Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
MemberAga harjutusiTriitsepsi erinevaid “päid” saab eri harjutustega rohkem/vähem mõjutada.
Jarmo Oberst
MemberMa ei tea, kui ma liiga palju korraga sisse kallan omale seda, lööb põhja alt ära. Kas need asjad pole siis seotud? Või lööb põhja alt ära, aga läheb ikkagi energiaks? Kui jah, siis vabandan oma teadmatuse pärast. Aga ikkagi pole sellest valgust valgu mõttes kasu. Dekstroos on palju odavam energiaallikas niiet põhimõtteliselt on ikka raiskamine.Mõnele inimesele sobib kui nö. ahju kütta antiikmööbliga. Näiteks võime tuua Marek Kalmuse kellele tundub, et selline asi sobib.
Artikkel ka: Miks kütta ahju antiikmööbliga … I osa
Jarmo Oberst
MemberKõhutuulte saatel, mitte kõhutuulte kaudu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen ikka arusaanud, et üleliigne valk läheb energiaks.
Jarmo Oberst
MemberKui piimaga valku võtta, siis tuleks arvestada ka piimas sisalduvat valku. Kui kokku tuleb liiga palju valku korraga peale, siis organism võtab ikkagi selle koguse mida ta omastada suudab ning ülejäänud tuleb kõhutuulte saatel välja.Ma ei teadnudki, et kõhutuulte kaudu eraldub kehast üleliigne valk.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 12:55 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257397Jarmo Oberst
MemberKristina Šmigun-Vähi 3
Tatjana Mannima 48
Kaija Udras 55
Jarmo Oberst
MemberJay Cutler.
Jarmo Oberst
MemberMille jaoks üldse otsid seda? Lihtsalt vabal ajal ringi tallamiseks ?Nende näol on tegemist väga heade jõusaali jalatsitega.
veebruar 19, 2010 at 8:27 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257319Jarmo Oberst
MemberKui mul õnnestub ka 200FITi saada kolmanda koha eest, siis olen tänulik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 3:48 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257170Jarmo Oberst
MemberÜlla eesmärgi nimel tõmbun tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberKas keegi oskaks vastata, kas kaerahelbe puder on hommikuks sobiv söök ? Kuulsin täna juttu, et on liiga lahja ning ei anna eriti midagi. Peaks mune igal hommikul sisse ajama ?Kaerahelbe pudrust endast üksi võib lahjaks jääda, sinna kõrvale 3-4 muna ja siis on korralik hommikusöök juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberTee kätekõverdusi.Mis soovitus see veel on ? Teemat lugesid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 2:33 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257139Jarmo Oberst
MemberSelline mõte: kui olümpia läbi saab, võiks Kike89 (kui see just liiga keeruline pole) teha kõikide ennustuste kohta edetabeli, kus oleks näha, kes on kõige täpsem ennustaja sellel olümpial. Aga kuna kõik niikuinii iga kord pole osa võtnud, siis võiks leida keskmise möödapanemise väärtuse. Näiteks esimene ennustus tuli -5 ja teine -15, siis kokku -10.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis arvesse lähevad ainult need kes kõik ennustused on ennustanud, järjepidevus ka maksab midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberPalju ressursse on toidu peale raiskamiseks nädalas/kuus ?
Siis saab juba edasi mõelda.
Jarmo Oberst
MemberSee on ka variant, aga tollesama söögi valmistamiseks kulub ka aega, mida osadel päeval no kuskilt juurde võluda ei ole. Siit tulevadki individuaalsed erinevused ja foorumi pluss. Teemaalgataja saab palju erinevaid soovitusi ja valib omale sobivaima välja.Tõesti, toidulisandid muudavad elu mugavamaks kui tõesti pole võimalik tavatoitu süüa. Samas kohupiima(sh. kohupiima torude), kodujuustu ja paki singi kaasa võtmiseks ei kulu just kõige rohkem aega.
Kevadel kui oli saksa keele eksam siis võtsin ka eksamile kaasa sheigi, teised vaatasid, et ma mingi imelik vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mind jättis suht külmaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberMa väitsin seda ainult sellepärast, et vinguti “tervisliku toidu” maitse kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja su võrdlus läks ka natuke aia taha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võrdlusest tuleb välja, et Lean Gain on ebatervislik ja värvaineid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimese asjana tuleks ikka toitumine üle vaadata ja korrigeerida. Siis vaatame alles lisandite poole. Kellel toitumine on paigas sellel pole mingit karjuvat vajadust lisandite järgi. Muidugi saab toidulisanditega muuta oma elu nö. lihtsamaks ja mugavamaks. Üldiselt kohtab siin palju seda, et tulevad küsimused, et mis toidulisandit te mulle soovitate jne. Siis küsitakse, et kuidas tavatoiduga on ja siis selgubki, et toitumine on mööda ja soovitakse seda kompenseerida toidulisandiga, arvates, et see on mingi imetoode.
-
AutorPostitused