Jarmo Oberst
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2010 at 8:58 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #254358
Jarmo Oberst
MemberMÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste slaalom, 1. laskumine
23.30 Naiste slaalom, 2. laskumine, Stardis 87 võistlejat.
Eestist: Tiiu Nurmberg – DNF
LASKESUUSATAMINE
21.30 Meeste 4×7,5 km, Stardis 19 riiki.
Eestlased: VIKS Priit, KOIV Kauri , TOBRELUTS Indrek ja LESSING Roland – 14
Jarmo Oberst
Memberväga huvitav teema ja täpselt enam vähem sellises mõõdud nagu isegi saab asju kõrva taha panna.seda Toitumiskava kasutaba ta igapäev?
Jah.
Jarmo Oberst
MemberSee tüüp näeb kuidagi väga valesti välja…hmmmm..Dickneck:
Hmm, mulle küll ei tundu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jarmo Oberst
MemberOleneb päevast , vahel jõuan varem koju siis söön korralikult , vahepeal pikemad päevad ja jõuan õhtul hilja alles koju .Ja toitu pole võimalik ka kaasa võtta ?
Jarmo Oberst
MemberOlen üsnagi algaja jõusaalis käija. Mure nimelt selles, et kui teen miskit harjutust, siis nii teise-kolmanda seeria lõpus tõmbab lihased nagu krampi. Olen seda eriti tähele pannud biitseptsi puhul. Ma ei tea, ega tunne seda ala, aga arvan et pumpan lihase kuidagi verd täis. jõudu nagu veel jätkuks, aga tunnen nagu oleks zgutt ümber lihase tõmmatud ja pean harjutuse lõpetama. Kas keegi oskab öelda, kas asi võib olla mingi aine vähesuses organismis, valedest soojendusharjutustest, või milleski muus.Ilmselt lihas läheb lihtsalt verd täis ja biitseps on üks lihaseid mis väga kergelt verd täis läheb.
Jarmo Oberst
Memberolen lugenud erinevaid artikleid ja uurinud mujalt toitumise kohta ja olen saanud aru et tuleb tarbida piisavalt valke ja süsivesikuid ja on olemas ka õiged kogused mida ennem trenni,peale trenni õhtul jne syya ja see kõik on antud grammides.selleks et see endale paika saada on vaja tellida toitumiskava. aga kuna olen alles algaja ja raha napib siis kas on õige kui lihtsalt söön iga 2-3 tunni tagant midagi ja yritan neid valgu ja sysivesiku koguseid enam vähem silma järgi võtta.
tean et 45 min ennem trenni 20-43g valku. ja süsivesikuid umbes poole rohkem
koheselt peale trenni 30-50 g valke
ning alles tunni poole pärast
syya siis nn korralikul?
Mismõttes 20-43g valku ? Kus see nii täpselt grammipealt kirjas on ?
Kui sa oled juba lugenud mõningaid artikkleid sii tee seda veel ja saad oma küsimustele ka vastused. See pole mingi raketiteadus.
Jarmo Oberst
MemberLugesin Rein Jalaku ja Vahur Ööpiku raamatust “Sportlase toitumine”, et nii palju jõualadega tegelejad keskmiselt söövad. Üldiselt on seda infot, mis selles raamatus on, mulle kinnitanud ka teised.Miks kütta ahju antiikmööbliga I
Loe seda ka, mitte, et ma väidaks, et sa valesti sööd.
Jarmo Oberst
MemberTänu vastukajale ja pikemale järelemõtlemisele otsustasime Raiko treeningkava muuta. Lõpetame Westside ära ja alustame 10ste kordustega seerias, mingi aja möödudes tulevad 8sed kordused, siis 5sed. Suurema rõhu paneme baasharjutustele, nüüd peab Raikole uue kava koostama.
Jarmo Oberst
Memberkui palju valku sa täpselt tarbisid? Ise söön praegu 3g/kg päevas.Milleks sulle 3g per kg ?
Jarmo Oberst
MemberTänud kõigile, kes juba täitnud on, aga jube vähe vastuseid ikka veel.Võtke nüüd õhtul see 5 minutit ja tehke ligimesele head.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud.
Ennem täitsin ära, panin “Done” aga midagi ei juhtunud. Võib olla minu viga, hiljem täidan uuesti.
Jarmo Oberst
MemberIse ei näe eriti mõtet massilisajatel, kui just väga intensiivselt ei treni päevas mitu korda või pole just “extreme hardgainer”. Pigem võiks süsivesikuid rohkem oma tavatoidu kogustele juurde lisada .Täpselt. Kas sa ei jõua süüa, et juurde võtta ?
Jarmo Oberst
MemberMa olen vist pime, aga ma ei leia seda kohta üles :S Lähen “minu seaded” kuid seal ei ole kuskil sellist asja nagu kuvamisseaded.Mitte minu seaded, vaid võta esimene postitus ja liigu paremale üles ja seal seaded.
veebruar 25, 2010 at 2:14 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #206458Jarmo Oberst
MemberAinus, mis teda sel ajal vaevas oligi see enesetunne, sest igaüks vist teab, mida tähendab alguses sv puudumine.M.M.:
Ketoosi seisund on mingis mõttes kaheti mõistetav. Esimene kergem tunnus on see kui higistamisel eritub ammoniaagi(nuuspiirituse) laadset haisu. Et sellesse seisundisse jõuda läheb üldjuhul aega vähemalt 2 nädalat, kui päevane süsivesikute kogus ületa rohkem kui 20-30 grammi (aga eks see aeg ole ka individuaalne natuke). Põhimõtteliselt on tegu mürkainetega mis tekib siis kui keha hakkab energiat ammutama olulises koguses valkudest. Juba “edasijõudnute” seisund on see kus hakkab tekkima hapniku puuduse tunnus(hakkad õhku ahmima nagu astmahaige) kuid tegelikult on see kaitsereaktsioon. Kolmas etapp on surm smile.gif Negatiivseid külgi on väga palju. Loetlen peamised: lihaste kadu, nõrkus, peapööritus, unustamine, kerge ärrituvus, suhtlemisvajadus null, naise vajadus null jne. Olen ise 2003 aasta Eestikateks valmistudes läbi teinud selle variandi kus 2 kuuga võtsin siis alla 20 kilo. Tulemus kuiv aga ilma lihasteta nagu vinnutatud särg.
Jarmo Oberst
MemberEga poiss ei rääkinudki kui pikalt ta seda kava kavatseb teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk on ainult proovimise eesmärgil.Eesmärgiks siis massi kasvatamine ja trennipäevadeks on E,K,R.
Ma saan küll aru, et tahab kauem treenida selle järgi.
veebruar 25, 2010 at 11:30 e.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #219078Jarmo Oberst
MemberKüsige M.M. käest, ta räägib teile täpsemalt.Ma olen lugenud seda kuidas ta 2003. aastal Eestikateks valmistudes keto-dieeti kasutas.
-
AutorPostitused