Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2010 at 1:57 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257114
Jarmo Oberst
MemberSamakamehel on naisega halvad suhted oma tüdrukuga, elab siin foorumis korralikult välja, loodan et läheb ka asjaette, ja lepite ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> RAHU:)Ma isegi ei saa aru mida sa öelda tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKas reaalselt ka kellegi tellimus on ka oksjonile tulnud ?
veebruar 18, 2010 at 12:49 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257092Jarmo Oberst
MemberMe oleme Jarmoga noliferid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen nõus, ma arvan, et kui teha statistika kõige aktiivsemate külastajate vahel siis oma oleks seal ka eesotsas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elu puudub, kurb.veebruar 18, 2010 at 12:37 p.l. in reply to: Pika kestvusega jõutreening ja energiavarude lõppemine #257088Jarmo Oberst
MemberAjasin sassi nimed, aga põhimõte jääb samaks.Jõutõstmise kavades on ka harjutusi vähem, seega ei veni pikaks.
Harjutusi vähem? Ei pruugi olla, küll on aga seeriaid rohkem ja kordused väiksemad.
Jarmo Oberst
MemberEks lähenemisi ole erinevaid, pole seda nö õiget vastust olemas, üks võib treenida keha 1x nädalas, teine 2x, kolmas 3x ja kõik nad kiidavad taevani enda metoodikat. lihasgrupp 1x nädalas on üldjuhul andnud päris häid tulemusi, eriti just kulturismis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga proovida tasuks kindlasti erinevaid treeningsagedusi, mina isiklikult treenides 1x nädalas lihase korralikult läbi, ei taastu vähem kui nädalaga korralikult ära, mis siis, et söön üpriski korralikult ja magan 10+h ööpäevas ja peale trenni muu füüsiline koormus puudub.
Väiksemad lihasgrupid siiski taastuvad kiiremini kui nädal. Iga trenn ei pea rihmaks ka ennast tõmbama ja max. raskusega tegema, kuid igaüks teab kuidas treenib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberJust, väga paljud kulturistid on just 3-päeva metoodika peale läinud, lihtsalt iga see trenn tuleb võtta viimast, pingutada tõsiselt, et need lihased korralikult läbi rappida… siis tõded, et nädal on just täpselt paras aeg täielikuks taastumiseks lihasele, vähem ei tule kõne allagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 11:02 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #257051Jarmo Oberst
Memberolen ka plaaninud osta midagi liigestele, kuid ei tea kas mõikavadGlükosamiin pole eriti kallis, et mitte katsetada kas toimib või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 10:58 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257048Jarmo Oberst
Member20.00 Naiste 15 km, Stardis 87 naist.
Eestist:
Eveli Saue 37
Kadri Lehtla 58
23.00 Meeste 20 km, Stardis 88 meest.
Eestist:
Martten Kaldvee 55
Kauri Kõiv 58
Roland Lessing 34
Priit Viks 68
Jarmo Oberst
MemberIlus shemale
Member100grammi valgupulbrit peale trenni on ilmselgelt liiga palju. 100g Muscle+ on normaalne kogus veel, saad 40g valku ja süsikaid ka. Kui on vajadus lisavalgu järele siis võid teha mõne sheigi päeva jooksul, et kehal oleks piisavalt toitaineid koguaeg.
veebruar 18, 2010 at 9:14 e.l. in reply to: Pika kestvusega jõutreening ja energiavarude lõppemine #257018Jarmo Oberst
MemberTreenida on kõige mõtekam 45min kuni 1,5h, siis testosterooni tase on kõrgeim. Edasi treenides tõuseb kortisooli(naishormooni) hulk veres, mis lagundab just lihast.Oleneb trennist. Kui sa teed kõrge intensiivsusega trenni siis võib olla tõesti, aga kui sa teed näiteks mingit jõutõstmise kava siis trenn lihtsalt venib pikemaks, kuna seeriate vahelised pausid on pikemad.
Jarmo Oberst
MemberSee on täiesti tavaline, et ühe poole lihas on suurem kui teine! Mul näiteks massöör küsis, kas olen vasakukäeline, üle kogu ülakeha on vasku poole lihased suuremad kui paremal pool. Tegelikult olen aga paremakäeline!!! Ega siin midagi muud teha ei anna, kui maha jäänud poolt rohkem arendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabad raskused nö. tasakaalustavad lihased paremini. Masinad võib ära unustada
MemberKartulit tohib küll, aga mitte palju, sest kaalusaatest tuntud võitja elatuski kartulist.Ärgem laskugem äärmustesse!
Jarmo Oberst
MemberNii see on ,arvatasti on tegu noore inimesega kes lihtsalt rikub oma kopse.Suitsetamine see on lihtsalt väga mõtetu ajaveetmis viis.Näri pigem nätsu siis saad oma isust üle.Kui sa pole kunagi suitsu teinud (regulaarselt) siis ei tea ka mida sa räägid. Muidugi pole mõtet suitsetada, olen sellega nõus
MemberKui nüüd rohkem närida siis täpsem vist oli, et : Everybody wants to be a bodybuilder, but dont nobody want to lift those heavy ass weights
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nüüd norima hakkasid siis vaata omakorda oma sõnade järjekord üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused