Skip to main content

Jarmo Oberst

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 1,788 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kristiina Šmigun-Vähi OM-hõbe! #256434
    Jarmo Oberst
    Member

Esimene ajavõtu punkt tundus suht nutune, aga jah kokuvõttes üllatavalt tihe rebimine. Näis kas Kallalt positiivset dopinguproovi ei võeta :???:”>

Miks nutune ? Kristiina kaotas esimeses vaheajas 3.9 sekundit liidrile, mis pole üldse nutune!

Jarmo Oberst
    Member

Hmm aga kõik ei ole kindlasti mõlemaid sõite ennustanudki ju…

Tee arvestus eraldi. Naised eraldi ja mehed eraldi.

in reply to: Mida joote peale… #256376
    Jarmo Oberst
    Member

Milleks see hele õlu kasulik on?

Vaata MR. Mesi videot :???:”>

in reply to: ortopeed vs spordiarst #256363
    Jarmo Oberst
    Member

spordiarst = 50 eek

ortopeed = 400 eek

haige vahe ikka, nimelt mul õlgadega probleeme peaaegu 2 kuud, on siis tõesti mõtet panna ennast kohe ortopeedi juurde või saab ka spordiarstiga hakkama???

sealt öeldi, et kui on konkreetne probleem, ntx õlgadega siis peab ortopeedi juurde minema, aga 8x kallim ju :???:”>

tänan!

50krooni spordiarsti juures kulutada pole ju mingi summa! Kui sind saadetaksegi ortopeedi juurde siis 450EEK. Pole erilist vahet ju.

Pole väga kallis ka kui probleemile lahenduse saad, jätad ühe peo pidamata ja olemas.

in reply to: jõusaal + ujumine #256362
    Jarmo Oberst
    Member

Tegelikkuses jääb sellest koormusest kindlasti väheks, et aeroobset võimekust arendada. Ideaalvariant oleks kolm, aga usun, et esialgu piisab ka kahest mingile tasemele jõudmiseks.

Oleneb ju eesmärkidest. 60min koormust (aeroobset) südamele nädalas on piisav, kui aga aeroobset arendada siis tuleb muidugi koormusi tõsta.

Jarmo Oberst
    Member

Aivar Rehemaa 35

Karel Tammjärv 74

in reply to: jõusaal + ujumine #256350
    Jarmo Oberst
    Member

aeroobset jp

60min ujumist nädalas on kindlasti hea koormus südamele.

in reply to: jõusaal + ujumine #256326
    Jarmo Oberst
    Member

Palju oleks soovituslik ujumiskordade arv nädalas(et kasu ka oleks), kui jõusaali on 3 korda nädalas?

hetkel käin esmasp, kolmap, reede jõusaalis ja laupäev on 60 min. ujumist.

Mis kasu sa ootad ? Aeroobset ?

in reply to: Reite probleem #256319
    Jarmo Oberst
    Member

Probleem siis selline….

Peale jala päeva on mul reied nii läbi, et täna kukkusin bussist väljudes peaaegu põlvili. Nüüd kodus teisele korrusele minnes kukkusin päriselt trepi peale. Nad on mul koguaeg peale trenni 2 päeva nii kurnatud et ma kukun kohe kui natuke neid kõverdan, kasvõi nt maast palli võttes.

küsimus selline , et mida ma peaksin ette võtma? Vb mingi harjutus või mida iganes.

Seda ka et mul oli trennist paus kuskil 7-8 kuud ja nüüd on see 3. trenn jalgadele. Reitele teen kükki, käärkükki ja säärte tõsteid…

Aitäh kui keegi tunneb probleemi ära ja mind aidata saab!:???:”>

Trennilt trennile peaksid su jalad paremaks muutuma st. et nad nii valusaks enam ei jää. Kuid kui valu/kurnatus on nii suur siis võiksid natuke treeningkoormust langetada ja seda siis aegamööda tõsta.

in reply to: Endavalmistatud spordijook #256303
    Jarmo Oberst
    Member

Kas spordijoogis on need mineraalained sees? Spordijoogi hind tuleb mul pulbri näol hetkel sama kallis või isegi odavamkui mineraalveel. Mitte et spordijook oleks siin odav aga mineraalvesi on häbematult kallis. :???:”>

Spordijookide ja mineraalvee pudelite siltide peal on kirjas kui palju ja mis aineid nad sisaldavad.

in reply to: MMA Raju 4 (13.veebruar 2010, Tallinnas) #256274
    Jarmo Oberst
    Member

Palju õnne Jrx!

Jarmo Oberst
    Member

Esmaspäeval kell 20.00 naiste 10 km vabatehnikadistants.

Kristina Šmigun-Vähi

Tatjana Mannima

Kristina Šmigun-Vähi 5.

Tatjana Mannima 58.

in reply to: Endavalmistatud spordijook #256256
    Jarmo Oberst
    Member

Nimelt on minu treeningu pikkus 1,5h ja ei tunnegi nagu spordijoogi vajadust eriti, pudel vett sobib ideaalselt. Küll aga higistan ma tohutult palju tööl olles. Kuna õhutemperatuur on mul hetkel nii mõnigi päev 30 kraadi ja harva pole ka juhused kui kuni 40 kraadi. Töötan ma siseruumides ja higi voolab ausaltöeldes mistahes ilmaga. Sellepärast olen hakanud mõtlema spordijoogi tarbimise peale. …Pealegi piiran ma enda soolatarbimist niigi. Kas ma võin samahästi lisada toidule rohkem soola, või on parem seda omastada ikkagi higistamise ajal järk-järgult joogi näol?

Higistad sa ju välja erinevaid mineraalaineid. Mina soovitaksin juua mineraalvett kas siis mulliga või ilma.

Jarmo Oberst
    Member

Esmaspäeval kell 20.00 naiste 10 km vabatehnikadistants.

Kristina Šmigun-Vähi

Tatjana Mannima

Kokku on stardis 78 naist.

in reply to: Abi trennieelse, -aegse ja -järgse toitumisega #256195
    Jarmo Oberst
    Member

Milleks sulle trenni ajal valk ?

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 1,788 total)