Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jarmo Oberst
Memberpole vahet, millega ma kreatiini segan eks? ma olen pannud näiteks piima, jogurti või kohupiima sisse koos dextroga..Räägitakse, et piimaga pole parim variant. Kõige lihtsam(ja kõige kindlam) ikka tavalise vee või mahlaga.
Jarmo Oberst
MemberKõik väga hea, aga minu arust on Westside alustamiseks liiga “proffessionaalne”.
Võib olla tõesti, aga teeme esimese nädala trennid ära. Siis mõtleme edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
Memberaga midagi sellist teha kui näiteks 20posti täis sis tuleb mingi 10küsimust, et järgist astet saada ja kui 90%pakub õigesti siis saab järgmise grupinime ja seni järgmisele tasandile ei sa kui pole eelmised vähemalt 90%läbinud.Küsimused oleks siis vastuse varjandiga nagu näiteks see
Hüperplaasia on
Lihasraku mahu kasv
Närvirakkude jätkete kasv
Kõrge rakuplasma rõhk
Lihaskiudude jagunemine
Googeldades saab ju nagunii kõik vastused, kui ise ei tea.
Jarmo Oberst
Member100-kilosena on vist natuke liiga raske kõrgele hüpata ja vastupidavus korvpallimänguks on ka kehvem, seal vaja palju joosta ju.
Jarmo Oberst
MemberKui tema põhialaks on ikkagi korvpall, siis on jõusaalikoormus hetkel, kui käib hooaeg, selgelt liiga suur. Ise olen treeninud paari harrastuskorvpallurit ja ühte võrkpallurit (naist) ning nende puhul jagasin kavad tsükliteks. Trenne oli hooajal 2, hooajaväliselt 3x nädalas – I faas e. sissetöötav (kohanemine) 3…6 nädalat, kordused 12-15, liigutus normaalne, pausid normaalsed. II faas e. maksimaaljõu faas, 3..6 nädalat. kordusi 4-6, liigutus “kiire”, pausid pikad (2..3+ min). III faas e. kiiruslik jõud, 3..6 nädalat, korduses 4-6(vahel ka 6-
, raskus ca 60%max, liigutus plahvatuslik, pausid piisavad. 18-aastase võrkpalluri hüppevõime paranes 9 kuuga sedavõrd, et blokki hüppab ka meeste võrgule. Ühe 180 cm harrastuskorvpalluri hüppevõime näide – enne puutus korvirõngast sõrmedega, pärast aastast treeningut randmega.
See oli näiteks
Jarmo Oberst
MemberMis trenni ta veel ja kui palju lisaks sellele neljale jõusaali päevale?Ma loodan, et viitsite natuke temaga katseid teha. Kiirust, hüpet ja vastupidavust kontrollida (enne ja pärast).
1-2 korvpalli trenni lisandub ka kindlasti nädalas. Kui asi hakkab nö. kinni jooksma (koormus liiga suur) siis teeme kindlasti muudatusi.
Mingit katsed kindlasti teeme nädala jooksul ja lisame siia.
Jarmo Oberst
MemberSaan siis aru, et temast tehakse pigem kulturist mitte korvpalli suunitlusega trenn?Esmane eesmärk on suurendada jõunäitajaid ja mingil määral ka liha kasvatada. Westside sobib hästi, kuna seal on ka kiiruslikud/plahvatuslikud päevad, mis tulevad kindlasti korvapallile kasuks.
Jarmo Oberst
MemberVõiks hetkepildid ka lisada, pärast hea võrrelda.Pildid tuleb kindlasti teha, see kas Raiko need siin ka avaldab või mitte, see on juba tema teha.
Jarmo Oberst
MemberSellest saab mu loetuim teema fitnessis !
Aga jõudu ja jaksu Raikole, et ikka juunini vastu peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumiskava tundub suht asjalik jällegi, varsti on JarmoOberst webitreeneri all
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodame jah, et Raiko püssi põõsasse ei viska ja peab vastu ning saavutab oma eesmärgid.
Jarmo Oberst
MemberTreeningkava:
1.TEISIPÄEV
1) Kükk kangiga: 3sed seeriad, kui kolmesed ära ei tule läheme üle 1stele kordustele ja teeme 4-5 seeriat 1ste kordustega.
2) Jõutõmme (sirgete jalgadega) 4×8-10
3) Erinevad harjutused kõhulihastele 4×12-15
4) Lõuatõmbed laia haardega 4x 8-10
2. NELJAPÄEV
1) Lamades surumine: 3sed seeriad, kui kolmesed ära ei tule lähme üle 1stele kordustele ja teeme 4-5seeriat 1ste kordustega.
