. Mina ei piirdu vaid jõutõstmisega, kindlasti elan kaasa F1-le, korvpallile jne. On palju spordialasid, mis huvitab.
Jarmo Obersti kommi ei näinud, aga hiljem kuulsin. Kui ta nii piiratult oma mätta otsast maailma näeb, siis tean mida ta mõtleb, kui peaks omale tiitli kunagi saama.
Kaidot sa ähvardasid ise maha tegema hakata, siis kui ütlesin et lase käia, siis hakkad vastu võitlema, miks vaja maha teha.
Tuletan meelde ja räägin uuesti ühe loo mis juhtus enam kui 25a tagasi lasteaias. Oli kunstitund ja tuli üks kaasvõitleja tuli minu juurde oma pilti näitma ja ütles onju kole, vastasin et on jah, siis hakkas vastu õiendama, vaata kui kole sul oma pilt on. Kas saab paralleeli tõmmata?
Ma ütlen sulle veel kord kirp, ma lõõpisin Kai kõrvalhobi üle, võta rahulikult, saa üle.
Loobu ja quiti kergemini mõttetutes vaidlustes, on tulevikus kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberSuured tänud, Ott. Sulle tõesti meeldib jõuluvana mängida.Häid pühi sulle !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge, oled kõige sümpaatsem tüüp nimekirjast, seega kannan oma vähesed FITid ka sulle üle. 494 FITi, vähe, aga abiks ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Häid pühi kõigile!
PM mulle oma Kasutaja ID ka !
Jarmo Oberst
MemberMinu trennikaaslastega on asjad sarnased.Platsebo effekt vist toitumisest.Või üliandekad oleme.+1
Kui mees sööb siis mees jõuab. Nii lihtne see ongi!
Jarmo Oberst
MemberMisasja nad söövad selle raha eest? Musta kalamarja või?Kui keha antiikmööbliga kütta siis ei tundu see summa nii ulmeline.
Jarmo Oberst
MemberTere olen 19 noormees ja sooviksin kaalust alla võtta. Olen 175 cm pikk ning kaalun 99 kg. Käin 3 korda nädalas jõusaalis nüüd. Küsimus oleks siis selline, et mida süüa. Hakkasin hommikuti putru sööma kuna trennikaaslased räägivad, et see hea. Andke veel nõudeid mida hommikuti süüa kuna ei ole eriti pudru armastaja inimene. Nüüd küsimus, et mida lõunal süüa ja õhtul ja kui palju? Praegu söön lõunal mida koolis pakutakse selleks tavaliselt kartulid mingi liha/kala kõrvale ning õhtuti söön tavaliselt mida ema valmistanud parajasti on. Kuuldavasti pidi juurviljad/puuviljad õhtuti head olema kui nii siis mida neist täpselt süüa ning kas midagi muud peale nende aitab ka süüa. Tahaksin mingi 80 kg kaaluda ning kuidas efektiivseim tee selleni? Kas tasuks tellida dieedikombot?Tänud
Kõige lihtsam oleks sul ilmselt hakata lugema toitumis alaseid teemasid foorumis ja ka artikleid. Siin leidub väga palju informatsiooni ja saad oma küsimustele vastused, lisaks suudad ka hiljem oma peaga edasi mõelda, mitte ei pea iga küsimusega foorumisse tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu !Jarmo Oberst
MemberMis selle teema eesmärk või mõte on ?
detsember 12, 2010 at 5:47 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283587Jarmo Oberst
MemberLäks seekord nii tõesti, seepärast pole mõtet enne võistlusi medaleid jaotama hakata !
Mikk on tubli muidugi, edu tulevikus ja tegemistes!
detsember 7, 2010 at 1:16 p.l. in reply to: Palju suudab keha valku ühe söögikorraga omistada? #282978Jarmo Oberst
Member70kg küll diivanikartul pole
Jarmo Oberst
MemberMa soovitaks süüa hommikuti putrusid need annavad hea koguse süsivesikuid mida vajad päevaks. Süüa võiksid 5-6 korda päevas, väikeste portsionitena, seega väldid sa lihtsalt ülesöömist. Sa peaksid jälgima et sa sööd vähem kui kulutad aga korraliku toitu mitte fast foodi:). Praekartulite asemel võiksid süüa nt. koorega keedetud kartuleid.Aga jah eks sa surfa siin ringi ja uuri toitumise kohta.
Ma ei soovita sul süüa hommikul putru, kuna see rikub päevase toitumise ära. Hommik algab ikka valgu/rasvarikka söögiga (kaalulangetuse eesmärgil).
detsember 6, 2010 at 5:12 e.l. in reply to: Erkki Hirsnik võistleb Leedu avatud karikavõistlustel jõutõstmises #282736Jarmo Oberst
Memberõnnitlused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas järjekord on: Kükk, rinnalt surumine, jõutõmme?
Ikka jah.
Jarmo Oberst
Memberning mina magasin sisse.. nüüd jooksuga tulenMagasid sisse, aga jõuad veel fitnessi postidada ? Naiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2010 at 10:06 p.l. in reply to: Trenn kodus + toitumine .. Kas talitan õigesti ? #195114Jarmo Oberst
MemberMa õhtul võileibu ei sööks, kohupiim sobiks sinna paremini. Lisaks ühe toidukorra üldse juurde, kuigi kaalu on sul päris kõvasti.Ausalt öeldes tundub trenn selline, mida suudaks iga päev teha. Kolm korda nädalas on küll tervislik, aga kui soov on massi lisada, siis peaks mõned raskused juurde lisama.
Aga see on minu arvamus.
Pluss hommikusöögile valku juurde.
Jarmo Oberst
MemberRumal küsimus võib-olla, aga kas massilisajatel ja taastusjookidel on mingi sisuline vahe ka?Sisaldust vaadates on nad üsna sarnased. Taastusjoogid sisaldavad enamasti 100% süsikaid + mõned vitamiinid, mõned sisaldavad ka osaliselt valke.. nt olen leidnud kus on umbes 10% valke sees.. Massilisajad on ka enamasti sama sisaldusega, st süsikad, natukene rohkem valke ainult, nt kuni 20% valke + vitamiinid lisaks süsivesikutele.
Kas on siis mingi sisuline vahe? Vahe tulemuste osas näiteks?
Aitäh vastuste eest
Veidi liiga üldine küsimus, on erinevaid massilisajaid ja erinevaid taastusjooke. Kahe toote võrdlus oleks parim variant oma küsimusele vastus saada.
AutorPostitused