Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberEverybody wanna be a bodybuilder but nobody wanna lift heavy ass weightBig Ron.
Jarmo Oberst
Memberjep õige, whey goldist arvatavastiJa põhjendad seda millega ?
veebruar 17, 2010 at 6:57 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256884Jarmo Oberst
MemberEi möödu vist ühtegi meeste sprindi võistlust kui vähemalt üks eestlane ei kuku. Täna isegi kaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> masendav.Jarmo Oberst
MemberNo serious massi originaalne kogus ära kallata…see ikka aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaloreid suht korralikult sees ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem raisata see raha lihale, munadele, piimatoodetele. Maitseb paremini ja toimib ka paremini.
Jarmo Oberst
Memberno ega mu toitumine just 100% õige pole,aga massilisajad ongi just selle jaoks et aidata lihastekasvu. valik on aga nii suur, et ei tea millist ostaKõige alus on ikka toitumine ja siis vaata alles lisandite poole. Tee endale asjad selgeks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTervist, kahjuks minu väikses elukohas ei ole 60 km raadiuses ühtegi jõusaali,nii et teen kõik oma harjutused hantlitega kodus. Olen 16 ja kaalun 65 kilo (täitsa OK) aga olen räigelt kõhn,jalad on nagu hambaorgid all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Küsimus siis,et tahaks tellida mingit massilisajat fitnessi shopist aga millist te soovitate? Kõige kallimat ei tahaks osta.
Mass tuleb ikka toitumise ja trenniga. Kui toitumine paigast ära siis ega need massilisajad ka suurt kasu pole.
Jarmo Oberst
MemberRait Sagor ka osaleb ?
Jarmo Oberst
MemberKui palju siis 3kuuga maha peaks minema?Ilmselt ikka kategooriasse -90kg.
Jarmo Oberst
MemberPole üldse paha!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2010 at 10:03 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256771Jarmo Oberst
MemberTäna ennustame siis klassika sprinti!
Algus 20.40 Meeste 1580 meetri pikkusele rajale läheb kvalifikatsiooni stardinimekirja põhjal 62 sportlast 25 riigist, kelle hulgas on neli eestlast:
Peeter Kümmel 21
Kein Einaste 40
Anti Saarepuu 28
Timo Simonlatser 20
20.15 Naiste sprindi kvalfikatsioonis osaleb 27 riigi 54 sportlast, eestlastest osalevad:
Kaija Udrase 34
Triin Ojastel 46
veebruar 17, 2010 at 10:01 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256770Jarmo Oberst
MemberKuna kõik soovivad auhinnaks FITte siis teeksin pakkumise, et auhinnad võikski olla FITtides. Näiteks 1000FIT auhinnafond.
1. koht 500FIT
2. koht 300FIT
3. koht 200FIT
Lihtsalt pakun välja idee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTundub natuke palju harjutusi. Näiteks rinnale pole vaja nelja harjutust, piisab kahest kui tõstad natuke seeriate arvu. Rasked baasharjutusi nagu lamades surumine, kükk ja jõutõmme võiks teha ikka rohkem kui kolm seeriat.
Aga kui sinule selline kava sobib siis miks mitte, treeni edasi.
Jarmo Oberst
MemberSee on nüüd küll midagi uut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Varsti pidigi ju uus “laine” tulema…peaks vist arginiini välja jätmaTunned ka arginiinist mingit kasu olevat või ei ?
Jarmo Oberst
MemberNii kuidas kava ette näeb. Kui on 5×5 kirjas, siis teed 5 seeriat, igas 5 kordust. Nii teed, et ei oleks liiga kerge ja viimaseid punnitaksid korralikult.5×5 kavas on oluline progress, mitte, et sa paned esimeses trennis peale oma maximumi. Alustad mõnevõrra kergema raskusega ja tõstad peale igat trenni kui oled 5×5 ära teinud raskust 5kg või 10kg võrra.
Jarmo Oberst
MemberJah,sellest,et kang oleks korralikult peos,mitte ei hakka peapesasi lahti kangutama.Mina olen kuulnud, et see on haare mitte pigistus.
-
AutorPostitused