2) Kitsalt surumine lamades 4×5-10
3) Plokil allasurumine köitega 4×8-10
4 ) Hantlitega lendamine küljele 4×8-12
5) Kangi tõmbed vastu kõhtu (rowing) 4×8-10
6) Biitsepsi tõsted kangiga 4×8-10
3. LAUPÄEV
1) Kükk kangiga: 8kuni12 seeriat, kaheste kordustega, intensiivsus 50-70% kordusmaksimumist
2) Jõutõmme kergelt: 4×8-10
3) Harjutus küljele, nt hantliga kerekallutused 4×8-10
4) Kaelale mõni harjutus
4) ESMASPÄEV
1) Kiire lamades surumine: 8×3 , intensiivsus 50-60% kordusmaksimumist
2) Kitsalt surumine lamades 4×5-10
3) Plokil allasurumine köitega 4×8-10
4) Lõuatõmbed laia haardega 4×8-10
5) Biitsepsi tõsted kangiga 4×8-10
Jarmo Oberst
MemberToitumiskava:
Esimene toidukord
1) 100g kuivainena kaalutud (tatar, (kiir)kaerahelbed, neljaviljahelbed) sellest teha puder piima/veega.
2) 3 muna (koos kollasega) kas siis keedetult või praetult.
3) 1-2 viilu leiba( täistera või siis mingi muu leib) koos taluvõiga
4) Joogiks mahl, tee, kohv või vesi.
Teine toidukord
1) 200-250g liha (kas siis kanaliha, sealiha, veiseliha)
2) 100g riisi
3) 1-2 viilu leiba või 2-3 viilu sepikut
4) 100-150g toorsalatit või juurvilju (sobivad ka sügavkülmutatud)
Kolmas toidukord
1) 150g makarone (kuivainena) või 125g tatart/riisi (kastmeks võib lisada ketšupit või 20% hapukoort)
2) 200-250g liha (kas siis kanaliha, sealiha, veiseliha)
3) 150-200g toorsalatit või juurvilju
4) 1-2 viilu leiba või 2-3 viilu sepikut
Neljas toidukord
1) 300g kodujuustu hapukoorega või 4-5 muna
2) 2-3 võileiba singi ja juustuga
3) Peotäis pähkleid (kreekapähkleid, sarapuupähkleid, mandleid)
4) Kala(maksa)õli.
* Peale trenni tuleb 100g MCT massilisajat.
Kaloreid kokku: 4000Kcal
Rasva: 160 g.
Valke: 220 g.
Süsivesikuid: 400 g.
Kiudaineid: 22 g.
Jarmo Oberst
Membernii, väga raske juhus!! Ma ise pean kuuga 7 kilo maha saama võistlusteks ja juba see on väga raske!! Peaks kindalsti toitumist vähendama ja vägapalju aeroobset tegema!Kõrvale võiksid võtta green tea kapslid ja nt vedela l-carnitini (mitte fat burnerit)
Figuurikombo on etem kui eraldi green tea ja l-karnitiin.
Jarmo Oberst
MemberMille järgi neid kohti määrati ? Kes määras(id) ?Ilmselt IFBB võistlustel saadud kohtade põhjal.
Jarmo Oberst
MemberOlen lugenud, et osad teevad pulbrist batoone. Kas saaks kogemusi retsepte jagada. Kuidas, kui palju jne.? Kasutusel mul siis 100% Gold Whey vadak.HOMEMADE PROTEIINI BATOON
200g kaerahelbeid (naturaalsed)
30g Vadaku Valgu pulber (sokolaadi maitse)
2 spl pähklivõi (naturaalne)
3 munavalget
2 banaani (keskmise suurusega)
1 spl mett
100 ml väherasvast piima (1,5%)
1 tl kaneeli
Kuumuta ahi 180C. Sega kaerahelbed, valk ja kaneel. Lisa pähklivõi ja sega. Lisa 3 munavalget, purustatud banaanid ja mesi ning sega veel. Siis lisa aeglaselt piim ja kui segu on hästi läbi segatud pane see lusikaga madalasse küpsetusvormi ja tee ühtlaseks. Pane ahju 15min 180C. Võta ahjust välja, lase natuke jahtuda (esialgu on asi väga kuum ja kleepuv). Lõika 8 batooni. Naudi.
Gerbel Mikk retsept.
veebruar 22, 2010 at 12:40 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258335Jarmo Oberst
Member20:45 Murdmaasuusatamine, naiste sprinditeade.
Kaija Udras ja Triin Ojaste 14
21:35 Murdmaasuusatamine, meeste sprinditeade.
Peeter Kümmel ja Anti Saarepuu 8
AutorPostitused