Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2010 at 12:10 p.l. in reply to: Kas oled hääletanud oma lemmik kulturistil poolt? #258327
Jarmo Oberst
MemberOlev Annus tegelt kõige rohkem saavutanud,vähemalt minusilmis aga respecti küll ei jagata niipalju kui võiks hääletustulemustes
veebruar 22, 2010 at 11:25 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258314Jarmo Oberst
MemberPalju üldse on võistelejaid?Ei leidnud kusagilt infot.Naistel 18 ja meestel 22.
Jarmo Oberst
MemberMÕNED kindlasti. Aga kas sa ka teadsid, et Eestis umbes iga 30-40-s mees on gay (või oli see 30-40s arvestatud rahva kogusummast)? Gayde hulgast käib jõusaalis treenimas ja lihast kasvatamas suurem % mehi kui heterotest… nii et üsna MÕNED:)Mis see siia puutub ?
Jarmo Oberst
MemberSelle jume saavad nad grimmiga, ka luikvalged mehed. Mingit loomulikku jumet pole vaja neil.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või sa arvasid, et nad ongi ennast võistluste ajaks pruuniks päevitanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii mõnedki mehed(kulturistid) käivad ennem võistlusi solaariumis, rääkimata naistest. Aga ju siis sina keenius tead paremini.
Jarmo Oberst
MemberMa ei ole gay, seega solaariumis ei käi.
veebruar 22, 2010 at 10:07 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258286Jarmo Oberst
MemberTÄNA ENNUSTAME MEESTE JA NAISTE SPRINDITEADET!20:45 Murdmaasuusatamine, naiste sprinditeade. Stardis 18 diimi.
Eestlaste diim: Kaija Udras ja Triin Ojaste
21:35 Murdmaasuusatamine, meeste sprinditeade. Stardis 22 diimi.
Eestlaste diim: Peeter Kümmel ja Anti Saarepuu
Punktid lähevad kokku, nii naiste kui meeste sõidu. Üks ennustus võitja, kuna muidu tuleb jälle meeletus koguses võitjaid, mis külvab segadust!
Diim ?
Jarmo Oberst
MemberOk. Mulle alguses tundus see kuidagi veider et surumises on selline abivahend lubatud, tõmbamises aga mitte.Kas vahest tehakse ka selliseid jõutõstmise võistluseid kus võib ka rihmasid kasutada?
Tõmbamises on ka trikood ja kükkimises samuti.
Jarmo Oberst
MemberSee on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?Särgid on tegelikult algselt mõeldud selleks, et vigastusi vältita mitte, et nüüd rohkem suruda/tõmmata/kükkida.
Jarmo Oberst
MemberEhk kedagi huvitab
Jarmo Oberst
MemberKas solaariumis kõlbab käia peale jõutrenni? Sauna ei soovitata üle 5 minutiks minna(ma ei tea mis puhul, aga siin olen korduvalt lugenud seda), et kas solaariumiga sama teema?Ma küsiks vastu, et miks sa peaksid peale jõutrenni solaariumisse minema ?
veebruar 22, 2010 at 8:18 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #258241Jarmo Oberst
MemberMa mõtlesin, et Samakamees tarbib ainult UltraLife’i tooteid, aga tundub, et on ikka kõigesööja..
Jarmo Oberst
MemberTema küsis, kas nii noor inimene tohib valgupulbreid tarbida… Mida sellest järeldada võib? Kui ta arvaks, et see on ohutu, siis ta ju sellist asja ei küsiks? mina ei olegi väitnud, et see on ohtlik, vastupidi
Jarmo Oberst
MemberOhtlikemaid? Kas valgupulber on siis ohtlik, kui seda mõistlikus koguses tarbida? Suures koguses on ka vesi ohtlik.Pigem mõeldi algajale ainetest eemale hoidmist soovitades, et alguses on areng niigi hea ja pole lisaaineid vaja. See kehtib kreatiini kohta, kuid valgusheik peale trenni muudab selle arengu veel paremaks ja taastumise kiiremaks.
Ma arvan, et tarbid igapäevaselt organismile palju ohtlikemaid sööke/jooke, kui valgupulbrid.Ma ei loe siit välja, et ta oleks väitnud, et valgupulber oleks ohtlik.
veebruar 22, 2010 at 8:00 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #258230Jarmo Oberst
MemberLõpuks muudeti ka auhinna väljajagamise kriteerium
Jarmo Oberst
MemberRandmesidemed, miks ei peaks tohtima…Need pole randmesidemed, need on rihmad millega käed kangi küljest ära ei libise.
AutorPostitused